55

Анонимен

преди 2 години

До венелин - ____ - Недек дава акъли и "много ценни указания"! Ще гласувам с машината толкова дълго, колкот' ми трябва да прочета всичко по екраните. Хич не ме е еня за колко време гласуваш! Кат' си голям бързак, оди в 6 без 20 сутринта, да си пръв!

54

emigrant

преди 2 години

До червените крадци на ДДС в сайта!!Стига сте набивали пучия масал за измами и нередовни бюлетини!Кой е крив,че съответните индивиди,които са неграмотни да турят един Х в едно квадратче,не могат да го направят,ама видите ли с машините ще са изтински гении!!Спрете с манипулациите!Целта ви е по всякакви невъзможни начини да изчегъртате ГЕРБ,което няма да ви бъде позволено!Само ще одухате няколкостотин милиона и ще се захапете за гъ за,но няма да мине на вашта,долна червена па плач!!

53

Недоразбрал

преди 2 години

Една минута е многу!И 10 секунди са достатъчни!Не знам,не разясниха ли на ов чия електорат,че само трябва да докосне,който и да е бутон и покер автомата по натам знае добре за кого отива гласът,защото е надеждно програмиран и защитен от случайни измами!!Дава печалби само и единствено на организаторите на лотарията,колкото и временни да са те!!

52

Бай Гутю Грипенов

преди 2 години

Много добър експеримент! Човек докато пръдне и вече е се е волеизявил. Май добре е машините да са на двора на училищата. Така отпада видеонаблюдението, защото цялото село ще гледа кой за какво време е гласувал.

51

ако

преди 2 години

Дядото от Доброславци е светкавица в сравнение с президента с ITT помощник.Не е важно с какво ще гласуваш важното е кой ще попълва протоколите и кой ще сваля данните и сменя диска.

50

Анонимен

преди 2 години

Да питат как става в село Сърница. Там всички са висшисти. И в секциите в Бурса.

49

Анонимен

преди 2 години

Воят е голям и боли, защото с машините вече не могат толкова лесно да си купят гласове гербопитеците, а без тях и калинките си в държавния апарат нямат и 7 процента.

48

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с тайната на вота?

47

Анонимен

преди 2 години

Гербавите *** дават всичко от себе си, за да внушат на хората, че предстоящият разгром на мафиотската им "партия" е резултат на подмяна на вота на народа, чрез лошите комунистически машини. Щяхте да сте много смешни, ако не бяхте толкова жалки! И с цветни камъчета да гласуваме, пак ще заминете там, където ви е мястото - в отходната яма на историята!

46

Истината

преди 2 години

Истината е, че се подготвя тотално манипулиране на вота!....В противен случай не бихапропуснали контролното броене на хартиените отрязъци с вота на хората и отразяването му в нарочен протокол, а то не би отнело повече от час след края на изборния ден!

45

Опашата лъжа!

преди 2 години

Въпросът не е в това колко бързо се гласува, а в сигурността и гаранцията за истинско отчитане на резултатите от софтуера!!! Най-голямото доказателство за готвената подмяна на вота е липсата в промяната на Изборния кодекс на контролно преброяване на контролните отрязъци /хартиените бюлетини с вота на отделния избирател!, които излизат от машината!!!

44

bubba

преди 2 години

до Пияница мистик: аз съм ЗА. Също така там вдигнаха заплатите на чиновниците няколко пъти, но дори за долар за който нямаш обяснение как си придобил заминаваш на топло за години, а за дребно хулиганство се седи в затвор няколко месеца и бият с пръчка. Получаваш солена глоба за хвърлен фас на улицата, дефакто може да ходиш по чорапи... И никой не смята това за ограничение на правата, а напротив - с очите си видях километричните опашки за поклонение на починалия им премиер, който е въвел това.

43

здравей Евразия

преди 2 години

Имали са в предвид , че за 1 минута всеки начинаещ хакер може да уреди машинни гласове за този който най-много плаща....Не случайно този вид гласуване е изхвърлен и забранен в БЕЛИТЕ държави с демокрация.Дали ще гласуваш с машина или направо в руското посолство- разлика няма ....

42

Анонимен

преди 2 години

След като на умния и красив Рундьо Десиславов Грипенов-Фигуранта, му отне 3 минути да се ориентира в менюто у да гласува, колко ли време ще им трябва на баба Здравка и леля Гюлфие от Горно Нанадолнище?

41

Анонимен

преди 2 години

Аз сакам Х.Азис да ака. Другото ке се справим. Пуснаха платани паркинги и народа разби площадките, и те си седят така с години.

40

пияница мистик

преди 2 години

Знаете ли, че Сингапур е на 3-то място в света по БВП на глава от населението и е със 100% грамотност на хората. Там също се гласува машинно. Тяхното управление е същото като в България - парламентарна Република. Само че техните избори са по системата the winner takes all. Тоест партията която покаже най-силен резултат при изборите, управлява еднолично, като всички други партии отпадат. Това е за да няма ганювщини като нашите, дето се случват сега. А, другаре, навити ли сте да постъпим като тях?

39

Бат Сали

преди 2 години

Ко ш правят нашите "сънародници" в Турция? Там гласуват по 80-100 човека на минута. ЦИК трябва да помисли и за тях :)))))))

38

да,да ама не

преди 2 години

Всеки гласувал знае, че тия от комисията не могат да се справят за по-малко от минута! Докато хване в ръка личната карта, докато намери желаещия да гласува по списъците, и т.н., и т.н..... ! Навремето имаше едни хронометристи, които засичаха времето за извършване на дадена работа с всичките подробности. И сега има такива фирми - трябва само да си платят!?!?

37

Друг Помнещ

преди 2 години

ЦИКаджиите нещо свалят гарда. Миналата седмица бяха по седемдесет и пет човека на час. Тази седмица поне по минута на човек. Май ще се окаже, че да продготвяш избори не е проста работа или поне не е за прости хора. Де да ви видим какви ще ги надробите. Да не влезнете в учебниците.

36

Това тулупските

преди 2 години

***, не е лошо да си прецизирате малко опорнитеМашините за гласуване бяха налични още на предишните избориПоръчани от герб, е позабравиха да ги платят, ама това е друга темаВсеки който има опит със смартфон или банкомат, ще се справи лесно и бързо с машинатаМного зависи от разбира се и от секционната комисияВ нашата секция машина имаше и на по предишните избори и беше мъка щото и те не знаеха как се гласува с неяНо на 04.04 си вървеше бързо, без проблем, стига ляхте сълзи