40

Анонимен

преди 2 години

Ще му ядете главата на 11 вие които много знаете и лаете за Бойко. Малко остана...

39

Анонимен

преди 2 години

И за какво по дяволите да гласувам:за да ми кажат, че в бюджета няма пари. Аре нема нужда! Аз тава си го знам и без да гласувам.

38

4epa

преди 2 години

ФИГУРАНТА ГЛАСУВА ТРИ МИНУТИ - ЛЕЛЕ МНОГО Е ЗЛЕ ТОЯ 4ОВЕК - ТОЙ САМО КРИТИКУВА НАПРАВЕНОТО А ТОЙ НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ !!!!!!!!!!

37

Анонимен

преди 2 години

Плашат се от машините,защото хора не могат да четат(и не искат да се научат) и няма да се оправят!А без тях,кликата на мутрите загива!Затова не искат машини :)

36

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова им се плашат на машините, който иска с машина нека гласува с машина а пък който иска на ръка да гласува.Аз примерно гласувах на машина и ми отне точно 30 секунди ако не и по малко и пак бих предпочел машина.С нея поне съм сигурен че няма как да счетът бюлетината ми за невалидна защото съм излязал с 0,00000001 микрометърa от полето. Te комисиите масово не могат да събират aма са такива микроскопи като стане въпрос за излизане от полето че не е истина!

35

Анонимен

преди 2 години

Я кажете Румен Радев За колко време гласува

34

Анонимен

преди 2 години

не е важно времето, а какво получаваме на изхода. каквото и да натиснете на тези машини гласа отива за бандата на радев , васил божков и славчо дрогата. хитро го измислиха комунделите 30г след свободата пак ви слагат зад решетките на комунистите

33

House M.D.

преди 2 години

Колега Сержант Пипер, кремълското на Румката е, че все още не е обесил Мишето на първото дърво за военните му престъпления.

32

Sgt. Pepper

преди 2 години

До ВладиЩо за глупости дрънкаш, бе Владо? Какво ти е крива машината? Ти, като тръгнеш към морета, пеш ли ходиш, или с кола/влак/самолет? И какво му е Кремълското на Радев - че поиска да купим шведските самолети вместо американските, които са три пъти по-скъпи, но за сметка на това ще ги видим чак след 5 години?

31

Анонимен

преди 2 години

На Радев му трябваше 3 минути да гласува , а е президент . Да мисля , че не е от най-умните така ли.

30

Влади

преди 2 години

Ами да си поиграем още малко на демокрация и с тия машини, а после да станем нещо като Беларус - диктаторска държава , начело с проруски губернатор, подчинена на Кремъл. Нали това е мечтата на Радев, комунистите и другите протестъри.После ще се вайка "мъдрия"народ: " Олеле, що стана?", ама ще е късно.Поиграйте си с машините, че после изборите ще са като в Сирия,Беларус и Русия, толкова прозрачни, че ще се вижда направо новия / стар диктатор.

29

Жо

преди 2 години

БАНКОМАТИТЕ са доста по сложни от машините за ГЛАСУВАНЕ. Банкоматите задават няколко въпроса, след това искат пин-код за да ви пуснат пари. Въпреки този алгоритъм, почти всички пенсионери, малограмотни роми и др. ползват банкомати. Машините за гласуване са с почти никакви изисквания- избираш си номер на партия и имаш възможност, ако си сбъркал да се поправиш. Какво толкова? Срещу машините реват тези, които правеха фалшификации с хартиените бюлетини.

28

На Иван брат му

преди 2 години

Ако гласувам с машинката и след като излезе бележката, веднага я скъсам и не я пусна в урната, как ще отчетат гласа ми? Урната вече няма да се равнява на протокола от машинката? Анулирай!!!

27

На новите

преди 2 години

Споко машините ще бъдат нагласени предварително и "всичко ще е честно"

26

Изнервен

преди 2 години

Някой ще припомни ли на тези от ЦИК за колко време гласува с машината "интелигентният" ни фигурант.

25

Реалист

преди 2 години

Изненадата ще е в деня на изборите. Само гледайте сеира.

24

На миналите

преди 2 години

Избори гласувах с машина за 15секунди.Когато отидох да си взема личната карта,те още записваха жената,която беше след мен на опашката.

23

ЧИТАТЕЛ

преди 2 години

Машините са чудесни.Мадуро с тях печели редовно по 70%.Тук очаквам 80%.Сещате се за кои.

22

Вейхайвей

преди 2 години

До House M.D.Това, че не се плащат такси и автобусите са безплатни означа ли, че е безплатно? Ела на мене си.

21

оххх

преди 2 години

ако ЦИК, мик и други мишоци бяха въвеле електронните лични карти, щях да си гласувам от вкъщи. Ама то нали ще ми е прекалено лесно, пък и ще трябва да ми отчетат и вота, та я по-добре в даскалото...на опашката, с машините и хартиите