332

АУУУУ

преди 7 месеца

голямо тегло голяма мъка. То за тоя измислен професор Антонийй Гълъбов работата е ясна отдавна. Те с Харлан са от едно кутило и на една хранилка,но това не е болка за умирачка. Ако излезе истина,че Сретан са го пуснали вчера на свобода ойде коньо у ряката . Баце никакви избори и глупости,ами да хваща първия самолет за някъде и дим да го няма .Сигурно за това не се е обаждал вече 2 дни,търси си билет човека. Ами да му пожелаем лек път и успех на Баце и да ни пише.

331

Анонимен

преди 7 месеца

СТЪКИ-ПРЕЗИДЕНТ.КУБРАТ оПУЛЕВ-СЪЩО.

330

диво

преди 7 месеца

На всичко отгоре са пуснали и преятеля Сретен Йосич от затвора....

329

иво

преди 7 месеца

Б О Й К О - П Р Е З И Д Е Н Т !!!

328

Mitaka

преди 7 месеца

Ако имаше каквито и да е данни до сега да са го арестували 1000 пъти.Комунистите само могат да лъжат, притискат, манипулират. Понеже няма за какво и ще го пуснат до 24 часа явно си го пазят за изборите, да е арестуван баш тогава.Мислехте си, че като се махне Бойко ще стане по-добре, то стана 10 пъти по-зле.

327

Ауу

преди 7 месеца

И Божков се *** в Румания-на 75 км от България-в Букурещ.Обещал е да докаже каквото трябва.

326

Анонимен

преди 7 месеца

ДАНО КЬОВЕШИ НАПРАВИ НЕЩО И ДА ПОМОГНЕ ЗА СВАЛЯНЕ НА КАСКЕТА.ТОГАВА ЩЕ МУ ЛЪСНЕ ГОЛАТА ИКВА.НИЙ ВСЕ ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА НИ ОПРАВИ.

325

Анонимен

преди 7 месеца

Бобоков спомена за 4 млрд. в джобчето на вожда.Кой смее да го пипне,ако е така.Нека потърпевшите да представят доказателства и да се свършва тази приказка без край.

324

Дотогава

преди 7 месеца

Кой казва, че има обвинения? Такива може да отправя само един орган и това не е нито президент, нито министър, нито който и да е друг. Това г-н Гълъбов са кьорфишеците на болше'виките по кагебейски. Хвърляш стръвта и чакаш шараните да клъвнат. А шарани в България дал Бог,има ги във всички заблатени язовири, затова и миришат на тиня. Радевистите ги хвърлят в пространството, а пък ти доказвай, че не си камила. И, така ще е, докато поне един не го чукне съдебния жезъл. Дотогава ще си лафен зимухен!

323

Чери

преди 7 месеца

Киселова и Гълъбов очевидно са на хранилката на ГЕРБ и затова със зъби и нокти драпат да не си загубят хлебеца. Законосъобразни ли са чекмеджето и златните кюлчета или пък е нежна и роматнична лирика изказването за "........ с 200" "проста кърджалийска....." Тези май имат хората за ***!

322

Анонимен

преди 7 месеца

Един изключително *** човек като лицето Бойко Методиев Борисов занимава какви ли не учени хора да се занимават с неговия имидж. Бойко е доказан криминал хора, мястото му е при другите местни криминалици а не да го слагаме да ни управлява държавата.

321

Анонимен

преди 7 месеца

бойко е ***, ама слави е 5 пъти по ***- вчера се опитах да му гледам шоуто. като излезе оня *** радков ли беше, като почна едни вулгаризми, в ефир директно казва името на женския полов орган и пр... Тоя е каймака на простотията, няма да гласувам за него!

320

Анонимен

преди 7 месеца

само ми дайте власт да видите дали няма да докажа за Борисовю1 само записите и снимките да набарам и ще му скъсам г..за от лежане в затвора!

319

Дедо

преди 7 месеца

След толкова аджамийски и будалешки изказвания, с малки изключения,народа 100% ще е съгласен само в едно: Бойко ще остане в историята като последен мохикан на съвременната Българска демокрация От тук нататък следва терор,комунизъм доносничество предателство,телени мрежи конфискация национализация ограничения,продажничество инфлация и кротко послушание

318

=

преди 7 месеца

радевчето и чалгаря така ще съсипят държавата за 1 - 2 години че ще има много сълзи да леете.леваците от моето поколение се довериха на жан и компания през 1994 г. та още плащаме цената на простотията на тогавашните наивници.утре вие ще се чудите как да си нахраните децата,както се чудехме ние тогава.

317

1

преди 7 месеца

Абе, Баце къде изчезнА? Да не аранжира кюлчета и пачки в шкафчето?Тюх, спряха да емитират купюра от 500 евро. Ще трябва да му носят от 200.Няма да му стигнат шкафчетата, ще се наложи да си купи нов гардероб в зайчарника.То и с Гешев кво станА. И той се покри някъде. Снишават се двамцата, да мине бурята.Барем да бяха се изказали за подслушването на немски политици. Нещо Баце звъннАл ли е е приятелката си Ангела. Скоро не са си дремвали на някоя конфернция.

316

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам, ама в 24 часа имаше статия, че Сретан Йосич е излязал днес от затвора и нашите служби били нащрек.

315

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя Гълъбов да отиде на площада да храни гълъби.За друго не става.

314

Анонимен

преди 7 месеца

Бойко е дете невинно!

313

Реалист

преди 7 месеца

Г-жо пристрастен доцент защо след като всичко е идеално в България и прокуратурата си върши "чудесно" работата не се самосезира и провери откъде е взел кюлчетата злато и пачките с евро Бай-***? За оръжието не питам.