18

здравната

преди 2 години

каса защо е ,,спала,, тя има толкова много ,,служители,,които е трябвало веднага да проследят измамите не само на тази болница но и всичките.който работи снзок я точи ,какво се правят че не разбират за случвалото се и те са в далавераджийницата

17

д-р кики

преди 2 години

До " шафьор на линейка " не , че не си прав в своето простодушие , ама къде изпускаш ченгето , комунист и престъпник навършил отдавна пенсионна възраст проф. Генчо Начев , Георги Гелев директора на " Бърза помощ " София престъпник , който дори не е лекар , а е фелдшер , незаменим , непоклатим с имунитет и документ даващ му индулгенции за всички кражби , далавери и престъпления .

16

шафьор на линейка

преди 2 години

Спасов , Балтов , Мутафчийски , Гелев , Богов , Ангелов , Пенков , Габровски , Близнаков , Москов , Коруков , Червенякова топ кандидати за софийския централен затвор , не се знае само за проф. К. Ангелов като представител на третия пол в кое крило да бъде настанен мъжкото или женското , също не е ясно коя тоалетна трябва да посещава ?

15

Американ

преди 2 години

Докато няма реституция и натикани в затвора отговорни лица всичко си остава само шум.

14

Анонимен

преди 2 години

Чрез корупция и схеми към богатство и просперитет. Това е бългярският принос към социалната и политическа психология. В тази област сме необявени нобелови лауреати.

13

Да

преди 2 години

5 милиарда на година точат,ПЕТ!А майки с болни деца молят по фейса за лечение на децата си...Няма такава пародия на държава!

12

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Слободията при Боковата власт е...безгранична.Липсата на всякякъв контрол е симптоматична,усвояването на незакони пари е...правило.То където и да се...разрови,мирише на корупция и наглост и всички нишки водят към...паяка от Банкя.

11

Анонимен

преди 2 години

Да не е само Лозенец. Да дойдат да проверят Карловската болница. Хора излизат оттам с документи за направени операции, без да имат такива.

10

Анонимен

преди 2 години

В тази болница ли брадатите доносници баяха на бай чекмеджан суджуккюлчанов, когато вдигна кръвното и за малко да ритне камбаната, доставяйки радост на населението.

9

д-р кики

преди 2 години

От ВМА директоро генерал *** иска да дискредитира директоро на Правителствена Болница " Лозенец " - проф. Любомир Спасов защото му завижда за хубавата жена , професионалните му успехи и иска чернодробните трансплантации само от проф. Владов във ВМА .

8

Анонимен

преди 2 години

А боттокса де се е скрил?

7

Анонимен

преди 2 години

Не,не е! Това не е източване, а стандартна пазарна бизнес процедура в Бг.

6

Анонимен

преди 2 години

Болница Лозенец дали била източвала... Вижте Плешо във ВМА какви схеми е правил!

5

Анонимен

преди 2 години

Няма болница, която да не надвписва процедурите и престоя тройно.Как може да се реши? Не знам.

4

Анонимен

преди 2 години

Източвала ли е болница Лозенец НЗОК? Яде ли кашалота цаца? Земята кръгла ли е?

3

Анонимен

преди 2 години

То е ясно, че не е! Болницата вече излязоха с отговор! Това е поредната провокация на Бенатова, зашита от служебния кабинет!

2

съдията

преди 2 години

Няма ли крадци с бели манти в затвора. Кервана ще продължи да върви.

1

Някой си

преди 2 години

Коя болница не го прави? Това изобщо не е новина, виж за онези трансплантации, в случай, че е вярно е по-интересно.