19

Анонимен

преди 2 години

И какво щяха да научат - трети пол, чалга

18

Анонимен

преди 2 години

Пландемията не е направила нищо! Политическите ***, слуги на световноя елит, затвориха училища и бизнеси, ЯСНО?!

17

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо ще има повече ушеви. Колкото по гламави са дечицата, толкова повече полицаи ще има,че и по-качествени.

16

Анонимен

преди 2 години

"Допълнително 142 милиона деца изпаднаха в материална бедност, тъй като световната икономика беше засегната от пандемията, а 370 милиона деца пропуснаха храненето в училище." А някои разправят, че Ковид бил по-страшен от глада.

15

Анонимен

преди 2 години

То пък и едно образование са пропуснали. Сега децата не изучават научни дисциплини или обща култура. Те изучават нео-либерални "ценности" или какъвто нов прочит на светът измъдрят пропагандните NGO/NPO-та.Частно образование в къщи за тези, които ценят децата си.

14

Deep Zone

преди 2 години

Огромен Рашфорд! Талант, израснал в бедност и мизерия, който футболът, парите и славата по никакъв начин не промениха. Освен кампанията му за безплатното хранене в училище, имаше и друга негова кампания за четене на книги за деца от социално-слаби семейства! А можеше да си купува най-новите модели коли и да блъска плеймейтки с тези пари като всеки "футболист"..

13

Не!

преди 2 години

Изолацията на децата е престъпление срещу човечеството. Сринаха им естествения имунитет, психиката и здравето като цяло. Ще ги докарат до състояние да боледуват от иначе напълно безвреден за тях вирус. Всичко това е с единствената цел да ги ваксинират. А защо е тази ваксинална истерия оставям на въображението ви. Пазете се, пазете децата си и бъдете здрави.

12

-10

преди 2 години

Пандемията не може да изправи нищо, това го прави паникьосания мат'рял, за който е по-важно да му оцелее дирника, вместо бъдещето на децата му.

11

Койчо

преди 2 години

"Банкстерските елити" го направиха. Лондонското сити се постара. Толкова ли не усещате, че е дошло "време разделно"..., оФФце...P. S. Ноемери очаквам mandatory vaccination за упениците..., "за тяхно добро".

10

Ужас бг

преди 2 години

Инфантилизмът е реалната катастрофа на XXI век.

9

8,

преди 2 години

България все още е част от Света. Независимо дали и колко ков и диотите го отричат. И образованието, и социалната интеграция на децата у нас пострадаха неимоверно. България бе една от държавите с най-дълго затворени училища. Безсмислено. Изцяло безсмислено.

8

до Сат Н

преди 2 години

ти явно работиш във ФейкНюз, да не би да не прочете и видя, че става дума за 100-тици милиони деца, значи в цял свят, а не само в България

7

Анонимен

преди 2 години

Четох доклад на УНИЦЕФ от май, т.г. - не бива никога повече да се допуска затваряне на училища и то за толкова дълго време. Те трябва да затварят последни и да отварят първи, ако изобщо се наложи да се затварят. Това, което се допусна вдържави, в които училищата затвориха за година и половина, като нашата, бе престъплениепротив децата, държавата и обществото. И последиците са всеобхватни и ще ги усетим тепърва за години напред.

6

Сат Н

преди 2 години

Правителството на Боко Тиквения гъс, чрез садистите от ОПГ НОЩ, откраднаха една година от детството на българските деца. Една година от образованието им, една година от социалното им развитие, една година от физическото израстване. Поради което съм ги проклел да страдат - те и поколението им. Тези, които внушаваха на децата, че ще убият бабите и дядовците си, не заслужават да живеят.

5

Нека Ще

преди 2 години

Поредното демонично нпо ,сигурен съм ,че ръководителите му присъстват на сатанинските ритуали в бохемската гора където се събира политическият елит на щатите !

4

Ситалк

преди 2 години

Родителите на милиони деца ще умират от "ваксините". От Barnevern тръпнат в очакване за да ги раздават за "осиновяване" на педофилски "семейства"

3

За сегнат

преди 2 години

ДА засегнати са. Вместо да пият биричка в двора на училището и да се боричкат и пощипват им се е наложило да учат. ГОЛЯМ проблем дааа. Това със сигурност ще има дългосрочни последствия.

2

ХРАНЕНЕ В У-ЩЕ

преди 2 години

това е върхът 370 милиона деца не могли да се хранят в училище, а вкъщи какво им е попречило, повечето от учениците обичат да купят някакъв джънк бургер, пица, макдоналдс и ... ГЛУПОСТИ, проблемът е другаде, дори и да са учили старателно, че и да влязат в Университет, после... ако нямат кой да ги препоръча/пробута не могат свястна работа да хванат

1

Анонимен

преди 2 години

Уау, пропуснали са квадратните уравнения, които и без това не ти трябват у живота..