101

хахаха робче

преди 2 години

До робкой ти е виновен като си наведен ебян *** и не можете да се организирате да хванете шефа в гората да го ИБЕТЕ едно хубаво да запишете клипче и ако не плати заплатите да качите в нета да види цяла България що за *** е???щот си *** бълхар наведен и ебян и затова няма да видиш заплата хахах

100

успех

преди 2 години

същата работа като в бг. там поне са се оправили нещата- тука никога.

99

роб

преди 2 години

Една фирма в Германия гафи и това се чува в цяла Европа..Да дойдат да видят тук как се работи без заплати !С години!

98

Анонимен

преди 2 години

НЕ Е ВЕЧЕ ОНАЗИ ПРЕДИШНАТА ГЕРМАНИЯ - ВЕРЕН НАШ СЪЮЗНИК.....

97

Анонимен

преди 2 години

Популизъм германците си плащат работа да искаш минималната заплата е 2-3 хилки наши пари говорим за минималната.храна сирене месо мляко мед много по качествено.ния тука не можеме да се оправиме вия германия гледате.

96

Русия

преди 2 години

Нигу вярвам.

95

Анонимен

преди 2 години

ми къде е президент Макрон, да направи още един пакет мобилност?та да защити правата и на тези хора?или май си гледаме само интереса?а самите германци, уж толко толерантни, уцж закони спазват, правила, ама ...не че съм против ЕС, напротив, ама това лицемерие ми идва в повече...

94

От Германия

преди 2 години

Има много работи, за които германците си затварят очите. Ако минат проверки трябва да затварят цели фирми, а те идеално знаят кои са и не проверяват. Аз лично съм работил по 12-14 часа на пакети за 1400 евро нето. Дори не ти плащат или забавят. Няма къде да се оплачеш, защото не знаеш език. Докато научиш езика е много трудно. Единствено трябва да търпиш и да учиш немски колкото се може по-бързо и след това олекват нещата.

93

Анонимен

преди 2 години

Иначе са много важни на снимката, тарикати скръстили ръце. Преди да тръгват да бяха понаучили език, работа в Германия има много, особено за шофьори. И на мен преди ми беше жал, ходя, превеждам, помагам, но тези хора не мръдват и крачка напред с езика. Има такива които живеят над 10 г. в Германия и все някой им помага, превежда и те все са недоволни. Утре пак ще тръгнат, но няма да седнат и пет думи да научат.

92

Анонимен

преди 2 години

До До 93В българия всичко е толкова скапано, че колкото и пари да имащ, е безмислено. От личен опит. Никога повече

91

Анонимен

преди 2 години

Ами да са учили бе! Аз съм в източна германия, квалифициран специалист. Техен си проблем...

90

не е онази Германия!

преди 2 години

В моите представи беше рай пред комунизма и спасение на запад! Ислямизира се!Голямо желание - голямо разочарование...

89

До 93

преди 2 години

Че ако си интелигентен хич не ти трябва да работиш в чужбина. В България има толкова възможности , даващи условия и качество на живот, които никога не би получил на запад- като . Казвам го от личен опит. Единствено нискоквалифицираните и безработните там ще са по добре .

88

Ха ха

преди 2 години

Представям си статия" Немски специалисти / щото и най- простите работници там се водят специалисти" бедстват в полска гора защот полския им работодател не им е плащал и ги е изгонил от жилищата им" Звучи невъзможно? Ами щото Германия просто няма да го допусне, а работниците биха вдигнали вой до небето . Може и политически скандал да стане .Е това е разликата

87

Е

преди 2 години

Те са си виновни - да бяха казали , че са от Афганистан , Сирия , или от Северна Африка , че нямат документи, и че са на по 15-16 години !

86

Пилат Понтийски

преди 2 години

Полша да си ги прибере и вместо да управя голямата политика и да се готви за война с Русия, Белорусия и иска да налага нов ред, да създаде работа на хората. Фалшива нация!

85

Der alte Spinner

преди 2 години

Нека демократите и носителите наценности от високоразвитата Германия се огледат в огледалото и тогава да критикуват другите. В този сайт пише и за Русия, там някъде ще четем за Индия, или Китай или незнам къде. Фарисеи!

84

Анонимен

преди 2 години

истинска европейска демокрация :D

83

извод

преди 2 години

Митовете за "готиния" Запад постепенно се разпадат. Германия, Англия, Италия и т. н. са отлични за живот, ако имаш пари, ако нямаш - АД, истински ад. Свирепа експлоатация, на германеца или италианеца не му пука, че и ти си човек - бачкане до смърт. Преди време четох за източноевропейски "роби" в Италия, живеели в нишите на някакви скали... Стана скандал, та Европа "разбра". Тя, Европа за доста неща се прави, че не ни разбира.

82

Анонимен

преди 2 години

До104.На доло под поляците са руснаците. Договори незнаят що е?