129

Анонимен

преди 2 години

До 139Вие от майките некрофилки ли сте,слуги на сатаната срещу пари?Божков ви създаде и ще стигнете до психото от меркантилност и злоба!

128

Злоба и завист

преди 2 години

До ТебеЗлобееш нали. Всичките му прогнози са верни. И са толкова верни, че началниците му не щат и да чуят за други. Това е основата на злобата и завистта към него. Страшно е добър, 14 месеца не се издъни нито веднъж. Витанов стана легенда. Затова го плюете. Нали го наричахте Мориарти. Така де, той е от класата на Мориарти. За конкуренцията остана ролята на лаещото баскервилско куче. Но да не обиждаме кучето. То доста работа свърши. Тук само лай срещу Витанов се чува.

127

Тебе

преди 2 години

До Злоба и завистГлавата никак не те слуша. И с какво е помогнал тоя, една прогноза вярна няма.

126

До 139

преди 2 години

Да ти се връщат пожеланията !

125

Злоба и завист

преди 2 години

Не сте като Витанов. Злобеете, че не можете като него да помагате на народа си без да получавате пари в продължение на 14 месеца. Завиждате, че не можете да правите това, което прави той. Жалки хо-ри-ца. Затова държавата не е наред. Един върши работа, хиляди го обсъждат и плюят без да вършат нищо. Човека отдавна ви каза, че не иска да се занимава. Няма кой да го смени. Все него търсят. Ще умрете от яд. Псувайте до небето, какво друго ви остава.

124

КОЙ бе

преди 2 години

А кой би работил без пари ??!! Хайде всички плюещи тука, да си сложат ръката на сърцето, и честно да заявят сами пред себе си - биха ли го направили !!! Опомнете се бе алооооо, какви са ви на вас тия хора - слуги ли са ви, роби ли, или баща и майка ???! Айдеее, оляхте се вече, до шия сте в помията, която бълвате, отивайте на..... си (знаете къде), а на тия хора просто едно "благодаря" трябва да им се каже, нищо друго !

123

Анонимен

преди 2 години

*** си лекувай торбичките и бемките, идьотин.

122

Наночастици

преди 2 години

Този математик знае ли как чрез наночастиците във ваксините по КВАНТОВ път става цифров код.Шегувам се, разбира се. Майтап бе Уили.

121

В други

преди 2 години

Държави НОЩниците са подпукани със съдебни дела, за неверни неща и за геноцид, а нашите кога?

120

Извинете!

преди 2 години

Това е световна политика. Ще пееш това, което ти диктуват. Пропагандата за ваксините с наночастиците си върви независимо от смяната на правителствата.

119

Тоя

преди 2 години

Пригласяше на сатанистите, от дълбоката държава като им слугуваше. Пари не бил взел айде де. От две места са взимали пари и то редовно.

118

Анонимен

преди 2 години

Достойни лекари ,не се връзвайте на комунистическите провокации , те друго не могат защото са слаби . Дълбок поклон и благодарност за всички медици.

117

Анонимен

преди 2 години

Кой ви вярва печелбар ,окрадохте сума пари за една година

116

А не бе

преди 2 години

За чест и слава само плямпахте глупости. Да знаете, че рано или късно ще ви се потърси сметка за всичко, което сторихте, еле пък тоя пишман матаматик, дето че не позна нищо и Слава Богу.

115

Българин

преди 2 години

Няма, бе. Комунистите доказателства нямат, само лъжи.

114

Анонимен

преди 2 години

Прецакал се е, ако не е взимал пари.

113

Кой

преди 2 години

Кой назначи Зеленочорапеския и сега всички негови дс-агенти бълват глупост след глупост. Тея опропастяват държавата и ни връщат в жанвиденовата зима.

112

G

преди 2 години

Е дай доказателства, че буци директно е платил за къщата в Барселона. Нема, ама къща и бутик има, нале?Ти беше един плашилата и сигурно много си залебил

111

Анонимен

преди 2 години

Време е да спре безхаберното хвърляне на тиражки за първосигнали от новите стари бо.к.лу.ци.Това са про.с.ти хора продали се за пет пари на олигарсите да им осигурят власт и беззаконие като ИМН,Триото на Общата,вече и червените оли.го.ф.рени поредни бала.мурници начело със силовака от старото дс Б.Рашков болшевика.Стана ежедневие да слушаме мало.ум.ници гласящи се да управляват и от точно провокаторите на мерките.Ако не беше внасяно умишлено разделение хората щяха да са по отговорни към себе с

110

кака Мими

преди 2 години

Скъпи тролчета, май всички сте пубертетчета, които мразят да ходят на училище!! Криете се тук под фалшиви имена и пишете глупости, и после се хвалите с тях в училище!! А дори не можете да кажете 2+2*2 колко е!!! Присмивате се на математик, защото за вас математиката е "тъмна Индия"! Присмивате се на лекарите, защото никога няма да можете да вземете един техен изпит! Присмивате се на проектанти и банкери, защото и като тях не можете да бъдете! Жалко! Жалко, че сте родени от българи!