219

Kuku

преди 11 месеца

Плювню да вземе и да се скрие.

218

Владо

преди 11 месеца

Така е. Радев ще си иде с влака в Москва.

217

Атанас Чобанов

преди 11 месеца

Днес Бойко Рашков обясни защо няма как да бъде арестуван Буда. Той си има главен прокурор, а арест без разпореждане на прокурор не е възможен.Но на 11 можем да изберем парламент, който да изгони Гешев, а след това арест и за него, и за собственика му.

216

Анонимен

преди 11 месеца

Това е един от най-противните политици в България.

215

до от такивА

преди 11 месеца

шшш този приказва общоизвестни клишета, толкова е скучен. Има още един подобен бившуя на Министерството на отбраната Николай ненчев Тракториста. И на двамата опорките от един развъдник

214

Сата НАТО

преди 11 месеца

Как се длучва това?Как кабинетът работи за избора на Радев, който ще р чак наесен, а този кабинет ще приключи до края нс юли най-много? Какво прави кабинетът? По някакъв начин популяризира Радев ли? Обяснете, г-н Бановски?

213

От такива

преди 11 месеца

Най-адекватното държавническо поведение! Такова е това, което Плевнелиев показва напоследък. Абсолютно точни акценти и визия за бъдещето, умерен, премерен и добронамерен, думите му са точни и на място. Съвсем правилно и далновидно представи днес най-важното за страната-влизането в Еврозоната, като цел номр едно. Показва лице на израсъл и оформен политик, но преди всичко държавник. От такива хора има нужда народът ни, позитивни, аналитични и градивно критични, а не от деструктивното и отрицание!

212

Анонимен

преди 11 месеца

Въпросът ми е защо преди време този *** не ГО кандидатираха за 2-ри мандат?

211

Анонимен

преди 11 месеца

Плевнелиев е пич отвсякъде, голям е

210

Христо Христов

преди 11 месеца

До 211Без да имам нищо комунистичвско, ще гласувам за Виденов. Защото съм за свободна и независима България.Давайте с минусите, безродни и робски мекерета.

209

Анонимен

преди 11 месеца

абе и Петър Стоянов и той не е комунист баш седесар от класа е, ама не си позволи веднъж да плюе следващ президент след него. просто възпитание и класа.

208

Христо Христов

преди 11 месеца

До 218"Плевенлиев тотално са самодискредитира с тези коментари." - партенката комсомолски и партиен активист плевнелиев, хвалела се, че геройски е носила плакат в подкрепа на ръководството на бкп НИКОГА не е имала какъвто и да е кредит на доверие или уважение.

207

Интелектуалец

преди 11 месеца

Забравих да спомена.. Ива Николова от Пик ще стане Мис България а Малоум Манев ще бъде вицепрезидент. Тези неща ги каза Алена.

206

Интелектуалец

преди 11 месеца

Само Стъки ще обедини нацията! Стъки Президент! Огромна е подкрепата към тази кандидатура от всички слоеве на обществото. На 11 Юли Борисов и Патриотите ще имат огромно мнозинство в парламента! През есента Радев ще загуби позорно от Стъки на президентските избори. И страната ще бъде в мощен икономически подем.

205

до ПроСоТо

преди 11 месеца

да го бият зад врата е патент на Боко като шамари Росито

204

до Анкета

преди 11 месеца

брей чудех се при Роско що напълнях, то било щото не съм гладувал , а съм бил хапвал в изобилие.

203

Анонимен

преди 11 месеца

Росинант се държи като пес миник на каишка , а не с достойнството на бивш Президент. Приглася на Баце дето му биеше шамари зад врата и го сравняваше с магаре. Като е толкова ербап да се кандидатира и той, конституцията не го забранява

202

Анонимен

преди 11 месеца

уважаеми гробари, много рано отписахте изборите на 11.07. Или няма с кво да си чешете езиците.

201

Анкета

преди 11 месеца

Който е съгласен, че това е единственият вариант за победа на демократичните сили нека гласува за коментара с "+". Който счита че има и други начини да гладува с "-".

200

Христо Христов

преди 11 месеца

До 197"Болно ти е, ама ГЕРБ излизат от властта поне за няколко години." - герб трябва да бъдат забранени и лустрирани, а калинките им разследвани и съдени.1990та, когато безродните атлантици Соломон Паси и Александър Йорданов спасиха бкп не трябва да се повтори.