169

Анонимен

преди 2 години

Продажници.Отврат.Все едно е концлагер.Ходят в Дубай някои политици да си търсят клиенти май,не да почиват.И купуват вили,яхти,апартаменти с кървави пари..

168

Ама от Албания, няма

преди 2 години

ЕС каза, че има не толкова желаещи да им екстплантират органи албанци и албанчета, повдигнаха им дела... Ама не. Лекарят виновен. Кой е довел донора в болницата? Кой го пази?Не мой да е виновен лекарят, ей! Той върши крайната работа. Виновен е трафикантът на органи или осигуряващия жива трупна маса в клинична смърт. Тука като цъфнат щастливи и готови за трансплантация - хирургът откъде да знае каква им е историята? И работа ли му е? Не.

167

да ама не

преди 2 години

Лекарите хирурзи не са длъжни да проверяват роднинскит връзки на донорите.Това трябва да прави болничната администрация и ако те кажат че всичко е законно ,лекарите оперират.

166

Анонимен

преди 2 години

Вършили са това което правят болниците в оОдрин и Истанбул

165

Do165

преди 2 години

Говори на бе на овцете на село и се ЦАНИ за овчар,ако не си такъв с този речник на текезесар.

164

Анонимен

преди 2 години

Такива лекари не са лекари,а касапи. Трябва смъртна присъда за такива,защото развращават другите. Когато има бясно куче в глутницата се гърми,за да не зарази останалите. Интересното е и кака са придобили органите.

163

мишо бирочето

преди 2 години

добре дошли в животинската ферма. скотонаселението тук, в молдова, украйна и други продажни държавички ще бъде трерирано като скотове. ще бъдат клани и органите им ще бъдат предлагани на пазавя/борсата за органи която ЕСССР се опитва от преди 10 години да организира. тъй де по добре да ни направят живи трупове и да ни разпарчетосат от колкото да сме живи трупове и да умираме от глад. да живеее ЕСССР.

162

123

преди 2 години

До АнонименИзвинявай, ама ти въобще знаеш ли какво е да си на хемодиализа??? Просто ми е любопитно, понеже се опитваш компетентно да задаваш въпрос??????

161

БО

преди 2 години

Аз като разправях че лекарите само ревът и искат пари - ааа не не те са на първа линия......е на ви сега да видите какви далавери се правят защото не само директорите са на вързани ами и лекарите, защото няма как да правят нещо без да знаят предварително.

160

болници

преди 2 години

Ако това с незаконните трансплантации е вярно /докаже се в съда/, на тези лекари освен присъда, да им се отнемат и лекарските права. Заради липса на морал, защото лекарската професия изисква морал и хуманизъм. Нашите доктори /е, не всички, естествено/ са се превърнали в долнопробни търговци на здраве. Лъжат пациентите в очите, за да им вземат парите, знам си го. Лъжат безобразно и здравната каса. И това е особено отвратително, когато без свян крадат заради здравето на малки деца! И това го знаем

159

Хляб и зрелища

преди 2 години

Новите управляващи добре са се обучил как се манипулира едно мало грамотно население. Пускаш кьорфишек, поемат го зависимите медии, започва преекспонирането и внушението и зрелището е готово. Какво значи правова държава, като след партенката не се дава право на отговор на набеденото лице. Гледам ги по телевизиите как напоително облъчват с фантасмагория, ама контрапункт няма. Всичко това си има име и то е чудовищна манипулация и нарушаване на презумпцията за невинност.

158

Анонимен

преди 2 години

Потресаващо! Фейк професорът на ГЕРП лично уредил незаконна трансплантация в Правителствена болницаБившият здравен министър Костадин Ангелов лично е звънял в Правителствена болница, за да уреди висш шеф от администрацията на Бойко Борисов с незаконна трансплантация

157

Съвсем скоро

преди 2 години

Дали са законни ще кажат следствените и съдебни органи, а не ти бе Кацаров! Какво сте се научили всички, като папагали от това правителство да викате хоп преди да сте скочили? Занимавате се само с доноси и не вършите никаква съществена държавна дейност. Ами цанете се в НАП, като ревизори и си изчешайте крастата! Със сугурност ще дойде ден да ви се потърси сметка за набеждаване и съсипване на невинни хора и съдби! Толкова сте брутални, че няма как да ви се размине! И това ще е скоро!

156

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159Я стига глупости. корупция в болниците има още след като се създаде новата здравна система тоест откакто медицинската помощ стана платена. Това се случи много преди правителството на ББ да дойде на власт. Още от деветдесетте някои лекари започнаха да си искат пари под масата. Ама това чия вина е , на ББ? така ти се иска на тебе драги, да ама не. Сега тече политическа чистка и навсякъде и във всичко ще се търси под вола теле. Айде стига де! Чакам 11 юли.

155

Анонимен

преди 2 години

Ама тези вече прекаляват с глупостите си. Вместо да се дърлят да ми кажат ако някой техен близък се разболее не използват ли връзките си за да го настанят в най - добрата болница и да получи най - доброто възможно в момента лечение? Какво ми се правят на светици? Направо са гнусни. повече от ясно е че просто му кроят кюляфа на старото правителство , щото те тези работи не са ги правили. Просто сега гарван не гарвану око вади. Чакам 11 юли.

154

Да не вярваш

преди 2 години

Пълни глупости. Каквото и в другите държавни болници, това и там. Бийте още по читавите лекари и медицински преподаватели, после питайте защо мрем. Генчо Начев - далавераджия? Да не вярваш. Чакат го в Швейцария, Австрия и т.н. Патриот е.Правителствена болница - индийски или източно европейски вертеп за незаконни трансплантации? Да не вярваш.пп: Не ти харесва - не ходи там, бе! Тия, жалващите се, какво правят в "правителствена болница?". Който е ходил знае - пълно е с роми - за селфита

153

венци

преди 2 години

Където и за разринеш в гербаджийската ***-корупция,крадене,грабеж.След вчерашния ден едно е ясно.Без арести на Борисов,Пеевски и Гешев няма да се мине.Въпрос на време е.

152

до един отдолу

преди 2 години

"....Ама и Бойко ли е правил трансплантации?????? Е те за това е виновен!..."...........................................................................Когато ръководиш нещо, особено ДЪРЖАВА, трябва да знаеш и ОТГОВАРЯШ за всичко! Ясно ли ти е това, герепче?Значи, ако си директор на градина и Пена удари дете, директорът, дето даже да е в отпуск, пуска оставка, а когато стане гаф с хора в държавата, премиерът не е виновен. Я пак!

151

Анонимен

преди 2 години

Бил съм в тази болница и наистина корупцията личи навсякъде. Мен не ме хванаха с нищо ама на съседните легла направо не ми се вярваше какво чух да им говорят докторите за да им измъкнат някоя хилядарка отгоре за уж по-качествени материали.

150

до 157

преди 2 години

Ромите от години алармират за изчезнали хора. В страна на беззаконието като България, международната донорска мафия е у дома си.