6

Анонимен

преди 2 години

До ИстинатаЗа жалост това се цели. Но и за ваксинираните няма да е хубав животът. Локдауните ще са за всички и ще целят масов контрол над популацията. Скоро е-пари ще въведат масово. Ако не слушкаш по указания, блокират парите, стоиш гладен и жаден. Първо да не забравяме, че голяма част от ваксинираните трябва да бъдат позаличени до 2030 (или поне тези с определените за унищожение гени). Останалите са фундаментът на новия световен ред и глобалната държава.

5

Анонимен

преди 2 години

Права на човека , свободно придвижване , свободен пазар и т.н ! - бла , бла , бла и тралала.

4

Истината

преди 2 години

Постепенно, стъпка по стъпка, ще превърнат неваксинираните във втора ръка хора. Направо в не-хора. След година ще има тотален тормоз. Бариери навсякъде, тестове всеки ден, от време на време прас по две седмици карантина със строг контрол, няма да им разрешават да влязат в хотел, кръчма, кино, никъде. Ще работят само в селското стопанство и в Чистотата. А след две година направо ще ги изолират в затворени трудови лагери. Не се залъгвайте, натам върви светът.

3

Логика?

преди 2 години

""За страните от "оранжевата" група, като САЩ и Великобритания, се изисква негативен тест, ако посетителят е ваксиниран."" Чакайте, чакайте. Един път ваксинираните влизат директно като неопасни, втори път влизат с PCR. Ако ваксинираните са защитени от корона чрез ваксините, защо има двоен стандарт? Освен ако не са.

2

Анонимен

преди 2 години

Всяко чудо за три дни, най-голямото за неделя.

1

Браво!

преди 2 години

Браво на правителството и лично на ген. Радев, че чрез труд и разум връщат България и цяла Европа към нормалността и всички ваксинирани вече ще живеят свободно, а на останалите нека да им бъркат в носа дори за да се качат в автобуса. Браво!