71

Ганев

преди 2 години

Докато не направят комби няма да си купя!Седаните не ми харесват.

70

Сакса

преди 2 години

Приказката за лисицата и гроздето е много показателна. За три години напред лимузините са продадени на шейхове олигарси и други за които чукането е всекидневие а не ръчна работа, както за 80% от вас собственици на 20г. Голфове.

69

Анонимен

преди 2 години

Тва е 1 към 1 ролс ройс! Тея пък 1 нещо нямат тяхно измислено значи! Ладата фиат, зазове мазове са като старите импала! Всичко е кражба при тея хора!

68

Веско

преди 2 години

До ПомнещАбе помним и друга версия. Че французите си взеха лиценза защото тарикатите решиха да изнасят с нашата марка колите в Близкия Изток и да конкурират оригинала. И всъщност само се сглобяваха в Пловдив.

67

24 часа

преди 2 години

Нали има санкции ! Къффф Форддд

66

Бузов

преди 2 години

Черепа и Шиши ще ги купуват че са под санкции и на всеки който прави бизнес с тях ако има бизнес в USA ще плати глоба $250000 на сделка.А това са повечето реномирани производители така че забрави.

65

Хм

преди 2 години

Въпросът е при тея коли бронята интегрирана ли е в конструкцията или всичко се слага допълнително. Ако е интегрирана(което е рядкост) биха могли да намерят ниша на пазара. Иначе трудна(по-скоро невъзможна) работа при силната конкуренция на тоя пазар.

64

Брончо

преди 2 години

Дааа, спортния модел на т34 излезе на пазара рестайлиран

63

Анонимен

преди 2 години

Всичко направено от тея допотопи буди смях и сочене с пръсти. Заслужават света да им се присмива на тея при мати. Те един тостер не могат да направят, на лимузина се хвърлят. Да не говорим че всичко е на 100% крадено, пак.

62

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Гавра с труп.!.

61

FMC

преди 2 години

А е, славянин, щото пък всеки англичанин с достойните си доходи може да си купи Ролс Ройс :) Та там дори най-продаваната кола е Форд Фиеста, дето всеки бължарин може да си купи.

60

Анонимен

преди 2 години

Руснаците съвсем изкукуригаха.Не им ли е ясно че с такива новини стават за смях.

59

До 54

преди 2 години

Помня някъде в Северозападна България навремето действително имаше завод или цех за каруци-талиги за коне.Беха много яки.

58

Анонимен

преди 2 години

Тук един пише за италиЯнски майстори и Чехов,който бил казал,че руските църкви са най-грозни в света!? Руските църкви са във византийски стил и са много красиви,както и българските! Църквата в Шипка поне да беше видял...

57

Антисорос

преди 2 години

До Анонимен 53- смешно е хора които живеят в страна,която не може и един електромотор да произвежда да плюват по Русия и си показател за това колко ти е умствения багаж. Когато България започне да произвежда автомобили,тогава отивай да се пъчиш на Русия. А и ти казаха в статията,че имат вече поръчани 30 броя за Саудитска арабия. България колко автомобила има поръчани за Саудитска арабия???

56

Анонимен

преди 2 години

''Очаквам серийното производство на автомобили "Аурус" да засили присъствието на руски автомобили на международния пазар и да предостави възможност за увеличаване на износа на високи технологии. Това е добър шанс за тях да овладеят нови технологии и да получат допълнителни поръчки", каза Путин."Ха-Ха-Ха-Ха....*** да вземе да си приема лекарствата, че се излага....

55

Гледах клипа

преди 2 години

На един руски блогър от шоурума на тази колаПародия , не лимузинаМогли да поне за рекламната бройка да се постараятОставили са си ръцетеБуквалноМного провали им се насъбраха

54

Анонимен

преди 2 години

56, тъ пак о, ти чете ли статията??? Или само ти плащат да пишеш глупости

53

Анонимен

преди 2 години

Серията от два автомобила ли ще е? Един за Путин и един за Лукашенко.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52Това ли е опорката?Щото България не можела дори каруци да построи, значи россията била много велика?