259

Паисий Хилендарски

преди 11 месеца

До всички заблудени драскащи простотии тук, които си мислят, че са хванали Фигуранта за ! О, неразумни юроди, защо се срамувате да си признаете, че сгрешихте !!!Човешко е да се греши ! Все още имате възможност да се поправите, докато не е станало късно !

258

1

преди 11 месеца

До Един от мнозинството,от герберското мнозинство.

257

1

преди 11 месеца

До Аланкоулу,а народа го втъкна на пожарникаря със розовите чорапи,от както не е на власт,орева света и околните села,но кокала и чекмеджето е сладко нещо.

256

1

преди 11 месеца

До Анонимен-273,да предпочитан,защото слушка,а Радев не слушка.

255

Анонимен

преди 11 месеца

Много съм доволен, когато виждам истерията и воя на пpocтите тpoлове срещу Президента Плевнелиев...

254

Анонимен

преди 11 месеца

Плевнеливев - предпочитният президент!

253

Анонимен

преди 11 месеца

Бойковото магаре пак реве не знам някъде да има "успешен" пезидент като него на който собствената му партия да му бие шута и да не го предложеи за втори мандат.

252

Аланкоулу

преди 11 месеца

Кеф ми е да гледам, как Президента Плевнелиев им го втъква на Зеления чорап и на заблудените матросовци драскащи безумици по тези форуми.

251

Анонимен

преди 11 месеца

щом и тая изкараха от дупката да спасява четата на комуниста от банкя-са на дъното- още ли искате да ви управлява човек дето е напуснал работа за запази червения си билет на комунист- ами отворете си очите

250

Анонимен

преди 11 месеца

Този плаз модий е най добрата реклама.

249

Анонимен

преди 11 месеца

ОФ червените бригади се Оа*аха

248

Анонимен

преди 11 месеца

Славчо.Мая,Христо-За малко Време си Създадоха много Врагове СЕГА ПЪЛНО ЗАТЪМНЕНИЕ рептила пак повтаря хода ще мълча балъците сами се хвщат

247

Анонимен

преди 11 месеца

Значение на думата популист-Начин за политическо поведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост за нуждите на суверена (създаване на лъжлива представа за бързо и лесно решение на обществените проблеми).

246

Анонимен

преди 11 месеца

Популист--Начин за политическо поведение за спечелване на общественото доверие чрез привидна загриженост за нуждите на суверена (създаване на лъжлива представа за бързо и лесно решение на обществените проблеми).

245

Един от мнозинството

преди 11 месеца

Каквото и да плещат тук шумкарските кратути пълни само с петолъчки, истината е една : На фона на Зеления чорап - Росен Плевнелиев е на светлинни години пред него.

244

Калеко Алеко

преди 11 месеца

Герберунгелите треска ги тресе. Това да изкараш от бунището Плевненлиев, да повтаря като папагал опорките ти, показва тотално отчаяние.

243

Анонимен

преди 11 месеца

Той е популист, популистите не са демократи. Това заяви пред БГНЕС президентът на България в периода 2012-2017 г. Росен Плевнелиев.

242

Shark

преди 11 месеца

Скри се бе, ***. Нямаш ли капка срам,нямаш ли правилна преценка за себе си??!! Не ти ли е неудобно от това, че позволяваше ББ да се гаври с теб през целия народ бе, мекотело! Или мислиш, че сме забравили как те шляпаше зад врата. И също какви глупости наговори на разни международни форуми! Поведението на този граничи с шизофрения! Синоптичката да вземе да го заведе на преглед!

241

ПроСоТо

преди 11 месеца

ега ти!...Вечно напрегнатата и изнервена кокошцича пак е наблъскала дивотии от моя ник за..."Румен Грипенов Радев"....Абе сладурано,отдавна "ПроСоТо" е декларирал безусловната си подкрепа за президента Радев!!..За това не го и коментирам!..Той просто няма нужда И от "моето рамо"!!...А твоите кудкудякания по негов адрес са жалки и само отблъскват...Ама нито теб,нито началника ти ви интересува резултата...Важното е да плюете..

240

Гиб Мелсън

преди 11 месеца

Напишете на ютюба "ирландска пастирка" и изгледайте видеото с Плевнята преди да решите да слушате каквото и да е друго от него.