148

Цук Кай Хой

преди 2 години

Мунчев ела да те ваксинирам ускорено с моята лична ваксина да си защитен и може да гласувам за теб после ако се справиш с вдигането на ваксината добре...

147

един

преди 2 години

Този не е ли безработен от 25.04.21?

146

Чичак

преди 2 години

само не можах да разбера, от позицията на какъв блешиш за честни избори... смехурко

145

Анонимен

преди 2 години

Теб трябва да те съдят за престъпления срещу народа!

144

Киро Х

преди 2 години

Нещаcтнико, "ваксинациите" ви с отровната инжекция не минават вече. Излъгахте, когото излъгахте. Толкоз! И е крайно време да започвате да давате данните за починалите от ковид - колко от тях са били "ваксинирани" с отровата на Бил Гейтс.

143

Анонимен

преди 2 години

Теория на нормалността..Прозорец на Овертон

142

?

преди 2 години

"Тотална безотговорност"!?... Защото не желая да се ваксинирам!? Нали имам право на избор, нали не е задължително, нали сме свободни и живеем в демократична държава!? Защо ще вменява вина на хората, които не желаят ваксина, защо? Аре, у лево, че ми образувате нерви...

141

Анонимен

преди 2 години

Дори за маските се заплащаше..Ваксината- безплатна

140

Истукан

преди 2 години

Ваксинация от какъв зор? Няма да се ваксинирам.

139

Сат Н

преди 2 години

Между другото, в болниците е пълен т шак. Не е да не съм влизал в болници последната година - сигурно поне 30-40 пъти. Най-голямото доказателство за липса на ковид, е Пирогов.

138

Сат Н

преди 2 години

До 155 Топчо...... Добре, в крайна сметка Топчо ли си или Топка? Баща ми си беше въобразил, че е хванал ковид, много се задъхвал и не можел да си поема дъх, готов да тръгне за болницата. Измерих му температура, кръвно, сатурация. Космонавт. Казах му да не си подритва здравната книжка. Всеки ден се виждаме, не нося маска и не се дезинфекцирам - жив и здрав е.

137

доцФуйчева

преди 2 години

Нашата цел е ускорено да се махнат всички 0лNг0фpeни които са налазили България. Докога ще беснеят ? Много изнервени са .

136

Анонимен

преди 2 години

Тия бяха излъгали, че на изборите всичките членове по СИК-овете щели да бъдат ваксинирани! Сега продължават да говорят глупости и пак да лъжат. Боцкайте си се вие, с 1, 2 , 3 и 5 дози. Наесен нали идва едикакъв си мутант, ама тя ваксината за всичко служи. Как ви мятат по върбите с тия ваксини не е истина.

135

Щирлиц

преди 2 години

Задачата ви е продължително пребиваване в кауша.

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - този висш военен не трябва ли да е деполитизиран или както всяко нещо в БГ-то и деполитизацията на комунистическите военни е менте!

133

Анонимен

преди 2 години

Важно е да има застъпници от партиите на изборите! Комисията ще притеснява избирателите с гласуването, което на пръв поглед е нещо незначително, но е сериозна манипулация, ще се създава голям стрес на всеки избирател като пришпорват гласуването. Да се обръща внимание на застъпниците!

132

аДАСДФАС

преди 2 години

Дали някой ден този и съратниците му ще си поличат заслуженото?Хората се страхуват защото ти ги плашиш бе! Който иска се ваксинира вече. И защо за 5 милиона човека поръчват 13 милиона ваксини без да питат кой иска ваксина?Чудя се от глупост ли е или някой пак прибра комисионна?

131

Клонинг

преди 2 години

До Сат НЧак пък големеене - ако за теб това е признак за величие нямам думи. Просто поддържам нормален разговор с колегите - питаха ме отгворих. Нямаше нужда после да слушам колко съм бил *** и ограничен и как рака идвал. Все тая - *** народ сме си и прости ще си останем.

130

Топчо

преди 2 години

До Сат НОт написаното за това ли успя да се хванеш. И аз мога да потвърдя, че беше ад под небето. Но за разни разглезени чантаджии и нищоправещи на бюрце и хоум офис какво да им обясняваш. Те са недосегаеми и велики и всичко е някакво грипче. Докато не трябва да си дократ майките и бащите хриптящи като карпатски мечки - тогава в очите им виждаш целият ужас и как са разбрали, че това не е шега и не е никакво грипче. *** не се вакснириайте - само не знам що аз да съм длъжен да ви гледам после

129

Бандит

преди 2 години

Джурналиста,ако обичаш изписвай България с главна буква...