52

Анонимен

преди 2 години

До Помнещ .. явно малко са те клатили

51

Анонимен

преди 2 години

До помнещ .. малко са се клатили

50

помнещ

преди 2 години

Браво другарю Станишев!-:) Появи се най после! Не беше много "силен премиер" когато ни клатеше! Но поне беше за малко за наша радост! По скоро ти беше интересно че си "премиер" и имаше афера любовна с Елена Йончева!Но др Борисов И ТОВА НЕ УСПЯ ДА РАЗБЕРЕ! И въпреки всичко,чрез мутренският си подход,помнейки го в зората на "демокрацията" успя и подведе младите българи,съвсем съзнателно! И ни клати почти 12 безславни години!И тий ще си плати за това! Вече започна да си плаща!-:)

49

Анонимен

преди 2 години

bita karta sstanishev, ama s dve jeni komunizki da ostargvat kradliv komunist evrodeputat v bruxel, a vie s bg zaplati v panelna betonna muhliva vonliva vrajdebna ;)

48

Анонимен

преди 2 години

БСП държим цялата власт. Каквото кажем това става. Като кажем, че имало подслушване значи е имало. Скоро ще има и арести. Само БСП!!!

47

Ямболски цървул

преди 2 години

Това еврейско *** отново му дават думата!

46

Наблюдател

преди 2 години

Катарзизиса е пътя към всяко обединение!

45

Въпрос към Курнелия?

преди 2 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

44

Анонимен

преди 2 години

До Рядко противен тип - И, на всичкото отгоре, се мисли за по-умен от другите, акъл дава _____________________________________ - защото си купи замък на брега на женевското езеро и сигурно е уверен в божествеността си. Очеква някой ден да се появи като възкръснал Ленин, който също е живял в Швейцария!

43

Анонимен

преди 2 години

И в живота е така, тези сегашните и идея си нямат от съвременно управление, живеят с манталитет от 1970 когато ЦК на БКП еднолично е решавало всичко, не става така по комунистически, мне.

42

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Серго е кауза пердута за БСП.Изглежда само той не го е...пазбрал и си мисли че...някой го интересуват неговите...усукани умозаключения.

41

Анонимен

преди 2 години

бе-се-*** не била статукво! Както и да се върти бе-се-*** си остава преименувано и наследено бе-ка-***! Друга част на статоквото е де-***-се, владеещо контрола на етническата част от населението с турско самосъзнание. Двете партии поддържат неизменно участие в управлението на България вече 31 години от закриване абсолютното господство в държавата на бе-ка-***. ГЕРБ е противовесът на двете по-горе, способен да ги потиска в определена степен. Останалите партии имат доста слабо влияние в политиката.

40

Рядко противен тип

преди 2 години

И, на всичкото отгоре, се мисли за по-умен от другите, акъл дава.

39

Щирлиц

преди 2 години

Коалиции правимЕ всякакви.

38

Курнелия-съмнителна

преди 2 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

37

Анонимен

преди 2 години

Аа,значи така било.Ние не знаехме.Да обединяваш.Ти беше голем обединител другарю Станишев.няма що.

36

Анонимен

преди 2 години

Точно дивата номенклатура другаря Станишев да не се обажда. Самия той нищо и никога не е обединил, напротив след като докара БСП и България до трета глуха се спаси в Брюксел, а сега ръси таЪпизми.

35

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

34

Анонимен

преди 2 години

Плъх,,х сега ли го осъзнавш че трябва да си с народа или усещаш на къде духа вятърът и се обаждаш като Черна станция седи си в Брюксел тука най много бой да ядеш пиявици,,,,о долна

33

Анонимен

преди 2 години

До Герб са гадове 35Всъщност такива главанаци като теб са виновни за разсипията в тая страна.Докарахте Лостов и Суфиянски на власт та окрадоха де що имаше а после понеже Съсела ви бил виновен че се лева резба та докарахте Тиквата на власт.Всички сте бойковчета на които друг им е виновен а вие сте идеалните.