68

Пенчо

преди 2 години

До Анонимен 73Аха - викаш свободни сме били сумарно над 700 години. Имали сме право на глас и избор. Понеже толкова сме велики и непокорни - кога в Лондон ония *** и безгръбначни англосаксите са почвали индустриална революция ние сме се борили с кирпича. И кога Даймлер, Бенц и Отто са сглабяли двигатели, при нас Сивушко са били основният дивгател. Ама да ония там са простите и водените за носа. И затова се казва Турско Робство - защото не сме били роби.

67

До Пената

преди 2 години

Страхливия умира всеки де, смелия само веднъж!

66

До Пенчо

преди 2 години

Това е било изцяло твой избор.Решил си - заключил си се.Ако някой реши да се прецака сам, винаги ще намери начин и никой не може да го спре.Или греша?

65

славянин

преди 2 години

Този ''лекар'' и с-ие са в тих ужас от постоянно намаляващите самоубийци-мазохисти пред ваксинариумите! Скоро когато самоубийците-мазохисти се изчерпят, сигурно този и с-ие ще започнат на получават инфаркти от мъка!?

64

Totenkopf

преди 2 години

Отново е пушил хероин.

63

У

преди 2 години

До Ъ?Викаш отрови ни дават. Ама това, че образа на Алеко дава мило и драго за 25 годнишният си дизелов канцерогеник да чади и всички да му дишат отровите - там проблем няма. Изконно право му е.

62

Анонимен

преди 2 години

До Пенчо --- Робството е състояние на дуXa, затова българите никога не сме били роби.

61

Анонимен

преди 2 години

Знаем за устройствата на летищата също, пичове. За нещото вътре също - какво прави и защо е там и как е създадено, как изглежда. И вие знаете, затова не се ваксинирате...НОЩ и сие.

60

Анонимен

преди 2 години

Вече заплашва, мишока. Нали е доброволно. Нали има указания за хора със заболявания, за които не се препоръчва ваксинация. За преболедувалите даже е вредно да се ваксинират. Как сменихте наратива и си показвате истинското лице - на био терористи. Поне чухте ли Монтание и другите учени или онези ви плащат и каквото ви кажат. Ваксина евентуално след минаване на всички изпитания и одобрение на ЕС, без декларация за съгласие и обезщетение при най-малки странични ефекти, доказателство, че ботът е аут

59

Активист на БСП

преди 2 години

Евреите продължават да печелят...

58

xTonkata

преди 2 години

Кунчев май се опитва да напусне потъващата гемия. Да видим дали ще го пуснат от ОПГ-то. Може да наруши омертата.

57

Пенчо

преди 2 години

До Анонимен 62Еми защото нито можех да отида на театър, нито на кино, нито на ресторант, нито на фитнес нито на нищо. За мен това е вид заключване. А за подчинението - ние така не се и подчиняваме къде да паркираме, къде да си хвърляме ***, как да си плащаме за поддръжка. Абе ние сме си една велика непокорна нация - само дето от толкоз непокорство повече време сме били под различни робства отколкото свободни. Защото нали сме неподчиними....

56

Шопо

преди 2 години

Що те бригат тебе изборите????!!!Нали си доктор??!?

55

славянин

преди 2 години

"Истината е, че ако си имал шанса да не се срещнеш с този вирус досега имаш четири вида ваксини, и не се ваксинираш - това е тотална безотговорност"Чиче, аз имам право и да съм ''безотговорен'' към здравето си и заради тази ми ''безотговорност'' почти не боледувам!

54

Ъ?

преди 2 години

Ей, най-сетне българската скептичност, темерутие, недоверие и "абе...мани го тоя" да помогне за нещо. Трябва да си изключително ***, да се нашибаш с продукт, който дори производителя в лицето ти казва, че не иска да носи отговорност за него. Бе вие телефон няма да си купите от магазина без гаранция, ама тялото си ще нашокате с експериментални ***, които на всичкото отгоре не се знае какво имат в тях и до какви последствия могат да доведат.

53

Анонимен

преди 2 години

Като какъв този измислен доцент си поставя задача честни избори. Политик ли стана вече

52

Леша

преди 2 години

До ПенчоНе съм се инжектирал с нищо откакто съм жив (осъзнат съм от около 25 години). Децата ми не са инжектирани с нищо и никога не боледуват. Моето семейство не боледува.

51

Анонимен

преди 2 години

"Истината е, че ако си имал шанса да не се срещнеш с този вирус досега имаш четири вида ваксини, и не се ваксинираш - това е тотална безотговорност"Кунчев, а ти защо се ваксинира с имитация на ваксина, а не а реална ваксина, като си толкова отворен и призоваваш за отговорност. Някои знаем вашите ваксинации с какво са. освен това имунизация и ваксинация не е едно и също, калинке.

50

Гери

преди 2 години

Свестен човек!

49

Леша

преди 2 години

До 54 --- Органичните портали и бездушните хора мислят само за кариера и позиции. Писано е много по темата.