41

унуфри

преди 2 години

я па тия поляци , а наще там преуспяват ли преуспяват !

40

Анонимен

преди 2 години

ами нали искахте капитализъмами ето вичорбаджии и ратаи

39

Анонимен

преди 2 години

А как мислите е с ганньовците в Германия?!Същото гърбене, спане във фургони по 20 маймуняка и мизеруване.И всичко това за един раздрънкан Голф пета ръка.......

38

Нашите

преди 2 години

Гастарбайтери са интелигентни и работят за достойни заплати. Някои от тях дори знаят 100 немски думи. Ашколсун, аусгецайхнет!

37

Дойче веле

преди 2 години

Заслужава поне линк към оригинала.

36

Анонимен

преди 2 години

До *** ГаньовскиТо това с ариите не е българска измишльотина, това идва от западни държави, ние такива нацистки пропаганди за "арии",не сме имали,нито сме тръгнали да търсим сред жълтите в Тибет или Персия техните фантазии за арии.

35

Stalinista

преди 2 години

Защо няма такива истории за навлеците инжинери на Меркел?

34

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТи да не мислиш, че западняците доброволно са участвали във войската на Хитлер,да ги избиват като пушечно месо, още по-малко пък Фрация, която е била превзета от нацистите и никак не им е било лесно!

33

Анонимен

преди 2 години

Ако сте били изпаднали гастарбайтери и сте видели подобни поляци, нормално е да имате лошо мнение за тях. Нормалните поляци няма за какво да ходят навън, достатъчно печелят и в страната си. БВП на Полша 600 милиарда долара, БВП на България 68 за 2020г. Заплатите са няколко пъти по-големи, ама вие се смейте, че някакви *** си търсели правата.

32

izh

преди 2 години

Някого да са завели насила там? Щом са намерили начин да го прецакат явно са преценили умственото му ниво. Тук например се действа по законно. В момента усилено променят законите, следващата година ще крадат съобразно действащото законодателство. Отработена технология !

31

дедо

преди 2 години

Държавата трябва да се грижи за поданиците и да им осигурява всичко. Може заплатите да са по-ниски ,но хората да са равни и здравеопзване и образование да са безплатни. Тоя строй на омраза и безрлазличие към бедните е унищожителен за всички,даже за тези с мангизите!

30

Анонимен

преди 2 години

Я, Я, балъци сте вии , балъци!

29

Стария Джо

преди 2 години

Като студент ходихнда работя в Германия и Англия на бригади. Повече няма да мръдне кракът ми от България !

28

Анонимен

преди 2 години

Харесвам полякините, работливи са и се раздават на хоризонталния фронт.

27

мангела меркел

преди 2 години

Чистите немци са може би не повече от 30% и между тях има гюбря другото от европейдните са доста омешани италянци,испанци,портогалци,гърци югославяни, откъм източна германия поляци от времето на мария кюри която е полякиня,унгарци,чехословаци.....и други

26

Анонимен

преди 2 години

Капитализмът я гротескно отношение. Забелязва се в целия западен свят. Повече работа, по-малко пари, съкращения...

25

Анонимен

преди 2 години

Да бачкат и да траат! Трудът е свобода! Какво циврат тия мързели? Я да си затискат парцала и да скачат на опиняко!

24

Анонимен

преди 2 години

На тази снимка има над 20 000 евро на месец общо. Апартамент в забутана провинция не е повече от 1000 евро на месец. Браво на поляците.

23

Слушай ко ти казвам:

преди 2 години

Има сделка между мойте хора и вашите хора аз при вас да не влизам вие при мене да не влизате. Кой си е създал чудовището да си го убива, ама докато сте му били под егидата ви е било добре!Разбра ли ме дедо Попе! Помощ на вашите след Сакскобурга не се дава!

22

Цървул Ганьовски

преди 2 години

Разбира се ,че всички народи завршващи сна Ария са Българи.Бавария,Унгария..