149

Анонимен

преди 2 години

Аритметика да даде доказателства,че НЕ е вземал пари!...Че денонощното му кълчене по талавизиите е било САМО "На ползу роду"!

148

Витанов

преди 2 години

откачи главите на баба Мика и баба Кожухара. От вчера иска доказателства да се прибере парите и никой не вади. Той се гаври с баба Мика. Баба Кожухара е навряна на 20 метра под земята с тези 130 пъти увеличение на смъртните случаи. Не може да гъкне. Мориарти си е класа, няма друг като него.

147

Доказателството

преди 2 години

Интернет не лъже :-)

146

Хммм

преди 2 години

Базовото репродуктивно число, или R0 в най-тежките месеци беше мъничко над 1. Много мъничко! Текущо вероятно е около 0.01 Много хора боравят с това число без да знаят изобщо как се изчислява!

145

4

преди 2 години

До ОНЗИНяма!

144

Хахахахахахаха

преди 2 години

То пък едно нещо да може да се докаже в тази държава, а? Престъпника вика, хванете ме! И му вярваме, че не си е "опекал работата". ***!

143

ОНЗИ

преди 2 години

Този т.н. "професор" има ли научни степени - ако ги няма да върви по дяволите !!!! Казъл го е народът " От всяко дърво *** не става " - да пази господ от специалисти които ги е учил този "професор".

142

Анонимен

преди 2 години

Легенда бил станал. на какво е легенда тоя клоун. затвориха хората като животни, спряха работата на болниците, по цял ден ги стресират и плашат, какво се очаква да стане.

141

Хитрец

преди 2 години

ПАРИ ОТИШЛИ В ЧЕРНАТА ДУПКА и хайде сега някой да ги намери там и да ги извади.Както се знае сред основните свойства на черните дупки, че нещо влязло вътре няма излизане, също и светлината не може да огрее черната дупка и вътре в черната дупка е пълна загадка за учените какво се случва.

140

ИСТИНАТА

преди 2 години

Обучени са да ЛЪЖАТ, както за статистиката, така и за парите! Ние не лапаме мухи!!!

139

язе да кажа

преди 2 години

За пръв път математици борят лекарски проблем и то като дават указания на база на неяснокак събрани данни и числа за предимно безсимптомна болест, установявана само и единствено с тест!!! А и документи за щаба никой не оже да даде, щото се оказа, че щаба не е документирал нищо от соето съществуване

138

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 2 години

Това вярно ли е ?Професор Витанов не беше член на НОЩ .Ако са взимали заплати е грозно .

137

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Няма никакво значение колко е репродуктивното число на безобидна болест като ковид-19 и дали заразените спадат или растат... Няма нито една друга болест при която симптоми няма и се "доказва", че си "болен" чрез тест и така излиза, че ти разнасяш "заразата" без да знаеш... Ковид-19 е като новите дрехи на царя от приказката, а този витанов буквално му хлопа дъската...

136

Анонимен

преди 2 години

Не бях очаквал математик да бъде толкова затъпял като този мозъчен индивид,явно няма хал-хабер от математика та прави опити за изява като защитава доказали се като некадърни бандити-политици ! Доказателствата гл'упако ще се покажат когато трябва и пред когото трябва защото в момента няма честен и отговорен съдебен и обвинителен орган ! ГЕРБ с лазещите около тях червеи като теб грабиха парите от про'стия народ който толкова е затъпял,че още продължава да се доверява на измамници като през турско

135

Ами да

преди 2 години

Какво очакваш от талибаните в хунтата на фууражките? От нормалните българи имате дълбок поклон за свършената работа.

134

Колко е

преди 2 години

Репродуктивното число на вирус тунингован във военна лаборатория, за който ни говорят от години, за който няма лечение, но има ваксини по военна технология (DARPA)?! Питам аз и отговор не искам.

133

Българин

преди 2 години

Просто в момента руската хибридна война е фокусирана към България където смятат да развият удара. Това деморализилащата подготовка която провеждат преди настъплението. Важното е българите да осъзнаят, че независимо от различията, ние имаме една обща цел и тя е да отбием руското нападение.

132

Анонимен

преди 2 години

До СатаТи пък кога стана математик,който разбира от прогнози?.Пий си денгите дребни това ще ти остане.

131

Сата НАТО

преди 2 години

Витанов е най-обикновен болен ***. Целият НОЩ е едно ОПГ, създадено да лъже и манипулира широките народни маси. Статистиката беше впрегната да замазва лъжите.

130

Анонимен

преди 2 години

Ами дайте ,де?Мика какво чака,нали е от " народа" ,дето няма никъде такъв ку.кувски заблуден!Мико,ти си наред!