16

Анонимен

преди 2 години

КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА.

15

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчйиски доло доло

14

Анонимен

преди 2 години

Фалшив илк не, истински или изкуствен, вируса е гаден за всеки различно Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.

13

Анонимен

преди 2 години

Оставете тия глупости, ами вижте какво прави неназования от САЩ "действащ политически лидер" Как му е кръвното, коляното? Той беше свикнал събора и неделя да е на разходка с джипката, заедно с "куфарите" си- Нанков и Балтов. Сега се крие като плъх в Банкя и отрича очевидното. Отидете да му вземете интервю, ***, да прекъсне пак програмите на телевизиите, за да чуем лакърдиите му.

12

Анонимен

преди 2 години

Вече тази новина не мисля че има място на първа страница.Като станат по 10000 заразени тогава я слагайте на челна позиция.

11

Анонимен

преди 2 години

А с диария колко са положителни.Колко са положителни ухапани с кърлежи.Коко кражби са извършени.Спрете с тази информация.Дайте нещо положително.

10

Анонимен

преди 2 години

Бре, вирусът се спихва почти толкова бързо колкото шайката ГЕРБ!

9

да,да ама не

преди 2 години

Половината коментари нямат общо с темата на статията - "коронавирус"?! Извода е: спукана му е работата на коронавирус КОВИД-19/щото и други коронавируси има безспорно/ като дразнител за НЕТ-трафик и събиране на парички от реклами за сайтовете!

8

Анонимен

преди 2 години

Илчовски най- вероятно е опънал едни кинти от някъде и сега гледа да накисне тия, дето си искат парите обратно. Топят се едни други и си вадят кирливите ризи. Грозна и недостойна проява на паникьосан страхливец.

7

Рашков от Русия

преди 2 години

Всичко това е комунистически преврат, тъй като *** знаят, че няма как да спечелят избори. Спретнаха го комунистите, Потника РадеФ и Рашков. Даже фамилията на Рашков е производно от Русия.

6

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни имаме 1231 нови случая и 158 починали. През предишните седем дни имахме 1689 нови случая и 178 починали. Засега спадът продължава.

5

Анонимен

преди 2 години

293 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Това колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят,неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

4

до 2

преди 2 години

Малееее, жИстоко неграмотно написано питане!

3

УчудЕна

преди 2 години

Само 157 "заразени"!А маските защо до края на юли/за сега/?!

2

Анонимен

преди 2 години

Мен ме безпокои следната мисъл. Дали президента ви Радев не манеполира числата? Щото от него всичко може да се очаква, както видяхме.

1

Активист на БСП

преди 2 години

Президентът Радев пребори пандемията !!!