28

Анонимен

преди 1 година

До: номер 33 Много правилна констатация! Опитите да се въведе закона за лустрацията с който ефективно ще се забрани на бивши комунисти и агенти на Държавна Сигурност от висшите ешелони да участват във властта бяха яростно нападани именно от депутати от ГЕРБ в Народното Събрание и заради ГЕРБ не можаха да го приемат. Само хора от малцинствата (електората на ГЕРБ) не знаят че ГЕРБ са истинските комунисти и трябва да се отървем от тях!

27

Анонимен

преди 1 година

Надявам се САЩ да попитат за ЛУСТРАЦИЯТА.Аз им благодаря ,че те за разлика от ЕС и ЕК не си затварят очите.САЩ са нашето спасение. Аз вярвам в тях и се надявам да помогнат на нас обикновените граждани.Дано да се захванат и с лустрацията.Не е нормално член на ЕС да бъде управляван от бивши агенти на ДС.

26

Рошко

преди 1 година

Ако този е "шкембе войвода" както казва Тошко Африкански, то Слави Трифонов е МУЛТАК-ЧАЛГАРСКИ - необразованото селтаче, което се пъне да ни "спасява", а от него и неговите шутове-пар1зити, кой ще ни спаси???

25

Бойколанду

преди 1 година

Ехо шкембе войводата кой даде пари за самолетина картимка не се прави на девица да питам ли и за паспортите кой вземаше паричките ти или Била

24

Вовата

преди 1 година

Много е жалка тази привичка на мишока - ДА ПОДОЗИРА СВОИТЕ НИЗОСТИ В ДРУГИТЕ!!! Та така и с правителството на Путин, Костов и Мултигруп!!! МАФИЯТА ВИКА - ДРЪЖТЕ МАФИЯТА!!!

23

Анонимен

преди 1 година

И да не забравяме лустрацията.Тя се направи навсякъде, включително и в Македония.Там всички бивши агенти нямата право да работят в държавни институции,включително и да стават депутати.А у нас все още служители на ДС са на високи постове и даже министри и президенти.ЕК защо не предприема нищо за това.

22

Анонимен

преди 1 година

шкембе воевода да не се перчи много че и на него ще му скроят шапката с някоя партенка, няма го вече боко да му пази шкембето

21

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали е имал или е нямал далавера с паспорти или с каквото и да е.Много е лесно да се спре далаверата на всички мафиоти.Просто трябва да се направи проверка на имоти и финансии на всички с много пари и имоти.Всеки който не може да докаже произход,да се отнема и да се вкарва в затвора.Така в бъдеще няма да има интерес да се краде.Но трябва да има проверки и за имоти в чужбина.За Бойко се твърдеше, че има в Испания или по-точно Барселона.

20

Анонимен

преди 1 година

Агент Иван да не се обажда, да не попадне и той под закона Магнитски. Колкото и да се оправдават ужилените, те ще си останат ужилени, а жилото много боли! Ако не е този, то ще е някое негово другарче, така са овързани като... нали се сещате сами?!

19

Анонимен

преди 1 година

И този започва да се сържи като мафиот.Сигурноме чел статията за това как се държи мафията.***...

18

Бивш служител

преди 1 година

Шкембе.войводата да се не прави на ударен, защото Харалампиев продаваше паспортите на шиптърите и макетата на воля и с парите получени от тях /5 000 евро/ бройката, се отчиташе на него . . .

17

Анонимен

преди 1 година

Шкембе войвода, или *** ефенди да ходи да си продава паспортчетата и да спре да плямпа, щото не го бива.

16

До 15

преди 1 година

Този принцип трябва да важи и за теб! Вкл парите които се вземат без да се плащат данъци и без касова бележка! Защото всяка фирма, фирмичка или обикн човек крие по нещо!

15

Много

преди 1 година

КОМЕНТАР ПО-ДОЛУ, В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ОТ ХОРА КОИТО РАЗБИРАТ КОЛКОТО КЛИНОВИДНО ПИСМО! ВОЕННИТЕ ИМОТИ ВИ СЕ СТРУВАТ НИСКА ЦЕНА? ИМА ТЪРГ ЗА ПОСТИГАНЕ НА МАКС ЦЕНА? СТАРО ВЪОРЪЖЕНИЕ? ЗА ТОЛКОВА ИМА ПАРИ И ЗА ТОЛКОВА ГО ПРОДАВАТ ФРАНЦУЗИТЕ! СКЪПИ САМОЛЕТИ? ЕВТИНОТО НАКРАЯ ВИНАГИ ИЗЛИЗА СКЪПО! ВАЖНОТО Е ДА ИМА ЗЛОБЕН ЛАЙ, ВОЙ, МНОГО ПРИКАЗКИ И НАКРАЯ НИЩО! ЛОШОТО Е ЧЕ ШИМПАНЗЕТАТА ПОМНЯТ ПО-ДОБРЕ ОТ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ!

14

Яч0

преди 1 година

Каракачамбо, я обясни продажбите на военни имотчета!

13

7979

преди 1 година

да, и да разровят хубаво за 2 те френски корита, втора употреба на 35 години, които купи за 2 милиарда?

12

Трол

преди 1 година

Каракачанов и Каратанчева(спортният комплекс във военна Академия ГСРаковски!40

11

ботокса

преди 1 година

И много здраве на сестра му.

10

-

преди 1 година

На мен доказателства не ми трябват!Толкова години по толкова заплата с толкоз приспаднати разходи равно ва толкоз!Всичко друго - КОНФИСКАЦИЯ, защото придобитото при мутрокрация е мръсно!Чак после ще правим ДЕМОКРАЦИЯ!

9

Георги

преди 1 година

Тая тлъста свиня и Величков крадяха от ВСИЧКО! Дано МО започне проверка в ТЕРЕМ, в СиТ, в Интендантско... Да видите какво чудо и какви кражби са там!