25

българин

преди 2 години

"Като цяло те ще бъдат обезщетени с около 4500 британски лири за участието си."Именно! След като участваш като доброволец в медицински експерименти са длъжни да ти заплатят! Същото важи между другото и за ваксините. В момента (това се премълчава) всички ваксини са в стадий III от клиничните изпитания. Не знам каква е тарифата за I и II стадий, за третия може и по-малко да се плаща, но ТРЯБВА! Нали се сещате: Лошото е че няма как да се плати на няколко милиарда ваксинирани.

24

епидемиолог

преди 2 години

до 29--И двамата бъркате! Момчето от статията просто хитро се е отървало от ваксините.Лично аз съветвам всички здрави млади хора и деца да намерят начин да го прихванат, да си изградят имунитета по естествен път и да си изкарат кетапа, за да избегнат ваксините. И ги оставят на мира. За тях ковид е по-безопасен от ваксините.

23

до 28

преди 2 години

Така е, никой с всичкия си не би се подложил на експерименти. Бъркаш смелостта с глупост.

22

Маски = КРАЖБИ 2

преди 2 години

А чужденците да ходят НАВСЯКЪДЕ с маски, дори и ресторанти и дискотетки. Нека чужденците се гърчат, а ние да сме добре и да НЕ носим маски...С арабски маски , хората са дегизирани и НЕРАЗПОЗНАВАЕМИ... И НИКОЙ не може да ги разпознае... Също като някакви крадци !! Заради тия маски се УВЕЛИЧИХА престъпленията и КРАЖБИТЕ в България...

21

Анонимен

преди 2 години

за тия пари съм готов да се заразявам на всеки два месеца

20

Анонимен

преди 2 години

Някой да е чувал, тез ваксинираните могат ли да имат деца???? .....някаква статистика нещо ...позитивно в цялата олелия за безплатен обяд!?!

19

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Ако бяха доброволци примерно за Кримска хеморагична треска щеше да има голяма драма, ама за тая кихавица? Айде стига!

18

Анонимен

преди 2 години

Макар и рядко и младите умират от този вирус.

17

Анонимен

преди 2 години

Тогава са били пробите за минимални дози,а сега,като вече са готови ваксините не са вече туй дозите понеже само в една ампула за първа доза има милиони,то ли десетки,а може повече частици от ИРНК,така казаха,които не показаха какво и как ги брои на конвеера да ги пропусне за сертификат качество тез дозировки запълнени как с частици така в ампулите,че още от чии вируси са ги измъкнали тези частици тъй супер дребно надробени,като вирусите са супер дребни сами и сортирани още по видове от взетите.

16

Анонимен

преди 2 години

Ковид-19 е безобиден===============За комшията не беше безобиден, светла му памет.

15

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Ковид-19 е безобиден - каква ли смелост се изисква да се заразиш с безобиден вирус много по-слабо опасен от най-обикновената настинка...

14

Анонимен

преди 2 години

Не за обществото, а за пари

13

(-_-)

преди 2 години

Аз съм чувал и за добри хора, които се разделят с бъбрек или парче черен дроб, но нека да не навлизаме в подробности..Що се отнася до китайската настинака - някой задава ли си въпроси защо тя някакси изчезна от Китай? Ще кажете там партията крие 'умрелите'.. Да де, ама да скриеш труп даже и по онова време хич не беше лесна задача!

12

На кое общество?

преди 2 години

Че те скоро двете най-големи "общества" ще се сбият?

11

Анонимен

преди 2 години

Какво ли не правят някои хора за малко пари...

10

Анонимен

преди 2 години

"Като цяло те ще бъдат обезщетени с около 4500 британски лири за участието си."----------- Да се заразирш доброволно с Sars-CoV-2 в името на лесния кеш.

9

Анонимен

преди 2 години

Сега да легне да се зарази с ебола.

8

Манол

преди 2 години

Ше погаля делфина в името на обществото

7

Кирчо

преди 2 години

Това е като : Да станеш доброволно гeи в името на обществото .. хахахаха . Аман от такива

6

Анонимен

преди 2 години

Да си сложиш доброволно ваксината в името на това да си "интелигентен" и "отговорен" неолиберал