33

аз

преди 2 години

До дограмаджия--------------------------------------Докторът ти плаща реалната цена на дограмата и трудът ти, а ти за 30 г не си внесъл и за една сериозна операция. Затова се налага да доплащаш.

32

Лекар

преди 2 години

До ФейкИ точно това е много съмнително защото качествените ваксини като противогрипната Инфлувак тетра която е супер пречистена и единствената субединична ваксина против грип има годност 6/шест!/ месеца!!!А тези със срок на годност 1 година/ако е вярно/ трябва да са с много стабилизатори на РНК които обезателно ще доведат до много странични ефекти.Не говоря за местните и леките общи неразположения а за тези за които умишлено премълчават а именно автоимунните и онкозаболяванията след 2-3 г.!

31

до 32

преди 2 години

Аз пък си направих вазекромия и също нямам нужда от ваксина. Просто е излишна в моя случай. Нека моята безплатна ваксина да я дадат на някой млад човек за да има полза от нея.

30

Анонимен

преди 2 години

Не се имунизират защото имат антитела. Направих си антигенен тест. Защо да се имунизирам като имам антитела? Срещал съм се с вируса.

29

До 29

преди 2 години

Нищо няма да се бракува , статията е не пълна , преписан на бързо. Ваксините ще бъдат предопределени по света. А теб кой не те е упълномощил да говориш от името на хората?! Има много информирани българка, които изчакват по качествените ваксини , като CureVac, Sanofi GSK, Valneva .

28

Анонимен

преди 2 години

Абе те и с изтекли ваксини ще ваксинират, утре ще излезе статия че нищо им няма, то отровите в тия ваксини краен срок нямат

27

Анонимен

преди 2 години

До ФейкНакупихме милиони дози и ще бракуваме милиони дози от тези ваксини понеже няма желаещи.

26

Анонимен

преди 2 години

Няма да бъдат бракувани а ще ги дарят на някой страни.

25

До 14 Фейк

преди 2 години

Прав си статията е или фейк или пропаганда. Годността на ваксините е описана на страниците на фирмите производители. Всеки има правото да реши йога и коя ваксина да използва. По съвет на личния лекар ще изчакам немската РНК ваксина на CureVac , която ще е достъпна до края на този месец. Има много хора като мен със здравословни проблеми които трябва да бъдат обезателно консултирани.

24

Анонимен

преди 2 години

Споко бе янчуловски, и да се хвърлят не е проблем, нали са безплатни бе братле.Да му мислят производителите като раздават толкова безплатни вацини. Смятай ако ги бяхме платили колко гадно щеше да е

23

славянин

преди 2 години

Който ме натиска да се ваксинирам ще трябва да ми връчи за това писмена заповед, подписана и подпечатана! С нея отивам при адвоката и оттам в съда - да видим кой кого ще ''ваксинира''!

22

Бяло Мишле

преди 2 години

Ей Янкулски, ти лекар ли си или наци лаборант? Ние да не сме ти опитни мишки, докторче? Ти ли ще ми решаваш кога как и с какво ще се ваксинирам? Защо продължавате да държите насилствено хората с тая карантина? Нали сте ваксенирани всички лекари, тогава лекувайте.

21

балонът се надува...

преди 2 години

Значи, все повече балонът издиша. На хората им писна. Само страхът, че ще ги спрат на границата и ще им искат сертификат за ваксина ги ПРИНУЖДАВА да се ваксинират с иначе "ДОБРОВОЛНАТА" ВАКСИНА!!!Това е безумно. Хора, спрете! Който иска да се ваксинира. Оставете на мира хората които не ги интересуват "ДОБРОВОЛНОЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ" ваксини!!!

20

дограмаджия

преди 2 години

значи ако ти слагам дограма докторе, ще е по моя преценка. не е важно твоето мнение. разликата между теб докторе и мен е, че ти ми плащаш след свършената работа а аз ти плащам 30 години предварително всеки месец.

19

славянин

преди 2 години

Ами нека се търси сметка на Тиквата и неговото правителство, че поръчаха и платиха предварително 13 милиона дози отрова без да се питали народа дали иска да се боде с тях! Аз лично не съм поръчвал нито една доза от отровата!

18

Анонимен

преди 2 години

Населението на Великобритания през 2025 ще бъде около 14млн по прогноза на един от най-уважаваните институти за военни проучвания. Сега са 65млн.Всеки да си отговори сам какво очакват да се случи.

17

Анонимен

преди 2 години

Казах, че ще ги изхвърляте с тонове накрая, обаче вместо това купувахте като че света ще свършва.

16

славянин

преди 2 години

Нормално е след като добитъкът се изреди пред ваксинариумите, повече да няма желаещи за това, все пак ЧОВЕЦИТЕ могат да мислят самостоятелно и доброкачествено!

15

Вуте

преди 2 години

Ми да ги бракуват! Аз к'во да напрая? Да си разплета чорапите ли? Или да си удавя ***???

14

Кака ангелинка

преди 2 години

Дупчете, дупчете, нищо им няма.