38

Разсъждение

преди 2 години

Дали ако бяхме платили за още самолети F16,както искаха от САЩ, щяха да излязат тези санкции? Те Пеевски и Божков и децата от 4-ти клас ги знаят, че управляват държавата. Платихме 4 милиарда на пенещия се Тръмп и той си притрая и спря да говори за санкции срещу Турски поток. Не платихме 4 милиарда на Байдън и той каза, че България е корумпирана и се готви да спре Турски/Бойковски/ поток. Как мислите, не съм ли прав? Търси жената или парата-там е истината. Или жена е намесена или пари.

37

Словянин

преди 2 години

САЩ вредят на Русия, искат да спрат Балкански поток и се правят, че са против корупцията, сякаш там тя не е най-голямата. Натискат хората на Бойко и Доган да съсипят газопровода, от което ние губим над 300 мил Евро/год.

36

Кога?

преди 2 години

Кога ще разследват шашмите на всички олигарси, защо Домусчиев не е в черният списък? Нима честно играе!?

35

Е

преди 2 години

Гати лицемерите ! Кого ще залъгвате вие бе алооооу...!

34

Анонимен

преди 2 години

Кабинета ще поска ли списьк с имената и на други лица участвали вьв корупция за да им бьдат блокирани всички активиМисля , че сьтрудничеството между - партньорските служби на - Бьлгария и Сащ трябва да се засили

33

Анонимен

преди 2 години

В този списък ще се окаже и Атанас Атанасов заедно с други. Явор Дачков каза, че първата жена на Атанасов е намерила голям пакет документи с гриф СТрого секретно и се е чудила какво да прави защото е работела за USID. След като заминава за Америка с децата.. Атанасов изпраща чек за издръжката на сина им за обучението в колеж. Чекът е върнат от американците защото е бил от Славчо Христов. Проверили са го, че парите на Атанасов не са чисти.Всичко се следи. Сега сигнала е, за да спре преврата.

32

ПроСоТо

преди 2 години

До ?!?..О!..Много мило,няма майтап!..Но:-Понеже явно си интелигентен човек,ще те помоля:-Моля,имай СВОЯТА си "гледна точка"!!!!..Прокарвай всичко през цедката на СОБСТВЕНИТЕ си разбирания!..Защото,предполагам знаеш:..-"И най-мъдрия си е малко ***"...Успех!

31

Анонимен

преди 2 години

Дългата ръка на САЩ за сега гони хората на Мая и Радеф. За останалите после.

30

Анонимен

преди 2 години

По-едрите гербери да не чакат следващите заповеди от САЩ, ами да бягат в чужбина с откраднатото. Дългата ръка на САЩ ще ги подгони. Да хвърлят избори и други глупости. Става напечено. Не се знае утре кой гербер ще изгори. Само глуппаците ще чакат и няма да избягат.

29

Анонимен

преди 2 години

Браво добро решение на правителството

28

?!?

преди 2 години

До ПроСо То Джентълменско, ще те чета за гледна точка.

27

САЩ'94

преди 2 години

САЩ защо не се намесиха 1996 да спрат инфлацията сега разни списъци на Шиндлер правят

26

ПроСоТо

преди 2 години

До ?!?..Джентълменско,благодаря!...В края на краищата,НЕ НИЕ стоим в ОСНОВАТА на тежките "бакии"!....Е,някои от нас просто заработват тука,но като гледам коментарите,мнозинството са искрени коментиращи..Разбира се,ПРИСТРАСТИЯТА си казват думата,но..поне аз не бих потърсил друго "поле за изява",докато не ме блооокират окончателно....Та така..Да продължим с "коментарите!"../отново "усмивка"!../

25

?!?

преди 2 години

До ПроСоТо Уважавам отговора ти!

24

ПроСоТо

преди 2 години

До ?!? Грешиш,драги!..Нито се смятам за умен ,нито съм "калпав"!...А "изнервен"?...Не помня от кога не съм се нервил...Просто се забавлявам тук и..се запознавам с новините,защото както много пъти съм СПОДЕЛЯЛ,аз телевизия не гледам от над 15 години,а вестници не чета изобщо../Макар че ..ПОЧТИ споделям казаното от Остап:-"Който не чете вестници трябва да се убие на място!..Вас ще ви оставя,защото смятам да ви превъзпитам"../...Усмивка!

23

Анонимен

преди 2 години

Ами те са си на светло. Ко ши ги вадят - у Парламента всички протестърски партии се облажиха от Божков. За Мая даже не споменавам, че тя се блжи вече доста години още от кменските избори, Разни дребни суми за сваляне на правителство като яйца, риба и палатки? Муха го ухапала Божков. Пък шампионката по шах, дето беше изпратена да вземе мандата тя пък направо си призна, че е много благодарна на Божков. На другите си любимци - Радев, Слави по колко раздаде?

22

?!?

преди 2 години

До Пр СотоВиждам,че се смяташ за умен, но си по-скоро калпав и нервен.

21

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен25 :-Е,поне си се убедил,че мисленето не ти се отдава и ще се замислиш дали да продължиш да мислиш..

20

?!?

преди 2 години

Нека оставят парите да се конфискуват ефективно средство от САЩ, по техният закон накрая ще се върнат в бюджета.

19

Анонимен

преди 2 години

Не разбра народа , дали ще санкционират и политически партии- те са фирми , свързани с посочените лица? ОПГ- Гръб и ДуПиСе трябва да бъдат лишени от субсидии.. и прочие