9

Анонимен

преди 2 години

Що за цинизъм е това?

8

Анонимен

преди 2 години

дайте ги на Македонция

7

Анонимен

преди 2 години

Къде е Боко да им прати микробуса за кренвирши да ги пренесат тия ваксини у нас?Тука даже ще им устроим тържествено посрещане с хляб и сол

6

Бай Пешо

преди 2 години

А България в кой списък е. Втория свят, или третия? За един приятел питам.А всъщност какво е това разделение, втори свят, трети свят. Нали уж точно запада ни натяква че всички сме хора. Или това е лицемерие за пред публиката. А на практика, нещата са друго яче. Само да отгатна България е от третия свят? Помнете ми думата, всичко се връща. Скоро Тези страни от ПЪРВИЯ свят няма да ги има на картата. И народите от първия свят, първи ще отидат при създателя.

5

Анонимен

преди 2 години

Аз няма да пия цианкалий, затова го подарявам на съседа си да го изпие.

4

Анонимен

преди 2 години

"създават твърде много затруднения - несигурни доставки, ограничения за употреба при различните възрастови групи, възможни тежки странични ефекти."-------------------------------Решили са, че е по-добре да умират населенията на по-бедните държави на които ще дарят ваксините. Колко благородно.

3

90947

преди 2 години

Да, по старата изпитана практика на високмерния западнк - некамественото не се изхвърля, а се изпраща под формата на хуманитарна помощ на бедните, т.е. второстепенните народи. Това под кой номер е в списъка на европейските ценности?

2

Не!

преди 2 години

Добро начало, хайде сега да спрат и всички останали :)

1

Бау

преди 2 години

поредното лошо правителство, което иска да си убие населението. :D