35

българин

преди 2 години

Ако някой знае колко струва една машина и колко средно хора са по списък в една секция може да се сметне колко струва машинното и хартиеното гласуване.Преди повече от 10 години бях член в СИК и си спомням,че по списък гласуващите бяха 650.По 10 стотинки да беше бюлетината са 65 лева.А колко струват машините не знам.Самата идея ми се вижда безумна.Все едно някой да си купи таблет и да го използва веднъж на 2-3 години!От това печелят само вносителите на машините !

34

Анонимен

преди 2 години

Защо не са включили и Радев, като еталон за слабограмотен гласоподавател

33

Театър Сълза и Смях

преди 2 години

Много ревящи срещу машинното гласуване!Но така е, техника сложна-народ просст.

32

Анонимен

преди 2 години

аз работя с компютри и ги мразя, все нещо се бъгваа....а тия ще ме принуждават да работя с бъгавв софтуер, че и за време????

31

пияница мистик

преди 2 години

До 41 === Хич не е опорка. Напиши в Google "президентът Радев успя да гласува машинно" и ще ти излязат 100 резултата, че и снимки му има как Фигуранта гледа машината като голям камък или табло на летяща чиния и не знае какво да прави. Простено му е, те военните никога не са били особено умни :))) Спукват го от бъзик навсякъде из медиите колко е неадекватен. Явно народа целокупно е по-умен от Фигурантчик, щом експертите са установили, че може за минута да гласува ....Хахахахаха

30

Анонимен

преди 2 години

Помня, че последно като гласувах ми записваха в някакви листове имената и ЕГН и после чак влизам да гласувам в една стаичка. Или ако си в твоя избирателен район те търсят къде ти е името и пак се мотат и пишат нещо. Хич не ми е ясно как ще стане това за 1 минута. А то всъщност и няма никакво значение. Другарят Мадурко от Венецуела любезно продаде над ругаря Фигурант и БСП машините, така че всичко е ясно още от сега :))) Стягайте си зaдницитe другаре, че инфлация иде и качване на цените

29

555

преди 2 години

Машината е голяма работа! Няма значение за колко време и за кого си гласувал. Тя си знае работата!

28

Д-р Ох Боли

преди 2 години

Напред другари от ЦИК! По времето на соца Пеилетката се изпълняваше за 4 години. Вие ще постигнете ГАСУВАЛИ 10 ЧОВЕКА ЗА ЕДНА МИНУТА! и всичките с резултат за правилната партия.

27

Анонимен

преди 2 години

Тези избори ще са пълна пародия благодарение на Фигурант Крадев, ГРУ и Фенси Беърс! Някои хора много разчитат на служебна победа, защото иначе няма как да помиришат властта.

26

Анонимен

преди 2 години

И още една гербава опорка: президентът Радев успя да гласува машинно за около 2 часа и 47 минути.

25

Анонимен

преди 2 години

Няма абсолютно никаква драма с машинното гласуване. Поредната гербава опорка, за поредната заблуда на пpocтото население.

24

Solar Power

преди 2 години

До АнонимеН: И като откаже едната как ще гласуват хората ? Тези машини ги отказаха отдавна на много места. Защо просто не прочетем защо :) ?Ако искате електронно това трябва да става на компа от вас с активиран sms kod+email kod+PIK kod

23

я кажи

преди 2 години

до 35 _я анонимен умник : ти си от тези дето засичат времето ли ?

22

Анонимен

преди 2 години

До и те такаНе знам за бабата. При машинното гласуване не се пише ЕГН и възрастни хора в нашата секция обикновенно гласуваха за под минута .

21

и те така

преди 2 години

бабата за една минута ЕГН _то не може да си напише бе , отделно че не знае как да го направи . след поредната загуба на корниту кой ли ше и е виновен ?! голем смях ше пада с тия машини .

20

Анонимен

преди 2 години

A ако някой надвиши лимитът от 1 минута , ще го ръчкат с пръчка ли .

19

Леша

преди 2 години

Всички политици на гилотината.

18

Анонимен

преди 2 години

радеф не можа за 3 минути???????????????????????

17

Анонимен

преди 2 години

Отрекоха ти право на избор компютърен гений,но ти ги следвай на другите избори ще гласуваш с атомен алгоритъм но ти ще се справиш сигурен съм!!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Това е дискриминация спрямо избирателите на Гроб! Почти всички са неграмотни роми. За тях ще е наистина трудно.