6

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

А , ШЕ МОЖЕ ЛИ ДА ГЛАСУВАМЕ И ДОКАТО СИ ПЛУВАМЕ У МОРЕТО,БЕ....??!

5

Анонимен

преди 2 години

Аз на 11.07 ще съм на лозето, за да пръскам. Искам след като са толкова загрижени да ми осигурят възможност да гласувам, защото и в противен случай ме лишават от правото ми на глас. Изведнъж всички много активи и граждани станаха - до онзи ден спаха и не гласуваха сега искат по почивките да им осигуряват варианти за гласуване. Ако отразяванрто на гласувалите беше в реална среда щ, за да не може да се гласува 2 пъти щеше да е супер. Сега може да гласува и на почивката и вечерта в града/селото си

4

не разбрал

преди 2 години

А ще има ли почиващи които до обяд в неделята ще са гласували в Приморско, а прибирайки се след обяд в Тъпчилещово ще фърлят гласЪ отново?!

3

в русия съм

преди 2 години

ше можете . младежкото бсп ше разнася машини до вас по местонахождение , даже и на плажа да сте .

2

Илиев

преди 2 години

Хората ще търсят и ще намерят начин да отидат пред урните.Ако обаче оня грозник остане на поста си като последен преброител на бюлетините,манипулацията този път ще е жестока,защото балонът за по кратко наречен герб,спихва,губи височина,не е изключено да се сгромоляса на земята.Ерата на пожарникаря от Банка,свърши.Ще последва бягането на съслите му,кой накъдето види.На 11-юли,гласувалите довчера за герб,ще се ориентират залагайки на сигурното,към други партии,примерно,ИТН на Сл. Трифонов.

1

Анонимен

преди 2 години

Зависи какви и колко терористични актове са подготвили Мутрите от ПП ГЕРБ!