25

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям бизнесмена.

24

БатеЕ

преди 2 години

Разбирам негодуванието срещу бияча-бизнесмен-мутра. Никой не бива да бъде пребиван. Но има едно но, братята роми често предизвикват подобно отношение. Ставал съм свидетел как подобни роми, се хвърлят пред автомобили, за да ги блъснат и да търсят обезщетения. Това с ддс и т.н. няма да го коментирам. Но чорапчията няма нужда от защита, а от истинска работа. Фактът че роми не се назначават почти никъде и не искат да се развиват за да работят (ром сервитьор, барман, юрист и т.н.) също е налице.

23

Анонимен

преди 2 години

Човека изглежда кротък, и какво като е ром, нали и той трябва да яде. Не е тръгнал да краде. Както може се прехранва.

22

Чичо

преди 2 години

За 11год. ,,слободия,, някои се чувстват недосегаеми.

21

Защо???

преди 2 години

Защо такива хулигани като Ивайло Пенов ги наричате бизнесмени!

20

Гиб Мелсън

преди 2 години

Преди години 2005-та работих една година в Златни Пясъци.Там на крайбрежната улица имаше един такъв "Митко", но доста тъмничък, не знам как се казваше, но ходеше гол до кръста нарамил автомат Калашников- и граната висяща от кръста му. На пръв поглед човек вземаше оръжията за истински и се шашкаш, като го доближиш разбираш, че са пластмасови играчки.Туристите също се шашкаха. Този "Митко" не беше добре с главата, но беше любимец на мутрите в курорта и никой не смееше да го закачи. Любимец

19

ПроСоТо

преди 2 години

А пък на мен ми хареса,че подкрепата била за.."ИЗВЕСТЕН МЕСТЕН ТЪРГОВЕЦ"...Да ти са скъса сърцето!...Тук, пред един магазин,също си имаме такъв "известен местен търговец",който на всеки минаващ покрай него подвиква:-"Чорапи,шапки,термочорапи"...Викаше и към мен,но няколко пъти го изгледах свирепо и сега си обръща главата на другата страна като влизам в магазина.....Та така с "известните търговци"..

18

Анонимен

преди 2 години

Току - що по новините казаха, че ромът Митко от 18 години продава чорапи на тази улица! Значи тоя ром от 18 години няма един работен ден и няма един лев платен данък към държавата! Според мен, малко са ви ромите в Пловдив трябват ви още! хаха

17

Гиб Мелсън

преди 2 години

Нещата тук не са еднозначни. Бияча няма право да бие. В други сайтове пише, че бияча вече имал една осъдителна присъда за присвояване на пари от познат. Обаче аз лично не одобрявам и този тип търговия когато си седиш на заведение или вървиш по улицата и някой ти набутва стоката си в лицето, без да плаща данъци, без да ти дава касов бон, хем грозно, хем нито стотинка не плаща на държавата. Ако стои на едно място и не си натрапва чорапите на хората, това е съвсем друго.

16

Ку Ку

преди 2 години

Не знаех, че българите толко си обичат ромите !! На мен по - скоро ми прилича тази обич на Стокхолмски синдром придобит 30 годишната ни демокрация, и както е тръгнало все повече ще ги заобичвате!

15

Тончо

преди 2 години

Абе дали ще ви бъде приятно: Отивате в дадено заведение и идва нахален ром с чорапи и ви ги навира в лицето само за 2 лева! Или следващия ром който Ви продава цветя, или по следващия държи табелка с надпис, помогнете глухоням съм! На мен ми се е случвало преди години мъж и жена обикаляха заведенията и се правеха на глухи, и следващата вечер ги видях да маат кючецци в Чевермето!

14

Анонимен

преди 2 години

Да направят проверка и шведа от къде се снабдява с чорапи за да ги продава,че ми дойде до гуша от деградирали евролиберали като простите м-йнички!!

13

Анонимен

преди 2 години

Че то няколко месеца ще бавят тази проверка въпреки че има заснет видео клип.

12

до киро

преди 2 години

""""""""защо собственикът е нападнал тоя? Все някаква причина ще има, не може ли да чуем и другата страна?""""""" - Е, как шъ го чуеш като се е скрил??? Може би, защото не му е за пръв път да проявява агресия и на хората вече им писна от местния "бабаитъ"???

11

Анонимен

преди 2 години

"Човекът, който казва не може външни фактори, които идват в града ...." e Любомир Чакъров. Аз съм от Пловдив и го познавам задочно. Любомир е известен с доброто си сърце и помага на хората като им раздава храна.Той е председател на сдружение "Аз обичам Пловдив." Браво, Любо!

10

Анонимен

преди 2 години

"Човекът, който казва не може външни фактори, които идват в града ...." e Любомир Чакъров. Аз съм от Провдив и го познавам задочно. Любомир е известен с доброто си сърце и помага на хората като им раздава храна.Той е председател на сдружение "Аз обичам Пловдив."

9

До 10

преди 2 години

Ако някой ме напсува на майка,баща или сестра ще го лежа даже,затова не ми говори какво е противозаконно!!

8

Анонимен

преди 2 години

ЕДИНИЯ ПРОДАВА БЕЗ КАСОВ АПАРАТ ДРУГИЯ СА ПРАВИ НА ДЕРИБЕЙ А ДЪРЖАВАТА ПОГНАЛА БОЙКО БОРИСОВ. ЕГАТИ ФИЛМА

7

Анонимен

преди 2 години

Това е ефекта от синдрома Радев.

6

Bob

преди 2 години

До Киро РамботоБатко набий си в маймунксата глава, че в България и всички цивилизовани страни, физическата саморазправа е противозаконна. Няма гледна точка която да оправдава физическо насилие върху някой.... Ако искаш да се биеш запиши се на спорт...