34

истината

преди 2 години

Кръвни съсиреци :Астразанека - 4 случая на 1000000 = 0.0004 %ковид 165000 случая на 1000000 = 16.5 %"Никога няма да се ваксинирам много е опасно" :)

33

Анонимен

преди 2 години

Хитрите англичани, ама какво стана - тази вашата ваксина сега май в Африка ще ходи като дарение, ама чувам и там не я искали...

32

до 34

преди 2 години

Не знам каква матемтика си учил, аз само ти сметнах до сега вероятността за умиране в 2та случая за Великобритания по официални данни. А ако верно все пак си учил нещо, изводите сам може да си ги направиш.

31

do 31

преди 2 години

По тая логика хората трябва да спрат да ходят и на работа, щото вероятността да ги сгази кола е пак там някъде. Та направо да спрем колите и влаковете щото транспорта убива.

30

Анонимен

преди 2 години

До: номер 24 Виж какво, учил съм висша математика, и то не само теория на вероятностите. Така че не ми говори за математици! Аз обичам да работя с факти. А фактите са, че ваксината на АстраЗенека има пълно разрешение за употреба само в Австралия и Бразилия. А в останалите държави където е разрешена е за "Спешна употреба". Аналогично, за ваксината на ПфайзерБионтех има пълно разрешение само в Австралия, Саудитска Арабия и Бразилия! В Бразилия Спутник V я забраниха!

29

Анонимен

преди 2 години

Шансa изобщо да се заразите е под 5%От всички умрели, под 60 годишни са 5%Аре правете си изводи дали ви трябва да се ваксинирате ако сте в добро здраве.

28

Анонимен

преди 2 години

"Като подпишеш информирано съгласие, рискът си е за твоя сметка! Шансът да умреш бил 1 на милион? А колко вече станаха смъртните случаи?"///Шанса е около 1 на 100 000. Едно на милион са някакви измислици на умните и красивите. При под милион дози поставени в България имаш вече поне десетина много съмнителни случаи на тромботирали. А официално - нито един. Бай Ботокс се грижеше за информационното затъмнение.

27

Анонимен

преди 2 години

разбирам, че според стъкмистическите проценти е по-добре да се ваксинираш... ама тая булка ако си беше траяла малко първо можеше въобще да не го хване или да го изкара леко ама тя е избрала третия вариант... най-сигурния.

26

До 24

преди 2 години

Ти определено си от неграмотните

25

Анонимен

преди 2 години

Карай, ползите превишават рисковете, голям праз че някой е гътнал. Да не забравите по две бустер дози да си нахакате, това е важното.

24

123

преди 2 години

За съжаление ваксините са и убиици. Като не се инвестира в лекарства а само във ваксини ще има милиарди починали. Лекуванетостава с лекарства за които СЗО мълчи. Защо ли?

23

Анонимен

преди 2 години

С АстраЗенека се молиш да не изтеглиш късата клечка.

22

Модерен тероризъм

преди 2 години

Targeted Individuals- била е неудобна на някой с много власт!Да видите в Плимут как буквално ги пържат с антените и радарите,ако получиш инфаркт ще си късметлия!

21

Анонимен

преди 2 години

Поне няма опасност вече да се разболее...

20

Анонимен

преди 2 години

Смъртността при Астра Зенека във Великобритания е 0,00017%, докато при разболяване корона е 2,86353% Сами преценете в коя група искате да попаднете, дори ако завишите цифрите при кораната 6-7 пъти. Българите сме изключително неграмотен народ, но за сметка на това претенциите са огромни. Изобщо не е странно вчера що масово тука се удивлявахте какво търси математик при анализ на пандемичната обстановка.

19

God

преди 2 години

Там не пият ли Аспирин протект след ваксинация с АЗ?

18

радиоводеща от BBC

преди 2 години

военно въздушните сили???

17

Анонимен

преди 2 години

Най-надеждната ваксина си остава Sputnik V - при инжектирани 10 млн., НЕ са умрели почти половината.Край на Боко-ваксините, да подкрепим комисионната на г-жа Нинова, г-н Радко Решетников ще я подкрепи и ще ни я купи!

16

Анонимен

преди 2 години

а ние ще даряваме ваксини астра зенека на Македония- Радев го казал днеска - хитрец ще излезне рундьо, хем четкаме македонците, хем ке ги затриеме - няма човек - няма проблем

15

Анонимен

преди 2 години

Като подпишеш информирано съгласие, рискът си е за твоя сметка! Шансът да умреш бил 1 на милион? А колко вече станаха смъртните случаи? Пет? Десет? Двайсет? Или много повече? А колко милиона души по света са ваксинирани? Конкретно с Астра/Зенека, не със всички ваксини? Вие бихте ли се ваксинирали с експериментална ваксина? Доколкото съм запознат, за медицински експерименти ти плащат. Защо не ни агитират да се ваксинираме с ваксина против вируса на СПИН? RV144 е такава ваксина!