40

до епидемиолог

преди 7 месеца

втори път като го изкараш ще ни кажеш, ако можеш

39

епидемиолог

преди 7 месеца

А тия дето не са се ваксинирали, но са го изкарали трябва ли да се тестват, ако кихнат???Тия срам нямат и мислят че звучат нАучно и загрижено.

38

гхгхйф

преди 7 месеца

До 35че как ги направи 3 години бе уйо......официално коронката е детекната декември 2019...и математиката ли ти куца.

37

Анонимен

преди 7 месеца

Хубаво е да си млад, здрав и слаб, но това не е гаранция , че ще го изкараш леко. Има и генетични фактори, които не са все още напълно установени. Има много млади и здрави, спортни, които лежаха в интензивните и които починаха. За да не чакаме шанса като руска рулетка, по-добре да се вземат мерки. Има ваксини, да си повишим защитата, защото не се знае от кои сме, с генетична предиспозиция за по-леко или по-тежко протичане! А който има и най-малки симптоми на неразположение да се тества и изолира

36

Анонимен

преди 7 месеца

Файзер ваксината ,с която са повечето в САЩ,не защитава особено успешно от бразилския и индийския щамове,това израелците го оповестиха още преди месец.Ако иам някаква защита ,то тя е 40-50%.Тук обаче изниква въпросът,ако си млад ,здрав и с нормално тегло,дали изобщо ще се разболееш тежко и без ваксина?

35

повтаря наред

преди 7 месеца

До Анонимена е трябвало да се самокарантинирате! Заразата се предава от такива, които го карат леко и заразяват масово, защото са **** и така КОРОНАТА шета вече 3-та година И НЯМА КРАЙ пренасяна от сополиви деца и млади моми, които не могат 5 дни в къщи да стоят, е и аз така ме светнаха, НО без кашлица, без сополи, без дихателни проблеми, 20 дена 38 С, без лекари, на легло - и май затова нямаме усложнения - не отидохме на лекар, но и НИКОЙ не заразихме, за разлика от Вас, повторената!

34

11

преди 7 месеца

Аве вземате една торба тестове, пълните багажника с ваксини и тръгвате. Тест, ваксина, тест, ваксина, идиотска работа.

33

Живко

преди 7 месеца

Ами те за това драпат да се отмени тестванията по границите за ваксинирани. Защото яко, ама много яко ще светнат маса ваксинирани като Ковид позитивни. А за тези които имат симптоми ще приемат по презумпция че това не е Ковид и ще ги лекуват като при обикновен грип. Заровил си щрауса главата в пясъка и край, няма проблеми!

32

Анонимен

преди 7 месеца

Спешно се търсят се ковид-позитивни. За "ваксините" няма да коментирам, всеки с поне една работеща мозъчна клетка вече знае, че нямат нищо общо с предпазване от "вирус".

31

Anonymous Maximus

преди 7 месеца

До псевдо-експерите долу:Защо като се ваксинирате за грип и полиомиелит, все пак хората се разболяват от тях в редки случаи? Нали са тествани десетки години технологиите, изучили всичко и сие?!Ваксината не е да ти даде 100 кръв и броня срещу вируса, а допълнителна защита. По този начин се гони процента с увреждания и починали да падне до 5%, а не да станете безсмъртни. Ама кой да ти чете, по-лесно е да мърморим...

30

Анонимен

преди 7 месеца

Че то българите сме постоянно уморени, това сигурно е хроничен Ковид.

29

Анонимен

преди 7 месеца

никви тестове ваксината ги пази... да мрат

28

Анонимен

преди 7 месеца

До АнонименАко ти е положителен теста - подлежиш.

27

Анонимен

преди 7 месеца

event 201 - има ги в youtubeЯвно са останали все още трезвомислещи хора, щом клиповете не са изтрити

26

Анонимен

преди 7 месеца

Тествайте се, така хем ще Ви стане ясно, че ваксината не ви предпазва от ковид по принцип, хем ще налеете малко парички на лабораториите, пък в крайна сметка ще се окаже, че сте в онази бройка, на която уж ваксините не им действат и пак ще го карат.

25

Анонимен

преди 7 месеца

МЕрише ли ти, илитерат? Шеф бил той...

24

Анонимен

преди 7 месеца

"...Дори и ваксинирани: При треска, кашлица или умора се тествайте за COVID..."То и аз това му разправях на нашия ветеринар (без знанието на учените от САЩ!), а той ми разказва, че магарето вече е старо;)

23

SHEFA

преди 7 месеца

ЩЕ П0ЧНЕМ ДА СЕ Б0ДЕМ П0 3-ПЪТИ НА ДЕН МАЙ-ТАКА МИ МЕРИШЕ.

22

SHEFA

преди 7 месеца

ЩЕ П0ЧНЕМ ДА СЕ Б0ДЕМ П0 3-ПЪТИ НА ДЕН МАЙ-ТАКА МИ МЕРИШЕ.

21

капитан годжи

преди 7 месеца

Профилактично се тествайте всяка сутрин и вечер.