24

Анонимен

преди 2 години

Всички експерти, критикували правителството за лоша ваксинационна стратегия, сега имат възможност да извършат наготово чудеса от храброст! Ваксини бол, хайде, убедете хората и ги ваксинирайте!

23

Анонимен

преди 2 години

А пък Мангъров - вашият любимец - казваше, че нищо не трябва да се прави, само редовно да си мием ръцете и да пием чайчета. Радефф, как е? Ти справяше ли се добре с пандемията или само дето те изпъдиха от Латвия./или Естония беше?/

22

Анонимен

преди 2 години

И кво? Тогава отричахте че изобщо има пандемия и вирус. Сега - не я били управлявали добре. Скрийтесебеееее!

21

+++

преди 2 години

Кожухарова не си плюй на дипломата.Къде бяхте когато имаше най голяма нужда от вас,колко дежурства даде в ковид отделенията където умираха хора.Ами като са били излишни тези мерки върнете хилядите левове които получавахте месеци наред.Аман от "професори".Преди една година всички се юрнахте да доказвате колко са ефикасни мерките, даже и по строги трябва да бъдат,сега обърнахте палачинката.Засрами се.Когато д-р Мангъров имаше смелоста да оспорва мерките всички вкупом го оплюхте.Престани смешна си.

20

да ама не

преди 2 години

ако питаш оня генерала гологлавия друга песен ще пее - колкото повече наплашиш народа, толко повече се пълни чекмеджето незабелязано.

19

Анонимен

преди 2 години

Само плюене от тази баба. Видя се, че сме неподготвени и неадекватни, както винаги. Хайде сега обаче щом е толкова велик професор и спец по епидемиите да каже нещо градивно, някакви предложения, как ги вижда нещата в бъдеще, какво да се прави? За ваксините разбрахме, но явно при нас трудно става и с тях. Какво предлага в тази ситуация???? Само обикаля по студията и общи приказки.

18

nilesev

преди 2 години

Както казват едни наши съседи: Да имам акъла на българите , ама после!!! След като всичко леко полеко започна да утихва, е лесно да даваш акъл и да ръсиш простотии.

17

българин

преди 2 години

До: НОЩ И ДЕН Ами то не е нужно да си нито доцент, нито професор, нито академик, за да отбележиш този факт, че лудите се увеличиха като бройка, която никой обаче не отчита! Дори аз където живея преди не бях виждал луди, а от миналата година откак започнаха да ни плашат с "яко ще се мре", един луд непрекъснато ни тормози като чупи стъклата на задния вход на блока. От прокуратурата отговориха любезно, че щетите били пренебрежимо малки за да се "самосезират".

16

Киро Рамбото

преди 2 години

Тая силно я е яд, че не са я настанили да командва в НОЩ. Но какво да се направи, професоря много, тая няма връзки.

15

Койчо

преди 2 години

Ей..., професор до пфофесор-ката... И все до един лобиращи за експериментална генна терапия...А в Германия вече год и половина чакат едни 1 500 000 евракиса да бъдат дадени на тоЗ, който докаже наличиетона вироЗа по добрият стар начин-просто да са изпълнени "постулатите на Кох".Но "чудодейният боцЦ само дето не са изпратили армията да ни вкара по товарни вагони на път към някой лагер на FEMA"Ноември очаквам да натиснат децата в училище, а след нова година... "нямаш боц..., не ходиш на работа

14

Анонимен

преди 2 години

Кога да се изкаже?От ония с чувалите не можеш хвана ръка-денонощно ги въртяха по телевизУра да плашат,че вършат нещо.

13

една възрастна дама

преди 2 години

не мога да се начудя на проф.М. Кожухарова и сл. министър Кацаров.Къде бяхте по времето когато беше така трудно не само в България, но и в целия свят ? Защо сега критикувате вашите колеги, които изнесоха целите трудности по пандемията ?На кого се докарвате и какви дивиденти черпите от това ?Нали ваксинирането е доброволно, какво ще направите за да убедите хората да се ваксинират? За твърдението Ви, че е имало паника, това не е вярно. Може би искате да бъде скрито,както при случея Чеонобил?

12

до Възмутен

преди 2 години

Уж казваш, че си умен, но си неграмотен

11

House M.D.

преди 2 години

И по какво е профееееесор профеееесорът?Какъв хонорар взе другарката Война Кожодерова за да рекламира ваксините?

10

Анонимен

преди 2 години

Ако нямаше паника никой нямаше да обърне внимание на това, нито маски щяхме да слагаме, нито да се пазим. Паниката си беше нужна, а и плюс това беше по цял свят

9

Излязаха

преди 2 години

от дупките много,,спецове,,къде беше тая в разгара на епидемията,Мангъра поне заекваше отвреме-навреме,а тая никаква я нямаше,и не знае ли че *** до като не го сплашиш или му бръкнеш в джоба няма никакъв ефект от нищо.

8

Айде и тая

преди 2 години

ръсеше глупости, докато беше напечено, нищо не направи, сега се нареди на пост и почна да действа като всеки, който нищо не прави, а иска да блести - плюе по тези, които са направили нещо. Но народът не е ***, той почве да осъзнава, че няколко човека не спаха по цели нощи, но помогнаха България да мине през три вълни на пандемията с едни от най-меките мерки в света. И се нароиха жадни за власт и слава хорица, да ги рецензират. И все млади лица - от 70 нагоре.

7

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно да се говори сега. Много. Некоректни изказвания са това за паниката. Всички виждаха какво се случва в Европа, особено в Италия и Испания, така че госпожо си ревизирайте думите. За Китай да не говорим...

6

Анонимен

преди 2 години

Ей,смотанячко долна и проклета,ясно е ,че ще има грешки,когато се сблъскаш с един напълно нов и непознат медицински казус.Няма нищо по-нормално да грешиш,когато работиш под напрежение,когато всеки Г аню започне да ти дава акъл и да мрънка и когато лицемерни политици използваха пандемията за лични облаги.Много е лесно сега да коментираш грешките,къде беше в пика ? Защо не защити НОЩ в апелите за ваксинация зимата? А се показваш чак сега,когато обшеството се смири и к19 отшумя.Престанете !

5

Грешки!?

преди 2 години

Разбира се, че бяха допуснати грешки, при това в световен мащаб!В интерес на истината в България бяха приложени най-меките мерки!Относно ваксинирането няма допуснати грешки, оказа се, че в България антиваксърското движение се е засилило, което според мен е израз намасовото опростачване на нацията!