30

Анонимен

преди 2 години

***

29

Анонимен

преди 2 години

Че поколението е пожертвано и то не само то, но и следнащити 2-3 в цяла Европа -да! Но не е от КОВИД, а от пост-индустриална политика и кредитна задлъжнялост.

28

анонимен

преди 2 години

Отпразнувал 18тия си р.д. в зуум? Браво, че го е празнувал. Аз не съм празнувала, учех за кандидат-студентски изпит, едно време имаше такива неща, сега всички с матури.

27

анонимен

преди 2 години

Айде моля ви се! Депресирали се, че си стоят вкъщи и цъкат на телефона, вместо да стоят на кафе и да си цъкат телефона или на лекции и да си цъкат телефона.

26

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ми дреме нито за измислената пандемия, нито за билгейтските чипиращи ваксини, нито за ковидистерициИбаламурници

25

анонимна

преди 2 години

Повечето неща зависят от човека. Имам братовчеди в малък град, почти без промишленост, но намират начин - кой кара тир, кой гледа земя, няма никой да стои и да реве. Имам и такива, дето опищяха света колко били онеправдани от епидемия, управляващи, от шефове, от другия пол, дето внимание не им обръщал и така до безкрайност!

24

анонимен

преди 2 години

Депресирал се, понеже си стоял в къщи и го хранели родителите му, а той е хленчел и се правил на изоставен, пренебрегнат и пр.? Я стига вече, нямат и най-елементарно чувство за отговорност и за общност, познатите ми и едно дете не искат да отгледат, защото нямало да търпят някого си и темподобни? Познавам мнозина, дето не стават за друго, освен да копаят, имат и градини, и къщи, земя за чудо и приказ, ама чакат на майчината си чорбичка, говоря буквално, не преносно....

23

orlin

преди 2 години

Най лошото е че всички прекалиха с порното или компютърните игри. А това ако не се лекува води до социална инвалидност.

22

анонимен

преди 2 години

Престанете с подобни внушения - пожертвани? Дано не разберем какво значи тази дума никога. Аман от лигльовци, дето майките им ги завиват до 50 год. им възраст, и то буквално, бабите им им връчват мизерните си пенсии - аз съм свидетел на подобни, и в същото време пищят по телевизиите какви им били пенсиите! Няма ли най-после малко по-стегнато и по-смислено да живеем, омръзна ни от реване и хленчове!

21

2323

преди 2 години

Голям праз, мрън,мрън. А нима е по-добре да ходиш на работа в офис, понеже шефа ти не вярва, че има корона, и когато някой се разболее да нарича хората страхливци?

20

Ъъъ...

преди 2 години

Младото поколение и без пандемия все си стои все в нета изолирано от реалния живот.

19

Анонимен

преди 2 години

Искали социални контакти....навсякъде търсеха доброволци за ковид отделенията, що не са отишли там? Хем ще видят нови хора, хем ще си заздравят контактите. Ама къде по-удобно е да се мрънка в нета.

18

Лекар

преди 2 години

26, кое е радикалното бе, това че казвам нещата с истинските им имена

17

A

преди 2 години

Голямо драматизиране за едно седене вкъщи на топло с храна вода и т.н. На времето хората са ходили на война и са умирали като кучета. Много се разглезихме.

16

до лекар

преди 2 години

Стига си лъгал под всички статий, че си лекар. Един лекар няма радикални решения като теб. Дай УИН за да видим дали си лекар, сто процента и да имаш не започва с 23.... защото не си от Софийската колегия

15

до 20

преди 2 години

Съгласен съм с това, че беше наложително, но мойто поколение (millenials), вече сме на една възраст където и седенето вкъщи е приятно и сме натрупали социални контакти. Тези тийнаджари имат нужда от не виртиални контакти, първо, после вграждането в обществото е малко сложно. Вече тези конспирации за вируса не са в мойта компетентност и няма да коментирам

14

Анонимен

преди 2 години

Светът се изнежи. Вече вкарваме хора в затвора, че са завстреляли крадец? КРАДЕЦ? Лелеееее! Ненормална работа!

13

Анонимен

преди 2 години

Българите много ги рязбирар ... затова са изгубили 30% от популацията со за 30 години

12

МНЕНИЕ

преди 2 години

Егати и поколението З . По-добре да го прескочим и да направим Ново поколение - всчики са откачалки , гей и наркомани .

11

Лекар

преди 2 години

До 16, абе, това какво общо има с разглезените хрантутници