10

Анонимен

преди 2 години

До Лекар ... Да си излизал от вас наскоро? Да си видял в каква разруха тъне половината страна? В София имаш сгради, приличащи на тези в Укройна ... след боевете. Заплати по 800 лева. Последни по всеки значим икономически показател в целият ЕС и дистанцията става все по-голяма. А и друго ... хора титулуващи се като лекари говорт на бе.

9

Анонимен

преди 2 години

Хубавата новина е, че във вселената има равновесие и след активните разрушители на Планетата-60-70 годишните поколения, идва едно вяло, демотивирано, урбанизирано поколение, което ще даде възможност на Планетата да си отдъхне. Младите няма да раждат по стахановски, в изостаналите райони ще се изолират от цивилизацията и естественият подбор си свърши работата.

8

Анонимен

преди 2 години

Някой да е чувал, тез ваксинираните могат ли да имат деца???? .....някаква статистика нещо ...позитивно в цялата олелия за безплатен обяд!?!

7

Анонимен

преди 2 години

Няма такова поколение. Има млади хора откъснати от корените си, които се веят на вятъра като празни найлонови торбички.

6

Анонимен

преди 2 години

Елате в нашата мила татковина питайте ученик или не дай боже студент какво е правил последната една година... пълно пропадане и разврат, няма го семейството като стожер, те мъжете и жените си нямат доверие да се бракуват, камо ли да възпитават деца. Няма го училището, като едно време, да възпитава и наказва лошите деца... каква идилия е в Студентски град... Да децата и младежите между 18 и 25 са бъдещето, но както се вижда е в целият свят те са само на избрани хора...

5

Бай Иван

преди 2 години

Запартъците на демокрацията, всяка вечер въртят гуми надрусани и гърмят чалги, качествено поколение ;) !!!

4

Анонимен

преди 2 години

До ЛекарИ затова сме на тоя хал ...

3

Анонимен

преди 2 години

Драмата е голяма ...

2

Бау

преди 2 години

какво ни интересува мнението на тийнейджъри? Те за старите хора не мислят ...

1

Анонимен

преди 2 години

Да питат поколението ЗЛЕ