26

Пешо Питанката

преди 2 години

А бе какво стана с ония серсеми от военния контигент на САЩ дето превзеха един цех с цивилни български граждани В Чешнигирово???Защо САЩ мълчат кат пукели по въпроса???КОЙ ще ги съди тия бандити?Какви санкции ще наложи България на ВОЕННИЯ КОНТИГЕНТ на САЩ в БЪлгария и до кога ще има БЕЗПЛАТНИ военни хамерикански бази у нас??!!!

25

Анонимен

преди 2 години

И това не е срещу Радев

24

Анонимен

преди 2 години

Корупцията е нещо, което се върши от администрацията/ служителите и техните началници. Бизнесменът предлага пари, за да му върви бизнеса, но хората на служба в държавните органи не бива да се съблазняват и продават. Те трябва да полагат клетва, че ще спазват законите на страната.

23

Анонимен

преди 2 години

САЩ си пазят тяхната държава и индиректно пазят и нас обикновените граждани,на които политиците ни се подиграват вече повече от век и особенно в последните 30 години.

22

Анонимен

преди 2 години

а 8те милиярда крадени пари на Лойко кога ще пишете за тях?!? Сравнение с него, Дебелян и Черепа са микроскопични микроби

21

Анонимен

преди 2 години

До мач:САЩ с/у България "Искам пладноходки и яхти а не самолетоносачи и подводници на САЩ!!!Всичко останало е БЛЯ...бля...бля...!!!!" Викаш, на САЩ не искаш, но на Русия нямаш нищо против , а?

20

Анонимен

преди 2 години

Чекмеджян, Перукан и Черепян на съд и у панделата!!! Айде, Перукан може и в изтрезвителното

19

мач:САЩ с/у България

преди 2 години

Аз съм щастлив.Баня няма да има!!!!Важното е да си опазим Черноморието от САЩ !!!!Искам пладноходки и яхти а не самолетоносачи и подводници на САЩ!!!Всичко останало е БЛЯ...бля...бля...!!!!

18

Анонимен

преди 2 години

Глобализацията е във всички сфери. САЩ казаха, че не желаят в управлението на държавата Радев и , че " библиотекарите" са преминали допустимата граница. Делян Пеевски е марионетка в ръцете на ДПС. Аз така виждам нещата.

17

Сат Н

преди 2 години

САЩ извършиха атака срещу България като държава и срещу Българския народ.

16

Серсем

преди 2 години

Не на празно привикаха Чекмеджан в посолството.Да му обяснят ,че ще яде бахура и ,че е време да бяга при Галеви.

15

Анонимен

преди 2 години

корупцията в България няма връзка с цели партии, а с конкретни имена-======- Корупцията е нещо, което се върши от управляващите. Последните 12 години на власт беше само една партия - ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 2 години

До Чупката "Е, как бе Василев разчете връзката с Герб?" Ами, на теб ако ти плащаха от Кремъл (може чрез Божков, може чрез друг) и ти щеше да "разчетеш" така връзката.

13

Анонимен

преди 2 години

Те и руснаците след 9-ти направиха чистка на по-едрите идустриалци, по-дребните ги изядохме сами. В крайна сметка, това не помогна на България. Направи я послушна и слаба. Сега е същото. И докато тези неща не запоснем да ги решаваме ние сами, винаги ще е така. Май бай Левски това е имал предвид, казвайки: който ни освобрди, той ще ни...Време е да обръщаме палачинката и да не се радваме особено на такива подаръци

12

Майора

преди 2 години

Абе Василев ти май много си вярваш и личи че защитаваш правителството конструирано от Радев с помощта на Божков!И това ли е прмянаната-да разбиеш специалните служби , да назначиш вместо нови стари муцуни от бившатсБКП/БСП/, да финансираш партиите на промяната с откраднатите пари, да защитаваш виновни полицаи и да отстраняваш кадърни специалисти. Благодаря за такава промяна!

11

Чупката

преди 2 години

Е, как бе Василев разчете връзката с Герб? Та кой предлагаше Пеевски за шеф на ДАНС-Мая Манолова, кой стои зад проекта Изправи се мутри вън-Божков, от коя партия е назначената от Рашков в МВР-на Божков, чий човек е назначеният за шев на НАП от сегашните-на Божков, кой се хвалеше, че финансира протестите-Божков, на кого имал доверие Румен Радев-на Божков? Да изреждам ли още? Как така свъзваш случилото се с Герб, че нещо не те разбирам, знам само, че си от Радевото ко'тило! За мен си ясен! Чупката

10

Корумпиран Бай

преди 2 години

Ша си го преместя от левия крачол в десния крачол...ФАЩ да ГОдухат!

9

Отровна гад

преди 2 години

Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС?!

8

Анонимен

преди 2 години

И двамата са на ясла при руснаците: Василев напълно явно, Буруджиева според колкото платят.

7

Анонимен

преди 2 години

Божков и Шиши *** трябваше да бъдат ударени - крайно време беше ! Ударен е или ще бъде и Тиквата , но интересно какви са по-нататъшните планове на САЩ за България, защото в момента управлението ни се ръководи от Москва ...