12

Фънки

преди 11 месеца

Тоя КАТ не го ли закриха? Отдавна не съм виждал шефа им по телевизията да обяснява, колко книжки са отнети и колко коли са спрени от движение.

11

Надтя

преди 11 месеца

А мотористите в Пловдив, които не ни оставят да спим по цели нощи, кой ще спре и санкционира? От КАТ мързи ли ги или не им стиска да догонят пикльовците с мотори, състезаващи се по нощите по централните булеварди?

10

Анонимен

преди 11 месеца

Искам да знам кога ще има акция срещу пешеходците, които пресичат където им падне, или пък на червен световар, или просто си ходят по улиците, при празен тротоар (без паркирали коли по него) ей-тъй, щото им е по-удобно.Някой да е чувал скоро за глобен пешеходец?

9

Анонимен

преди 11 месеца

Друга акция трябва - ликвидиране на КАТ като доказано вредна структура за безопасността на движението.

8

Краси

преди 11 месеца

Когато КАТ не са в акция-какво работят?И срещу какво получават заплата ?

7

Анонимен

преди 11 месеца

Копойската банда рушветчийстващи интелигенти, вият на умряло от глад, защото камера къща не храни. Трябва им палка, трънка и знак 40.

6

Анонимчо

преди 11 месеца

Ще сложи и преносима камера на Околовръстното през Бизнес Парка, за да снима на 50км/ч. АПИ официално кават, че там са разрешени 80км/ч, но МВР знаят по-добре. Да има хранилка, а иначе нека да летят с по 200 на магистралата и първокласните пътища. Все пак и патолозите са хора и трябва да работят.

5

Анонимен

преди 11 месеца

Тази катажииска Комунистическа измишльотина отдавна трябваше да се закрие. Закриха заводи фабрики ткзс-та унищожиха всичко което беше строено с кървава пот от дедите и бащите ни. Но оставиха едно Милиционерско наследство което уби хиляди за 30 години. Защо не отидат да видят как в другите държави органите на полицията подпомагат движението. Защо там Българите карат като настъпени мишки. Защото там няма шуро бажанаци които да се крият в храстите и да снимат като воаьори.

4

House M.D.

преди 11 месеца

На език какъв в първото изречение словоредът е?

3

Анонимен

преди 11 месеца

Има си застрахователи който е с неизправен автомобил и нарушава закона за движение по пътищата и кара след употреба на наркотици и упойващи вещества и предизвика ПТП си търпи наказанието

2

Анонимен

преди 11 месеца

Под наслов КАТ-cash and carry се проведе акция по частно финансиране.

1

Анонимен

преди 11 месеца

Надявах се новия министър на милиционерите както се изсили отначало да закрие рушветчийницата ама явно няма да стане!И аз какво ли се надявам като знам че си е все същата още от комунизма до наши дни,без грам промяна към по добро!Цели фамилии и династии се прехранват и се отгледаха там..това е нещо като семейна затворена фирма и случаен човек няма как да попадне там