81

Жоро

преди 2 години

Болните мозъци - фенове на, вярвате ли че Хунтата Зелен Чорап, назначена от честните бизнесмени Черепа, Банкера беглец и соросоидчето Прокопи, ще направи България първата страна в света без корупция, вярвате ли че ше се спре трафика на дрога и оръжие, ше спре източване то на ДДС? Значи или лъжете или вярно сте по*бъркани.Смрадев и Осрашков са представители на криминалната и мракобесна ченгесарскта мафия,

80

Доцента

преди 2 години

В най-добрия случай, при секции с 500 избиратели гласуването би отнело плътно 8 часа, ако 50% от избирателите отидат да гласуват.И това е при положение, че са наредени всички в опашка един след друг и няма интервали между гласуващите.Ако обаче има избирателна активност от 60-70%, със сигурност ще настане пълен хаос.

79

Анонимен

преди 2 години

Общо взето ,решението за задължителен машинен вот след като тази въжможност са ползвали около 26% от гласувалите на последните избори издава несъобразяване с общественото мнение,а това е своерода диктатура.Още повече никой не доказа фалшифициране на хартиени бюлетини и не показа аналитичност и аргумент за този избор.Питам се тези хора така ли ще вземат решения и за бъдещи казуси ако управляват? Без обяснение пред обществото,без съобразяване,без анализи.А те нападат Борисов в еднолично управление

78

Анонимен

преди 2 години

До 109 Гласуването на Радев на машина е заснето.Има видеоклипове. Гледай.

77

Анонимен

преди 2 години

Каква е картата с хартиения избирател?

76

Анонимен

преди 2 години

Аз ром без смартфон с размер на врата не съм виждал. Та не ги мислете тях, те ще се оправят. Възрастните хора с телофон с клавиатура и фенерче, ще са истинските потърпевши.

75

Анонимен

преди 2 години

Машините не са важни, а "депутатите"... Каква е ползата, ако в парламента са същите мackapи, които бяха в последния и не направиха правителство? Фигуранта ли ще "управлява" пак?

74

Калеко Алеко

преди 2 години

Опитът с машините е доста горчив поне ако се съди по времето на фигуранта, на който му трябваха цели 10 минути ... така че този който може да се смята за "бащата на българското машинно гласуване" вече е заченал своите мъртви отрочета, което ще си проличи още на предстоящите парламентарни избори ... !!!

73

до 101

преди 2 години

е не може все Баце да ги манипулира

72

до 94

преди 2 години

закупуването на машини е еднократен акт, после изборите ще излизат по-евтино

71

Тъпанар

преди 2 години

Що не си кажете истината? 90% от електората на Римските граждани не могат да гласуват електронно. Да ме прощават НПО-тата! Нямах предвид, че не им достига капацитет - извинявайте - те са с IQ над 200, но просто по-трудно ще се отчитат на "контролиращите органи"...

70

pumpkin

преди 2 години

На избирателите на ГЕРБ им трябва "белязка", както каза ***.

69

Анонимен

преди 2 години

Не се тревожите за ДПС. Най-много секции ще има в Турция и засега навсякъде са под 100 души. В последния момент рязко ще набъбне бройката, но те няма да гласуват с машини, защото при залагане на секцията са били под 300 човека, а после няма да има време машини да се изпращат натам.

68

до митака

преди 2 години

В рoмcкия квартал в Стара Загора има 11 секции и 8 победи за ДПС и 3 победи за ГРОБ и в другите 8 са на второ място. Факти отпреди месец и половина. Скрий се някъде гробаджия

67

хахаах

преди 2 години

Герб яко са активизирали тролчетата. Ясно е, че само ГЕРБ и ДПС са протов машините, защото електората им е специфичен.

66

Анонимен

преди 2 години

Верно ли от ЦИК се надявали на КС да ги избави от глупостта с машинното гласуване?Експеримента е сбъркан. Събрали са малка група хора и се пробват в малко време. В деня на изборите няма да е така. Колко ще се пробват да вкарат картата на обратно? Колко възрастни хора едва ходят, че да прекосят една стая на бегом? Самите машини са ***, след като от вкарване на картата до появяване на кандидатите минава около минута. Какво бързо гласуване бълнувате?

65

aa1830

преди 2 години

Радев тогава що се цъкли 3 Минути на последните избори и към коя категория спада?

64

Дърто Мекере

преди 2 години

Над 60 лазарника и с трудно завършен 4-ти клас, *** съм - от село - и не разбирам хич от кампутери. Питам: требе ли да гласувам ? Блазе му на гуссин Радев. Он е визшист от военните и сигур ще е много оперативен и бръз, като овенен самальот Миг-еди-кой-си....

63

Анонимен

преди 2 години

До ИСТИНАТАВсичко създадено от човека може да бъде манипулирано и хакнато от него също. Тия машини хора са ги правили не извънземни, колко му е да ги изманипулират.

62

Жоро

преди 2 години

Това че ви вкарват в цирка за колко минути ше гласувате означава, че отклоняват вниманието от основния въпрос а именно, че тези избори са незаконни. Само долните фенове на Смрадев се хващат на тези ченгеджийски номера, уволнения та в службите са незаконни, уволнения тя в нап и митниците са незаконни. Смрадев и Осрашков ще бъдат в обща килия в центъра на зоопарка.