44

Бойко

преди 2 години

Mирке,Мирке, крихте се като мишки и сега станахте компетентни по Ковид-19.А другата медицина къде я забравихте?

43

Офф

преди 2 години

Аман от "големи специалисти", а дали на тяхно място щяхте да сте по-добри, е друг въпрос, ..но едва ли !

42

neon7

преди 2 години

Още по голяма грешка беше да изпълнявате инструкциите на СЗО И Световната банка !

41

Анонимен

преди 2 години

Какви грешки?! Това си е престъпна некадърност. За 2020 в България умряха с 21000 човека повече, отколкото ако смъртността беше колкото предишните години, а през януари-11 май 2021, когато свърши управлението на мутрите, още 14400 починали в повече.

40

Анонимен

преди 2 години

Много е мека Кожухарова. Още преди повече от година беше ясно какви са най-големите две грешки на правителството на мутрите и го писах още тогава,. Първата грешка беше стратегическа - целта беше не да се овладее и спре епидемията, а да има достатъчно легла в болниците. Втората грешка беше, че не спряха тези стотици хиляди идващи от чужбина и внасящи заразата в България. За първите шест месеца от началото на епидемията, влезлите от чужбина в България бяха над 1 милион и карантина за тях нямаше

39

Анонимен

преди 2 години

Не виждам нищо трудно за възприемане. България е с много застаряло население и е съвсем нормално да има много починали при този брой на заразените. Не опазихме хората над 60 години и това е резултата.

38

Комунист

преди 2 години

Така де. Вижте как се справихме с Чернобил. Само нашите хора разбраха за това, та трябваше да се притесняват и паникьосват, да ядат чисти храни итн. Народа си живееше спокойно и щастливо. Учете се другари как се прави.Е после и доста умряха, но важното е да няма паника. Все някога ще се мре.

37

Handel

преди 2 години

"Трудно за възприемане това, че числата показваха голям брой смъртни случаи у нас, при относително не много голям брой положителни случаи"Много деликатен наин да кажеш, че хората насила бяха вкарвани в инфекциозните и реално бяха yбивани, тъй като не бяха лекувани от основните си заболявания, само за да може бялата мафия да гушне по 1200 лв за всеки *** попаднал им в ръцете.

36

Анонимен

преди 2 години

Това за чувалите с трупове,макар преувеличено , излезе вярно. Вследствие Ковид 19 в България смъртността се покачи рекордно, и то точно по време на вълните,когато имаше много заразени и много в интензивни отделения. Може да се провери на сайта на НСИ. Общо взето достигна се до дневна смъртност вследстиве Ковид 19 и усложнения от вируса до 150 -200 човека само във връзка с това заболяване при обща дневна смъртност преди този вирус от 300 човека. Това говори,че НОЩ имаха право.

35

неандерталец

преди 2 години

Настаниха я тая на топло местенце, сега трябва да се отблагодари на новите си шефове като плюе по предишните. Няма как, трябва да се демонстрира лоялност, иначе ще й изстине седалката.

34

Анонимен

преди 2 години

Знам, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ СА АТЕИСТИ, НО ДА ВИ НАПОМНЯ: Може да излъже, може да открадне, може да оклевети човек друг човек и да остане ненаказан, НО ПРЕД ГОСПОДА ВСИЧКИ ПЛАЩАТ СМЕТКАТА! КОГАТО БЕШЕ ТРУДНО В ЦЯЛ СВЯТ имаше кой да организира държавата и да се носи отговорност за преодоляване на кризата! МНОЗИНА ЛЕКАРИ ОСТАВИХА СИРАЦИ! МНОЗИНА ИЗГУБИХА БЛИЗКИ ХОРА! УЧИТЕЛИ ПОЧИНАХА!ЛЕКАРИТЕ И УЧИТЕЛИТЕ НАПРАВИХА ИСТИНСКИ ПОДВИГ И В ПРИДОБИВАНЕТО НА НАВИТЕ УМЕНИЯИ В ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ ФИЗИЧЕСКИ УСИЛИЯ

33

О хо хо

преди 2 години

Тази е ко.муни.стически професор от времето на баба ми!!

32

Обективно

преди 2 години

МНОГО Е ЛЕСНО ПОСТ ФАКТУМ ДА КАЗВАШ, ЧЕ НЯКОЙ ИМАЛ ГРЕШКИ!!! ТИПИЧЕН КО.М.УНИ.СТИЧЕСКИ ПОДХОД! Аз лично мисля, че много хора пренебрегнаха мерките, имам доста такива познати, които пострадаха от " лекото грипче" и без паника!

31

Майките с увреждане.

преди 2 години

Ще те видим. Тези преди тебе с начина на действие, намалиха заболелите от 40% на 1,5%. Сега си единствен съветник на министъра. Ако се увеличи заболяемостта и смъртността есента, ако се провали ваксинацията, ТИ ЩЕ СИ МАСОВИЯ УБИЕЦ НА БЪЛГАРИТЕ

30

Гуфу

преди 2 години

44Извади ги моля те точно тези изказвания. От преса ли от тв ли ако ги е казал ги има посочи от къде са. Лъжец и манипулатор си като гусин генерала президент.А на тая *** да и обясня, че паниката не я създадоха от НОЩ, правителството или лекарите. При тази информация от цял свят, която е достъпна с един клик в мрежата и виждаш, че в Италия примерно умират по над 1000 души на ден е нормално да се паникьосаш. Истината е, че никой не беше подготвен за подобно нещо. На всякъде има критики.

29

НОЩ-но танго

преди 2 години

Офицерът Венцислав Мутафчийски заяви в средата на февруари 2020 г., че това, което се нарича Ковид-19, всъщност е обикновен грип. Две седмици по-късно се оказа, че според официалните власти, в България, все пак има някакъв вирус с регионално действие, което го прави опасен на връх Шипка, но на повечето места, включително, в София, той е едва ли не здравословен. След още десетина дни, Мутафчийски обяви, че вместо обикновен грип, в България настъпва мор, който ще изтребва хората с невиждана ярост.

28

ЦК на бсп

преди 2 години

единствено партията ше се справи и ше ви спаси !

27

Електра

преди 2 години

Защо не арестуват Кауна, че лъжеше бабите на Шипка, че вирус няма. Под вдигнатия юмрук на Кауна, Ян Хаджикян, Ян Бибиткян, и сегашният му резил в културата Ян Минеткян, месеци наред ръсиха вируса навред из София. Сега се прави на пръднал, и вика дръжте виновните...

26

Анонимен

преди 2 години

Ето ви схемата: Генерал Мутафчийски плаши народа с "яко ще се мре" и "чували с трупове". Съответно народът полудява, всеки който кихне се обажда на 112, спешните отделения се задръстват, системата блокира, а ако от всички уплашени има поне 10% заразени с коронавирус, те неминуемо ще заразят останалите 90% уплашени, които не са имали коронавирус!От друга страна, от страх че ще ги поставят под домашен арест (карантина), хората масово не се тестват и се лекуват сами... докато не стане късно.

25

Анонимен

преди 2 години

Бе хора слушайте експертите бе! Сега гледам интервю направено отпреди 1 месец с инфекциониста д-р Трифон Вълков. В него той цитира проучвания на научни организации от няколко европейски държави, които са установили че мерките като цяло, и то при условие че се спазват стриктно, драконовски мерки, ще намалят ефекта от епидемията само с 20%! Тоест, ако сме имали 500 души новозаразени на ден, след въвеждане на драконовските мерки ще имаме 400 души новозаразени на ден! А мерките не се спазват.