43

Анонимен

преди 2 години

Кога ще ги разрешат в България да може и ние българите да се порадваме

42

Анонимен

преди 2 години

Байдън иска да забрани оръжията на американците но направили го американците ще го свалят от поста и ще има предсрочни избори.

41

Анонимен

преди 2 години

Само в Сащ и в Африка оръжията cа разрешени и резултатите са видими.

40

Анонимен

преди 2 години

Сащ са бананова република

39

Анонимен

преди 2 години

До До Христо Христов- Ахахах - влиза пак от други IP-та, да те downvote-ва ... ахаххахахаха

38

Бау

преди 2 години

Оръжието, което МВР ГО КПНФИСКУВА ГО ДАВА НА БОРИСОВ ЗА ДА ГО ПРОДАДЕ И ДА ВЗЕМЕ ПАРИ ЗА ОФШОРКИТЕ СИ, А ВИЕ ПИЙЙТЕ СТУДЕНА ВОДА. СПЕТЕ И НЕ ХОДЕТЕ НА ИЗБОРИ.ТОВА НЕ Е МВР -ИЗОБЩО, ТОВА Е КОРУМПИРАНОТО МВР НА БОРИСОВ.ВСЕКИ ТРЯБВА ДА МУ НОСИ РУШВЕТ ЗА ДА ОСТАНЕ В СИСИТЕМАТА ЗА ГТАБЕЖИ НА БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ.

37

Анонимен

преди 2 години

Свободния човек има оръжие!

36

Анонимен

преди 2 години

Глупости на търкалета - пази престъпника, едва ли не ... ГОляма работа, че се трепят крадците.

35

До Христо Христов

преди 2 години

Интересното Ристьо е ,че въпреки спелчека на днес.бг пак изписваш престъпници с "и" - "прИстъпно" неграмотен си русофилино!

34

Анонимен

преди 2 години

Според статистиката, САЩ изпреварва дори Мексико по смърт от огнестрелно оръжие на глава от населението. А онея не е като да не си организират постоянно мини-войни

33

Анонимен

преди 2 години

До Родолюбец"В Америка а впоследствие USA,първите засeлници са престъпници и авантюристи,всеки е имал оръжие!"Пресътпници? Багащи от монархическа и религиозна опресия хора, са били основните заселници. Да, имало е и авантюристи, ама да кажеш, че всички са престъпници е малко пресилено, дори и и за изтрещяло ***.

32

Анонимен

преди 2 години

Айде, айде! Искате абсолютен контрол, защото без него "не можело да има държава". Америка си беше добре 200 години, преди неолибералните глупсоти да започнат да я съсипват.

31

Родолюбец

преди 2 години

В Америка а впоследствие USA,първите засeлници са престъпници и авантюристи,всеки е имал оръжие!Това е държава с къса история,събрала ,а и събираща хора от кол и въже от цял свят!Това е и идна от причините да има толкова висока и жестока престъпност!!!Приказките ,че са свободни хора и за това трябва всеки да има оръжие си ги слагам на оная работа!Сигурно швейцарците или финландците не са свободни хора ,обаче при тях няма такава престъпност!?Защо е така?

30

ДрагаУевци

преди 2 години

Търсенето в САЩ на незаконни оръжия е по-голямо от това на законните!

29

Анонимен

преди 2 години

Тука МВР те кара да плащаш рекет такси за оръжие и после ти го конфискува че няма срещу кого да се ползва без да връщат парите и то в сиганизираната провинция когато всеки ден българи са пребивани и ограбвание..

28

Христо Христов

преди 2 години

Проблемът не са оръжията, а хората. Трябва по-силен контрол и наказания.Статията потвърждава нуждата от това хората да имат оръжие.Не е случайно, че в брюксел искат хората да нямат това право, защото брюксел защитава престъпниците от нормалните хора и не иска нарушителите на закона да бъдат наказани от нормалните граждани и техни жертви.

27

Anonimen

преди 2 години

ТЕЗИ УБИЙСТВА ГИ РЪКОВОДИ ТРЪМП, КОЙТО СЕ ПОДГОТВЯЛ ЗА 2020. В ШВЕЙЦАРИЯ НЯМА ТРЪМП, НЯМА УБИЙСТВА. В БЪЛГАРИЯ НАПАДЕНИЯТА НА РОМИТЕ НАД БЪЛГАРИТЕ СЕ ВОДИ ОТ БОРИСОВ. ТОВА Е НЕГОВИЯТ ЕЛЕКТОРАТ, КОЙТО Е ЗАПЛАШЕН ДА ОСТАНЕ ГЛАДЕН И ГИ ПРАЩА ДА НАПАДАТ СЕЛСКИТЕ ИМОТИ НА ХОРАТА, ДА ИЗБИВАТ НАСЕЛЕНИЕТО, А СЕ ОПИТВА ДА ПРЕХВЪРЛИ ВИНАТА НА РАДЕВ.

26

Жулиан Асанж

преди 2 години

И при нас трябва да е така аман от ромски набези и мутреещи се елементи! Маймунарник!Редовно пишлеметата се въоражават с томахавки ,брадви мачетета и други ,последно убиха човек в Петрич наскоро!

25

.

преди 2 години

До Т.Шак - швейцарците са задължени да съхраняват оръжието в разглобен вид. Право на притежаие на муниции нямат. Поинтересувай се.

24

Анонимен

преди 2 години

Ако пенсионерите по нашите села бяха въоръжени нямаше да ги изнасилват и грабят всяка нощ!