41

Анонимен

преди 7 месеца

Ако не се ваксинираме, всички ще се заразим рано или късно, освен ако не приложим мерки като в Китай. Това означава доста голям брой починали, за България около 10% от населението. С ваксинирането може да не се стигне до масово заразяване и толкова много починали. Това са двете възможности.

40

Анонимен

преди 7 месеца

Един от ВВС по-малко, сега чакаме и някой от DW да се гътне, че нещо са много гръмогласни по отношение на ваксинирането.

39

истината

преди 7 месеца

Кръвни съсиреци :Астразанека - 4 случая на 1000000 = 0.0004 %ковид 165000 случая на 1000000 = 16.5 %"Никога няма да се ваксинирам много е опасно" :)

38

Анонимен

преди 7 месеца

Хитрите англичани, ама какво стана - тази вашата ваксина сега май в Африка ще ходи като дарение, ама чувам и там не я искали...

37

боцко

преди 7 месеца

БОЦ

36

до 34

преди 7 месеца

Не знам каква матемтика си учил, аз само ти сметнах до сега вероятността за умиране в 2та случая за Великобритания по официални данни. А ако верно все пак си учил нещо, изводите сам може да си ги направиш.

35

do 31

преди 7 месеца

По тая логика хората трябва да спрат да ходят и на работа, щото вероятността да ги сгази кола е пак там някъде. Та направо да спрем колите и влаковете щото транспорта убива.

34

Анонимен

преди 7 месеца

До: номер 24 Виж какво, учил съм висша математика, и то не само теория на вероятностите. Така че не ми говори за математици! Аз обичам да работя с факти. А фактите са, че ваксината на АстраЗенека има пълно разрешение за употреба само в Австралия и Бразилия. А в останалите държави където е разрешена е за "Спешна употреба". Аналогично, за ваксината на ПфайзерБионтех има пълно разрешение само в Австралия, Саудитска Арабия и Бразилия! В Бразилия Спутник V я забраниха!

33

Анонимен

преди 7 месеца

Шансa изобщо да се заразите е под 5%От всички умрели, под 60 годишни са 5%Аре правете си изводи дали ви трябва да се ваксинирате ако сте в добро здраве.

32

Анонимен

преди 7 месеца

"Като подпишеш информирано съгласие, рискът си е за твоя сметка! Шансът да умреш бил 1 на милион? А колко вече станаха смъртните случаи?"///Шанса е около 1 на 100 000. Едно на милион са някакви измислици на умните и красивите. При под милион дози поставени в България имаш вече поне десетина много съмнителни случаи на тромботирали. А официално - нито един. Бай Ботокс се грижеше за информационното затъмнение.

31

Анонимен

преди 7 месеца

разбирам, че според стъкмистическите проценти е по-добре да се ваксинираш... ама тая булка ако си беше траяла малко първо можеше въобще да не го хване или да го изкара леко ама тя е избрала третия вариант... най-сигурния.

30

До 24

преди 7 месеца

Ти определено си от неграмотните

29

Анонимен

преди 7 месеца

Карай, ползите превишават рисковете, голям праз че някой е гътнал. Да не забравите по две бустер дози да си нахакате, това е важното.

28

123

преди 7 месеца

За съжаление ваксините са и убиици. Като не се инвестира в лекарства а само във ваксини ще има милиарди починали. Лекуванетостава с лекарства за които СЗО мълчи. Защо ли?

27

Анонимен

преди 7 месеца

С АстраЗенека се молиш да не изтеглиш късата клечка.

26

Модерен тероризъм

преди 7 месеца

Targeted Individuals- била е неудобна на някой с много власт!Да видите в Плимут как буквално ги пържат с антените и радарите,ако получиш инфаркт ще си късметлия!

25

Анонимен

преди 7 месеца

Поне няма опасност вече да се разболее...

24

Анонимен

преди 7 месеца

Смъртността при Астра Зенека във Великобритания е 0,00017%, докато при разболяване корона е 2,86353% Сами преценете в коя група искате да попаднете, дори ако завишите цифрите при кораната 6-7 пъти. Българите сме изключително неграмотен народ, но за сметка на това претенциите са огромни. Изобщо не е странно вчера що масово тука се удивлявахте какво търси математик при анализ на пандемичната обстановка.

23

ботокса

преди 7 месеца

ползите са повече от вредите

22

God

преди 7 месеца

Там не пият ли Аспирин протект след ваксинация с АЗ?