6

Анонимен

преди 2 години

Да живее Бойко Методиев Борисов!Напред само с ГЕРП и ДПС!Не гласувайте за други, ако искате да имате вода! Нещо се обърках, ама нищо - по български да го кажем. Който е разбрал матафорката да лайква или не лайква!

5

Анонимен

преди 2 години

Пропуснали са га там е бил Бацката щеше немедлено да им достави вода и стадион

4

аз

преди 2 години

До Кмет - защото и те са данъкоплатци! Както ти и аз имаме вода през цялата година (с малки прекъсвания за аварии) и те трябва да имат този лукс. Ако държавата не може да им осигури тази услуга тези хора трябва да бъдат обезщетени по някакъв начин, например да им се намалят данъците. Държават естествено НЕ желае да въведе такъв начин защото при такъв прецедент ще последва "зашо да плащаме данъци за децки градини като за децата ни няма място", защо да плащаме здравни след като няма болница и т.н.

3

Анонимен

преди 2 години

До кмета... Ти ходил ли си из Добруджа да видиш как се снабдява с вода.. Водата е на дълбоко няма реки вафи се с помпи... Когато през цялата година си имаш добро водоснабдяване а лятото водата се пренасочва към вилните зони не е въпрос който ще реши кмета. А селото 100 тина души как да го решат сами?

2

Кмет

преди 2 години

Чакай ,бе! Нали си имат кмет тия хора ? Защо не се съберат, да намерят свои или други пари и да си осигурят вода ! Защо трябва ние всички да мислим за тях ? Да си мислят сами за себе си ! Аман от готовановци и мързеливци !

1

тъй де

преди 2 години

Еееее айде сИга, за какво им е вода точно.............през лятото?