128

?!?

преди 2 години

"Кой когото харесва, трябва да чуе от него колко е важно да се имунизираш", коментира още Кунчев.Тази работа с харесване не става,животът и здравето на нещо сериозно,за да ги поверим на разни рекламни лица алчни за пари.

127

то

преди 2 години

само като има види човек изкривените нахъсаните от злоба физиономии, лъжливите очички, като им чуеш повтарянето на едни и същи мантри. - как да им повярваш. вожда им никой не може за една година да сложи маска, от "кумова срама"

126

Анонимен

преди 2 години

Мутрите и при ваксинирането допуснаха стратегическа грешка. Най-рисковата група са най-възрастните - хората на над 90 години следвани от хората на 80-89 години, после са 79-79 годишните, 60-69 годишните, после са лекарите, следвани от учителите, после са 50-59 годишните и т.н.

125

Анонимен

преди 2 години

Хората имат една задача - да ви вкарат в затвора.

124

Jonsy

преди 2 години

Този няма ли да го сменят, казва информационна кампания, а говори за маркетингова кампания - "Кой когото харесва, трябва да чеу от него колко е важно да се имунизираш".И продължава да обяснява колко са невероятни и как сме затрупани с ралични видове ваксини и сме разглезени като деца.Моя въпрос е ако си главен здравен инспектор и сам казваш, че ваксинационния процес е много бавен чия е вината? Да го махат този кърлеж!

123

Сат Н

преди 2 години

до 134 ЕдинНо аз съм свиканала да бъда обект на посмешки -====-- Ти сега Един ли си, или си свикналА ?

122

Анонимен

преди 2 години

Покажете му на тоя една опашка пред "ваксинационен" център и да млъква.

121

Анонимен

преди 2 години

Гледам, че тия тотално изтрещяват. Собствените им лъжи ги бият по кратуните. Ускорена ваксинация искал, разбийл ли.

120

айде

преди 2 години

който намери доказателсвто че Кауня има доцентура да пусне линк

119

Сат Н

преди 2 години

В работата ми, 90% са хора против ваксината и постоянно слушам колко е зле и колко съм ***, че съм се ваксинирал и как само трябва да чакам да развия рак и други болести - еми и това е психически тормоз от тяхна страна към мен.-======- Ми да не си се хвалил, че си се всксинирал. Ти се се натрапвал да се големееш, па после равеш. Да не си очаквал да те провъзгласят за цар?

118

до 112

преди 2 години

То нашенските докторчета се имат за недосегаеми и освободени от каквато и да било отговорност за всичките безобразия, породени от техните действия, или бездействия, на такива сарафи декларация не им трябва.Като *** и цирикат за по- голям брой ваксинирани, да поемат ангажимент да лекуват тези, които имат проблеми след ваксинация.Или лекарският им морал струва едни 10 лева, колкото им се плаща за всеки ваксиниран?!Безскрупулни сарафи, това не са лекари! И журналистчетата им пригласят лъжовно

117

Клонинг

преди 2 години

До ГерганаЕ аз като съм ваксиниран и Мангъра ( а и разни други хора) ме наричат с какви ли не имена, значи ли, че и аз сега трябва да почна да се оплаквам, че ми посягат на името. В работата ми, 90% са хора против ваксината и постоянно слушам колко е зле и колко съм ***, че съм се ваксинирал и как само трябва да чакам да развия рак и други болести - еми и това е психически тормоз от тяхна страна към мен.

116

Handel

преди 2 години

Кунчев кой го излъга че са му останали какви да са задачи, особено пък по изборите? Или е решил да се мазни на новите власти?

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135За справка - има одобрени ваксини за варицела в България. А защо не е задължителна ковид ваксината - точно защото живеем в нещо като демокрация и ни дават някакъв избор. Малко по на изток просто не те питат. И ако живеехме там притесненията ни по отношение на тестовете на Пфайзер/Модерна щяха да са нищо в сравнение какво прави Синофарм с местното население.

114

Анонимен

преди 2 години

До DoctorИ да провериш кой е Hal Turner и колко достоверен източник е :)

113

Анонимен

преди 2 години

До Doctorслед halturnerradioshow вмъкни . c o m без празните позиции.

112

Анонимен

преди 2 години

След като ни надуват главите постоянно колко са полезни и безопасни въпросните ваксини, защо не ги направят задължителни?Въпросът е риторичен, всеки който може да мисли знае отговора.Само за сравнение относно тяхната загриженост ще цитирам че варицелата е много по-заразна от SARS-Cov2, при нея 1 болен на 10 заразява 9 души, при сарс 1 от десет заразява 2-3 души. НО, у нас няма ваксина срещу варицела.Толкова....

111

Един

преди 2 години

До Сата НАТОАми аз мога да ти кажа как става - работехме през ден на 24 часови дежурства поради липсата на персонал. И е вярно, че не си толкова ефективен и свеж като да работиш всеки ден по 8 часа седейки на бюрото, но това е положението - все някой трябва да търчи и да сменя пoдлоги, прави вливания и гледа болните. Но аз съм свиканала да бъда обект на посмешки от такива които и за ден не са се докоснали до болестта - както е казал народа направи добро, изяж ла8но

110

Евгени

преди 2 години

До ГерганаМежду това какво искаш и какво ще стане има огромна разлика - и не го казвам от позицията на про или антиваксър. Просто яовек както иска нещо предприема действия. Но каквото и да си говорим - ако се обърне плочата и масово се говори срещу ваксините пак ще има един набор от хора които ще наричат това пропаганда и няма да са съгласни и ще искат да се ваксинират и ако някой не им даде ще са шумни. Така е устроен света - не можеш да угодиш на всички.

109

Анонимен

преди 2 години

Прекалява се и постоянното удължаване на извънредната обстановка.А това, че все още у нас не се отнемат основни права и свободи, изчакай, за сега е в други държави,скоро и у нас. Спирам, че ще звучи като конспирация. Информацията за тези мерки и срокът за въвеждането им, са публикувани на сайта на много влиятелна международна институция....