244

Истукан

преди 2 години

Бойко го чака централния затвор, ако служебното правителство остане до края на годината.

243

sd

преди 2 години

Защо не коментират документа изнесен днес от Гамизов??????

242

Радо Шишарката

преди 2 години

Гербери Сбогом!

241

Анонимен

преди 2 години

Ето затова Рашков може да прави каквото си иска ,да говори каквото си иска защото държи тапията в джоба си - че е луд .Поради това не могат да го осъдят.

240

Анонимен

преди 2 години

тиквенски *** от тиквенска медия са тия двамата.

239

Анонимен

преди 2 години

Защо ми се струва ,че Рашков ще завърши управлението си в ареста с поивдигнато обвинение за да чака присъда и ще има за какво !

238

Анонимен

преди 2 години

"Няма как под девиза за укрепване на държавността и спасяване на демокрацията да бъде допустимо подобно отношение към прокуратурата"................................Когато прокуратурата има и е имала 0 отношение към сигнали и проблеми, що да няма как? За разформироване е!

237

seira

преди 2 години

"ДРУГАРЯ" БОРИСОВ:"ДЪРЖАВАТА - ТОВА СЪМ АЗ!"ИСТИНАТА Е ЕДНА:143 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!НАРОДЕ!!!!!

236

IQто

преди 2 години

Досега само партенки срещу ББ, нищо налице. Цялата им "тежка" информация се базира на информация тип "Една жена каза (ЕЖК)". В съвременен вариант е Един бизнесмен каза (ЕБК). Обаче като се стигне до следствие, прокурор и съд и въпросния бизнесмен моментално забравя какво е казал само преди няколко часа. Защото ББ може и да не е милионер но е абсолютно сигурно, че ако ги осъди за кевета, набеждаване и още няколко члена от закона ще стане и милиардер.

235

izh

преди 2 години

Не му обръщайте много внимание на Рашков. Той все пак е комунист, т. е . фекалия по презумпция. А злобата си му е наследствена. И понеже слугува и на едни господари, що да не изкара и някой лев.

234

IQто

преди 2 години

До стоянЯ ни припомни кой, как и кога доказа, че ББ е престъпник.

233

Анонимен

преди 2 години

Целият държавен апатат ( Правителство и Президент) е включен в доказване на онзи виц , в който се казва, че когато някой българин се отличи и изяви другите започват да го дърпат надолу в казана.По-добър от Борисов за последните 30 години нямаше.Щом Жан Виденов не е бил в затвора, значи и Борисов няма да влезе там.

232

анонимен

преди 2 години

На ББ може и да не му е чиста работата,което първо трябва да се докаже.Ако с това се захване този индивид Рашков,то краят е предизвестен.Той е куче дето лае,но не хапе.Сложен там да вдига пушилка,обаче е лош актьор и не му се получава много.Изглежда глупаво и жалко,няма никаква тежъст и авторитет.И от всичките му действия и изявления лъха злоба,ненавист и желание за реваншизъм.

231

чоко

преди 2 години

Доста болни хора има в България.Внимавайте какво си пожелавате.

230

Менискус 9-ти месец

преди 2 години

На Боко как са му менискусите? С тия износени колене Боко трябва да намали малко носенето на пачки и кюлчета ,че няма да може да си ги отнесе в Дубай.

229

Анонимен

преди 2 години

Рашков, сложиха те на този пост с една единствена цел да арестуваш Борисов и Гешев. Ти обаче се оказа, че нямаш топки и по цял ден плещиш глупости. Бавите се и се излагате. Трябва да се действа авторитарно и безкомпромисно. Стегнете се щото Путинова Русия ще си остане само мечта за вас.

228

стоян

преди 2 години

България е единствената страна в света без вкаран нито един политик,олигарх или магистрат в затвора.НИТО ЕДИН.Е,крайно време е един доказан престъпник като Боко Тиквата да открие сезона.Мястото на мутрокомуниста Боко при бай Ставри е запазено.България има крещяща нужда от справедливост и катарзис.Без съд и затвор за герберастите няма да се мине.

227

Анонимен

преди 2 години

До: номер 238 Добре че Бойко не живее в САЩ. Защото САЩ е ненормална държава! Ако Бойко го съдеха в САЩ, щяха да го осъдят не на 30-40 годишна присъда, а на 340 годишна присъда! Така съдят там!

226

ЧЕРВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ

преди 2 години

ДОРИ И ЧЕНГЕДЖИЙСКИТЕ ВИ ТРИКОВЕ СА ПЛИТКОУМНИ И САМО ЗА МОЗЪЧНО УВРЕДЕНИ ХОРА ОТ ВАШАТА ПАРТИЯ!

225

До "Боко е кому

преди 2 години

Е да, ама "дядо" му е бил убит от комунистите! Ако си го слушал внимателно, той така казва! Или пък... лъже? Ама лъжесвидетелството е престъпление. Ще го потвърди ли това Бойко Борисов (за дядо му) пред прокурор? Ама само да не е Гешев, прокурорът на Бойко! Щото ако питате Гешев, той ще свидетелства че папа Франциск го е осиновил!