109

Анонимен

преди 2 години

Обявяване на ОПГ Гроб извън закона и незабавни арести!

108

Анонимен

преди 2 години

Кацаров,няма да те допусне до кацата твоя Радев! Бъди сигурен

107

Bob

преди 2 години

Това не е ли най-добрата болница за трансплантация? Това са най-добрите които ни лекуват... това е най-доброто което може да получим за осигуровките си...

106

Ro

преди 2 години

Стара и много добре позната история. Няма значение държавата и времето - този, който има пари и връзки, ВИНАГИ ще е пред останалите. Тия глупости за правата на човека, ценността на живота и прочее розови бозички са за баламите, че да не буйстват много. В подобни ситуации си личи кой къде се намира по веригата... обикновеният човек, независимо от народност, е някъде около дъното, като някои държави копаят и под него.

105

Анонимен

преди 2 години

На копоите и троловете на Радев трябва спешно да се трансплантира мозък, че са прости милите:))))))))))))))))))))))

104

Анонимен

преди 2 години

Какви престъпни неща са правени, направо се плаша. Страна от третия свят. Обаждането се знае на кой.... Нямам думи. Отвращение към всички тези крадци!!! Дано има съд, това ще върне надеждата.

103

Анонимен

преди 2 години

Тоя е аут след изборите и е сложен за да разпространява измислици! Е, с малко ама пак сме първи според прогнозите! А Радев е пред пенсия есента!

102

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни лъжи за ! Тоя е подставено лице на Радев! ***!

101

Анонимен

преди 2 години

Като гледам антикомунистите и търговия с органи на Борисов са готови да простят, само и само БСП да не е в правителството. Нищо чудно, антикомунистическия манталитет е ясен.

100

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде смрад! Представете си 10 г. какво крадене е падало на всички нива в държавата! И после що сме били бедни!....

99

Иван

преди 2 години

Жалко, че не са трансплантирали мозък на избирателите на организираната престъпна група герб (всъщност, защо да не споменем и дпс и бсп)!

98

Анонимен

преди 2 години

Абсолютни измислици без имена и дати! Кой направи операция и защо!? Ами да уволни тогава и лекарските екипи които са правили нелегални операции,да подаде сигнал до прокуратурата! Да вържат персонала! Айде бе,тоя след месец няма да го има никъде и никога!

97

Анонимен

преди 2 години

Представител на Бялата мафия се прави на изненадан, че в здравеопазването нещата ставали с връзки. Дори и *** червеноармеец няма да се хване на това.

96

Анонимен

преди 2 години

Е добре че преди месец дойде Кацаров за да направи ревизия.А къде беше байно ле преди два месеца или преди две години? Сега ли ще откриваш топлата вода? Преди изборите?

95

Анонимен

преди 2 години

До Замислен "Какви "комунисти" са ви главата бе герберухи ?! БСП е срината" Хахахахаха. Поредния плоскочел петолучник: Служебното правителство е бъкано с бесепари, а червените партии се роят като пчелички.

94

Анонимен

преди 2 години

До до 87/93 "ти си вчерашен момко" "Момко" на баща ти, който вероятно е на годините ми. А това, че не те е научил на нищо, освен на комунизъм и лъжи си е твой проблем.

93

Замислен

преди 2 години

Какви "комунисти" са ви главата бе герберухи ?! БСП е срината. Сега важното е дали ИТН ще получи мнозинство. И да, страшно объркващо е, че всъщност членове на БКП в историята си са точно Герб. Не съм чул за нито един лидер на ИТН да е бил член на БКП.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 "Следващия път и аз ще бъда там." Едва ли. Русофилите са едни от най-страхливите и бездейни същества, когато стане дума за истински ангажимент. Виж, да лежат и да тролят могат с години.

91

Анонимен

преди 2 години

Първо се прави проверка ,установява се доказва се и тогава се обвинява.Когато се вземат органи тъкани и клетки се спазват Условия, А първото условие е донор може да бъде само съпруг или роднина на реципиента по права или съребрена линия влючително и родство възникнало при осиновяване, ако реципиента е осиновител.При така представената информация не става ясно дали ЕТИЧНАТА КОМИСИЯ по трансплантация е направила изключения и са дали разрешения ,което е допуснало донори да бъдат и други лица!

90

Крадци на органи!

преди 2 години

Този висш държавен служител да си плати операцията в чужбина! Но...те само вземат пари, не дават! Даже не е бил в листата, но бърза. Интересно дали е оживял. Жалко, че 1-я в листата е нямал шанс.