66

Кой е политическият?

преди 2 години

Кого е подкупвал Божков? ............................................................. Някой съмнява ли се, че този "настоящ политически лидер" се казва Бойко Борисов? Не, нали? Сега Божков е в Дубай. Защо? Защото на бившият фин. министър Горанов и на бойко им се е видяло малко, че носи пачки, а са поискали да му вземат и хазартният бизнес. Нормално е сега той да е против ГЕРБ. Божков е виновен, че ги е подкупвал, но Горанов и Бойко са не по малко виновни, че са го изнудвали.

65

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АМА И ЧЕРЕПА , БЕ.....И ТОЙ БИЛ ДОВОЛЕН ОТ АНТИКОРУПЦИОННИТЕ МЕРКИ НА САЩ И ...ЧЕ СА МУ ЦУНАЛИ ПАРИТЕ ....ХА,ХА,ХААААААААА.....ЛЕЛЕЕЕЕЕ, КАКВА РАДОСТ....??!

64

az

преди 2 години

До Миризлив ГерберАз бих искал да знам назначения от Радев и сие настоящия заместник-председател на Бюрото за контрол на СРС-та Илко Желязков - след тези разкрития ще бъде ли уволнен?! Очаквах това вече да се е случило! Политиците, които протестираха заедно с божковите хора - няма ли най-сетне да си вземат поука! За ДП и ДПС няма да питам - там всичко е ясно от десетилетия!

63

Миризлив Гербер

преди 2 години

Въпрос с понижена трудност:Кой е този Настоящ политически лидер(от Банкя) и кой са министрите (му), на които Божков е давал рушфети.

62

Тонката

преди 2 години

Ха, САЩ потвърдиха думите на Божков, че е Бойко е взел парата

61

политически трусове

преди 2 години

Альоууу...янкитеее...това да не е ДРУСАН КЕБАП бре ...?

60

Язък

преди 2 години

Знаете ли какъв е етническия произход на Херо Мустафа? Тази американка е с кюрдски произход. Знае се, че кюрдите ги смятат за болшевики, революционери... Та тази госпожа е от администрацията на Байдън, още като вице президент, а Борисов се прегръщаше с Тръмп. Има ли логика тази персона да се припознава с болшевишката ху'нта у нас? Затова шета из новата администрация, кати при свои. Тя подхранва САЩ с информация угодна на българските болшевики. Логично е! Само дето не са я питали за Божков, язък!

59

пиндоска делегация

преди 2 години

Дошли...яли-пили и се веселили и накрая изсралиЗАКОНА МАГнИТСКИ ...нищо ново под слънцето...КОРУПЦИЯТА си остава пак актуална у нас!!!Ние българите на това му викаме"КЛАТЕНЕ на ВЕТЪРА"....

58

български избирател

преди 2 години

Не искаме хамерикански бази в България!!!!

57

срам и позор!

преди 2 години

До БУРУДЖИЕВИ - червените *** отново на власт? Чакат ни атентати и съботажи!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Радев е национелен предател. И трябва да си понесе отговорност за това. При друг народ с не толкова промит мозък това щеще вече да е факт.

55

Анонимен

преди 2 години

Буруджийката и тя ще да е плюскала от копанята ня Шиши!

54

За сведение на

преди 2 години

АУДИТОРИЯТА....лидера е ръководител на малката партийка БКП....Всичко останало е от сорта наПОЛЮЦИИТЕ..."една жена на пазара ми каза"...!

53

хора, бддете!

преди 2 години

До БУРУДЖИЕВИ - гнездо на убийци и трористи-атентатори!!! ВО на БКП черните ангели

52

Анонимен

преди 2 години

Боруджиева? Тая ли мр-ъстна червенокафява коменистка намериха да раздава акъл? Ми ако оставят на нея тя ще въне Народния съд и Белене.

51

До Калеко Алеко

преди 2 години

Май само ти не виждаш, че борбата е срещу Радев.

50

САЩ и Мустакатата

преди 2 години

Да ви светнем малко братя българи:Партийният лидер еее...Той еее...Лидерът на една малка КОМУНИСТИЧЕСКА партийка който бе уличен от ПРОКУРАТУРАТА че се уговаговаря по телефона с ЧЕРЕПА как да свалят властта и как да извлекат облаги от размириците...ХАУ...ХАУ...бледолики братя...!

49

БУРУДЖИЕВИ

преди 2 години

СЛАВНА ФАМИЛИЯ НА УБИЙЦИТЕ ОТ ВО на БКП. Не ги е срам! Убиха ген.Луков...

48

1

преди 2 години

До Защо ли,да се смеем ли ,или да плачем,за остранените за нерегламентираните връзки,от индивид,който има,най-много нерегламентирани връзки,и който ,още не е разбрал,че той е партиЙния лидер,цитиран от САЩ,на това се вика г..уратлък.

47

1

преди 2 години

Очакваме лидера,на партия,който се припознае,от санкциите на САЩ,да си подаде оставката,защото целокупния български народ,го знае кой е.