48

Мириз

преди 1 година

Колкото повече ровиш, толкова повече мирише.ти си го пожела.

47

Анонимен

преди 1 година

Каракачанов беше народен министър на МО според народната поговорка на гол тумбак чифте пищови

46

Анонимен

преди 1 година

Търкалящият се министър на отбраната, който едно салто не може да направи от шкембето си е за панделата час по-скоро. Да се проверят договорите за самолетите и корабите и веднага ще лъсне корупция в огромни размери.

45

Родолюбец

преди 1 година

Браво Краси,ти беше единсвеният читав министър-доколкото позволяваха обстоятелствата!Компромиси винаги се правят-важно е какви и защо!!!!!Да живее ВМРО!Да живее БЪЛГАРИЯ!

44

Анонимен

преди 1 година

С управлява България чрез Доган и Пеевски. Бойко Борисов е тяхна марионетка. ДАНС е ДС. Прокуратурата е ДС. Крепостта на ДС е ДПС. Годишен оборот на корпорация ДС - около 120 милиарда лева. Годишни кражби на корпорация ДС - около 15 милиарда лева.

43

Анонимен

преди 1 година

Каракачанов - голямата паспортопродавачка.

42

Анонимен

преди 1 година

Нека новите постоянно да си търсят под вола теле. Така се имитира загриженост.

41

Анонимен

преди 1 година

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДОПУСНА ПАРТИЯ В Е.ПАРЛАМЕНТ ,КОЯТО ИМА ЛИДЪР КОЙТО Е РАБОТИЛ ЗА ДС.СЪЩО ТАКА НАТО ДОПУСНА МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА , КОЙТО Е РАБОТИЛ ЗА ДС. ДАЛИ САЩ ЗНАЯТ ТОВА И ТОВА ДАЛИ НЕ Е ЛИ ПО-ГОЛЯМО НАРУШЕНИЕ ОТ ТОВА,ЧЕ ПЕЕСКИ Е КОРУМПИРАЛ БОЙКО ИЛИ БОШКОВ ЧЕ Е КОРУМПИРАЛ БОЙКО.

40

Анонимен

преди 1 година

Искаме свобода и най-накрая всички агенти вън от държавните институции и далеч от депутатски и министерски позиции.А за президент или премиер само на сън.

39

Анонимен

преди 1 година

Самолетите Ф16 с какви муниции ще се зареждат и колко струват за провеждането на учебно тренировъчни стрелби на полигоните и горивото за полетите на изтребителите от къде ще се доставя

38

Бивша служителка

преди 1 година

Шкембе-войводата да се не прави на ударен, защото Харалампиев продаваше паспортите на шиптърите и макетата на воля и с парите получени от тях /5 000 евро бройката/,се отчиташе на него . . .

37

Анонимен

преди 1 година

Живот ли бе да го опишеш?Живот ли бе да го разровиш?Разровиш ли го ще миришеи ще горчи като отрова.

36

Анонимен

преди 1 година

Какво и да казва дебелия патриот, няма значение. Заминава в канала, заедно с другите пудели на Тиквата. Каквото успя да излапа, това е. От тук нататък му остава да стиска палци да не му се наложи да ходи при бай Ставри, че за него ще трябва двойна килия, единична не може го събра

35

Жалко за народа

преди 1 година

30 години гледаме един и същ посредствен филм за стари и нови управляващи, по-малко и повече корумпирани, липса на работеща правосъдна система, пребойдисани "нови" депутати. Актьорите остаряха защото са все едни и същи. Само си сменят дрехите, колите, имената на партиите. Приказките им същите. Спряха даже да рекламират лъжливите си програми защото хората ги знаят наизуст. За по-бързо и безопасно се изказват от фейсбук профилите си. И точно тези са на първа линия в борбата с корупцията. Ха,ха...

34

Анонимен

преди 1 година

В миналото сте...И виж там, нещо с фигурата направи!

33

Ученика

преди 1 година

Карачи бой бенд...Началника е долу...

32

Праведен

преди 1 година

До АнонименДруго си е МИГ-овете !

31

Гроби Таласомо

преди 1 година

Каракача Тумбалар паша, дан съ окай, че си крал стоки в некой американски супермаркет и след туй да си ги изнесъл с торбата "Билла", двоен скандал ша заформиш, ем щи запорират накраденото, ем ша та обявят в шпионаж с тази 'Билла";)))

30

Анонимен

преди 1 година

Парадоксалното е, че може би е прав. То армия няма, камоли да има нарушения в нея. Може би един договор за на 2 млрд. лева за 8 едномоторни прахосмукачки модел Ф16. Обаче пък там от Козяк ще кажат, че всичко е изрядно.

29

Анонимен

преди 1 година

Едно хубави нещо ще се случи на предстоящите избори.Менте-патриотите изпадат окончателно от парламента,Този шкемби,Винкела ,Марешки,Костя Копейкин,Бялата Златка са аут.А този последният/Златката и 1% няма да докопа за субсидийте.