19

И.Б.

преди 2 години

Трансплантацията на човешки органи е според мен неморален акт. Нека медицината да се насочи към възпроизвеждане на болния орган от стволови клетки на пациента.

18

Анонимен

преди 2 години

Да си преследват нарушилите закона, но по-кротко и докъто няма решение на съда да не се огласява. Съмнението не е виновност. Иначе петното пада върху цялото лекарско съсловие. Кацаров много иска да бъде под прожекторите и пред камерите.

17

Анонимен

преди 2 години

Не одобрявам нападките срещу лекари, болници и други здравни структури. Здравният работник е от малкото останали почтени хора. Те работят само за живота. Що за човек трябва да си, за да ги каляш. Кацаров ще остане в историята, като черно петно.

16

Уууууу

преди 2 години

Аз като ви говоря, че в София всичко е мушенгер и схемаджия, и никой нищо друго не работи, а само да прецака, излъже и "избомби" другия, вие не вярвате. Там всички работят по "нов проект", демек, от къде колко да открадна и чрез каква схема.

15

Анонимен

преди 2 години

Единственото лошо в случая е че прокуратурата и съда са част от ГЕРБ и ВМРО и тези престъпници ще бъдат оправдани ,както всички други. За сега нищо не може да се направи.Пръво трябва да дадем власт на тези ,които се борят с корупцията и тогава може да се започне борбата.

14

Анонимен

преди 2 години

В България има много по-добри лекари които се занимават с трансплантации.Не са само в Лозанец.Не плашете и не лъжете хората. За бога вкарайте в затвора всеки който има връзка с ГЕРБ и ВМРО и всичко ще се оправи.

13

Анонимен

преди 2 години

Аз знам за мнозинство от лекари в болница Лозанец ,че са погнусени от колегите престъпници.И те искат да бъдат вкарани в затвора нарушителите.В България има по-добри кадри от настоящите на ГЕРБ.Да не плащат пациентите има кой да ги оперира.

12

Анонимен

преди 2 години

Какво трябва да направим с един престъпник,да го оставим на свобода понеже е добър лекар ,майстор, шофьор.А това че е убил или крал или нарушил закона?Пациентите да бъдат спокойни ,да не се вързват на защитата на ГЕРБ ,винаги има решения.За много кратко време може да се обучат Български лекари,а докато се обучават ще го оперират екипи от чужбина.ГЕРБ да спрат с паленето на хора.

11

ww

преди 2 години

фуражката пречи на баш мафиота

10

Анонимен

преди 2 години

Разкритията за Лозанец бяха по време ГЕРБ и ВМРО ,но те нищо не направиха.За съжаление ще трябва още време за да се оправим.Първа стъпка ГЕРБ и ВМРО извън парламента.Втора стъпка промени в законодателството.Трета нови лица в съда и прокуратурата.Нов закон отнемане на имот и пари,ако не може да се докаже произхода

9

Анонимен

преди 2 години

Скандала с болница Лозенец е началото в борбата срещу престъпността и корупцията.Свободата идва,вече се вижда и се осеща.Всички в затвора.До като има на свобода защитаващи престъпници ще чуваме подобни изказвания.Отнемане на дипломите и доживотен затвор.

8

Сега е

преди 2 години

Момента ако имаш някой душманин, я комшия, я началник, я бизнес партньор или конкурент, да го окаляш. Времената са като след девети - яко чагъртане и лов на вещици.

7

До 1

преди 2 години

Защо се караш на хората,бе човек. Били гласували за фуражката. Че кой толкова е гласувал за него. Изборите бяха спечелени от Герб, но радев направи ваенен преврат заедно с чалгарчето

6

Анонимен

преди 2 години

green sock medicineМного ясно,че фуражката ще пречи на развитие на българската медицина. След вирусолог, сега президентът се изявява като трансплантолог.Интересно е защо е станал летец. Трябвало е да е плувец. Нямаше да потъва заради кухата си глава

5

Анонимен

преди 2 години

Докога ще ни представят за ,,новина,, непроверени данни.М а с ка ри.Изнесат някакви ,,данни,,Шуми се два дни в пресата.Народът да си мисли,че стават ,,разкрития,,. После винаги се оказва,че е кьорфишек.Един единствен път нещо стана. Разкриха руски шпиони и ДС вдигна ,,въстание,,

4

Анонимен

преди 2 години

Истината е,че Стойчо си измисля скандали, за да угоди на green soks,a.Каква новост съобщи. В правителствена оперирали член държавната администрация?

3

????

преди 2 години

Ами ако там наистина са извършвани незаконни трансплантации???Има ли сигнали за това??Прокурорите пак ли спят??

2

Анонимен

преди 2 години

Истината е в корупцията и този който има повече пари у нас няма ред за малките неща какео остава за тенсплантациите пари и корупция

1

Факт

преди 2 години

Фигурантът ще е гробокопач не само на лекарската гилдия, но и на цялата държава !!! Ами, пак гласувайте за фуражка !