109

Анонимен

преди 2 години

Виждам един бъдещ затворник.

108

Анонимен

преди 2 години

Брееей тия от щаба са работили като волове и то без пари.Такова чудо по нашите ширини за пръв път се случва!

107

Анонимен

преди 2 години

Невчесан и нечистоплътен у.р.о.д. Колкото и да си взел, да ти приседнат дано!!!

106

Станислав

преди 2 години

Голямо мрънкане от новото правителство за управление на кризата и за щаба. Толкова ли не виждат какво става в другите държави. Това е болест за която няма лечение. За съжаление при такива епидемии има три варианта на управление и трите са грешни и винаги се балансира с трите неща заедно. Хората още от чумата едно време са го установили има изолация, карантина и безопасни зони. Няма друг начин да се управлява епидемия. И каквото и да е решението ще е и правилно и грешно.

105

Анонимен

преди 2 години

От 04.04 аз вече не съм герберски ***.Свободен съм и не съм длъжен да пиша опорките на Севда за 10 ст на пост.Спя спокойно.Сполай ти ген.Радев.

104

Анонимен

преди 2 години

Мико Зайков славчо-африканския зет представлява претендент да управлява !!!!!!!!!

103

Анонимен

преди 2 години

Нали на всички е ясно,че тези пари не са по ведомост,банков превод или с чек.А пропо,Влади Горанов в затвора ли е вече?

102

Факт

преди 2 години

Комунистът не може да си представи, че ще работи без пари !!! Това е гвоздеят на помията хвърляна върху щаба. Хората се жертваха за Родината, а комунистите тръбяха, че няма вирус и заразяваха безнаказано !

101

Витан Титан

преди 2 години

Голема далавера на държавна работа, в ЩАБ назначен от държава и да няма пари за административна клатикурска работа ей това НЕ МОЖЕ ДА ГО ПОВЕРВАМЕ. Толкова бонуси и хората на първа линия получиха та един щаб НОЩ да го оставят без пукната пара е невъзможно кинти са гепили щабарите не случайно се отчитаха че били следели трендове като по борсите как върви вируса на 12 часа. Колко пари са взели само за такъв извънреден труд???

100

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСъс сигурност ти си по голям професор

99

Анонимен

преди 2 години

Който твърди ще няма ковид да иде и да види. Мой приятел едва оцеля на 36 год. Свалил е 15 кг.

98

Нищо без пари няма

преди 2 години

Депутат, Съветник, Консултант, държавен служител по всякакви държавни дела ...Всичко това взима пари, дори дарителските кампании за спасяване живота на деца пускането на SMS-ки мобилните оператори таксуват и си взимат парите за дарения. Също и фондации и червен кръст събират дарения уж безвъзмездно, но накрая си взимат пари и заплати. Така че да не се прави на ударен и на дръж ми шапката този Витанов. Верно е че самите му прогнози не струват и стотинка, но без пари не е останал и е наглец

97

Мика Многознайкова

преди 2 години

Верно е, взимат хиледарки!!! Кюлчета!!! Генерал стана милионер!!!! Каза ми го чалгарчето и придворния му Галошко Йорданов!!!!! Нямам деменция!!!!

96

hitko

преди 2 години

Не искам да си представя дори, ако тези не.кадърници бяха начело на здравеопазването през тази изминала година, колко от тях щяха да са на този или онзи свят...Неблагодарници,..само злоба , завист и омраза в главичките им. Естеството на заразата показа на цял свят, че никой не беше подготвен или знаеше как да се справи с подобни размери на зарата. А народен Съд няма ли да спретнете ***.*** Ви до.битък мос.. ковски

95

анонимен

преди 2 години

Професоре,ти хич не си нито наивник нито балама.Нали разбираш,че ще ги дочакаш тези доказателства на куковото лято.Те сега трескаво обмислят как да ги "нарисуват"-че щаба е вземал пари,че ББ е канибал,че шпионите всъщност не са били руски,а американски,но говорещи с руски акцент,че Рашков не е психопат,че Радев е кристално чист и честен и т.н. и т.н.Ръководят се от принципа "хляб и зрелища" за народа.Хляб може и да не осигурят(нямат капацитет),но долнопробен водевил ни е гарантиран.

94

северозапад

преди 2 години

Професора хич да не им се връзва за това хвърчилово правителство лъжата е като пръдня ,а после питат от къде мирише ,от тях разбира се .

93

Хораааа

преди 2 години

Божичко, не съм вярвал, че ще стигнем до тук. То и Патриарха скоро ще се укаже ,че е взимал пари за да се моли богу. Имайте малко смирение бе хора, то бива бива, ама не виждате ли до какво дъно ви докараха комунистите за няколко години. Такова морално падение нямаше и през Виденовата зима. Вече почва наистина да ме е срам ,че живея в тази държава. То и най-гнусното нещо си има граници. Пфу..........

92

Истината

преди 2 години

Доказателства няма да има. Целта на назначените от недоразумението от Дондуков 2 мерзавци е да омърсят и разрушат всичко, което и направено от предишната власт. За няма и две седмици тези българоубийци саботираха ваксинационният план. Преди бяха достигнати нива от 35-40 000 души на ден, а благодарение на радевата калинка Кацаров спаднаха на 12 000! Радев и кабинета му са е българоубийци!

91

хахаха

преди 2 години

няма по предизборна реклама за ГЕрб от тези бисери на правителството на Радев .Ясно е какаво ни чака и оттам как да гласуваме за да не ни се случи

90

Анонимен

преди 2 години

Баба Зайкова от популисткото НС,от трупата на автобусните депутати да представи доказателства.Ако не може,да я съдят за клевета.Тиражират компромати срещу хора които работеха денонощно в най тежкия период на пандемията и обстрелвани с фигурантски саботажи,гнусотии за да провалят мерките и внесат хаос и недоверие в обществото и за какво?Е да,за лични дивиденти,не за обществото.С него може да си играят както си искат.Лятото беше върха на безхаберието докато медиците изнемогваха