58

Анонимен

преди 3 месеца

До баба ПенаДПС са пратили Станишев в чужбина, след събитията с Орешарски, не е по негово желание, но мисля, че му подхожда добре ролята на лидер на ПЕС, желая му успех!

57

баба Пена

преди 3 месеца

Той Станишев ги разбира тези работи с обединяването, затова избяга от БГ и отиде в Европарламента, защото много ги разбира нещата този....плуже*к

56

Анонимен

преди 3 месеца

БСП и левите партии най-накрая се опитват да се обединяват, но четох в един сайт, че бившия бесепар Виденов прави партия, за да отлкони гласове от БСП , дали е вярно - не знам, но по-добре да се обединяват, отколкото да се разделят, но дори да са отделни партии Виденов и БСП и двете партии са в лявото и не виждам проблем в това,да има две леви партии.

55

Анонимен

преди 3 месеца

До Помнещ .. явно малко са те клатили

54

Анонимен

преди 3 месеца

До помнещ .. малко са се клатили

53

помнещ

преди 3 месеца

Браво другарю Станишев!-:) Появи се най после! Не беше много "силен премиер" когато ни клатеше! Но поне беше за малко за наша радост! По скоро ти беше интересно че си "премиер" и имаше афера любовна с Елена Йончева!Но др Борисов И ТОВА НЕ УСПЯ ДА РАЗБЕРЕ! И въпреки всичко,чрез мутренският си подход,помнейки го в зората на "демокрацията" успя и подведе младите българи,съвсем съзнателно! И ни клати почти 12 безславни години!И тий ще си плати за това! Вече започна да си плаща!-:)

52

Анонимен

преди 3 месеца

bita karta sstanishev, ama s dve jeni komunizki da ostargvat kradliv komunist evrodeputat v bruxel, a vie s bg zaplati v panelna betonna muhliva vonliva vrajdebna ;)

51

FARAON

преди 3 месеца

ОТ ТУК НАТАТЪК, НЯМА ДА ИМА ПОЛИТИКА.

50

Анонимен

преди 3 месеца

БСП държим цялата власт. Каквото кажем това става. Като кажем, че имало подслушване значи е имало. Скоро ще има и арести. Само БСП!!!

49

Ямболски цървул

преди 3 месеца

Това еврейско *** отново му дават думата!

48

Христо Христов

преди 3 месеца

Е па Станишев беше обединил Борисов и Захариева ЗА приемането на Истанбулската конвенция.

47

Наблюдател

преди 3 месеца

Катарзизиса е пътя към всяко обединение!

46

Въпрос към Курнелия?

преди 3 месеца

Как една млада селянка(Курнелия Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

45

Анонимен

преди 3 месеца

До Рядко противен тип - И, на всичкото отгоре, се мисли за по-умен от другите, акъл дава _____________________________________ - защото си купи замък на брега на женевското езеро и сигурно е уверен в божествеността си. Очеква някой ден да се появи като възкръснал Ленин, който също е живял в Швейцария!

44

Анонимен

преди 3 месеца

И в живота е така, тези сегашните и идея си нямат от съвременно управление, живеят с манталитет от 1970 когато ЦК на БКП еднолично е решавало всичко, не става така по комунистически, мне.

43

Гошо...Тъпото

преди 3 месеца

Серго е кауза пердута за БСП.Изглежда само той не го е...пазбрал и си мисли че...някой го интересуват неговите...усукани умозаключения.

42

Анонимен

преди 3 месеца

бе-се-пе не била статукво! Както и да се върти бе-се-пе си остава преименувано и наследено бе-ка-пе! Друга част на статоквото е де-пе-се, владеещо контрола на етническата част от населението с турско самосъзнание. Двете партии поддържат неизменно участие в управлението на България вече 31 години от закриване абсолютното господство в държавата на бе-ка-пе. ГЕРБ е противовесът на двете по-горе, способен да ги потиска в определена степен. Останалите партии имат доста слабо влияние в политиката.

41

Рядко противен тип

преди 3 месеца

И, на всичкото отгоре, се мисли за по-умен от другите, акъл дава.

40

Щирлиц

преди 3 месеца

Коалиции правимЕ всякакви.

39

Курнелия-съмнителна

преди 3 месеца

През 1999г. Ив. Костов назначи Курнелия Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега Курнелия по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?