39

Анонимен

преди 11 месеца

Един от ВВС по-малко, сега чакаме и някой от DW да се гътне, че нещо са много гръмогласни по отношение на ваксинирането.

38

истината

преди 11 месеца

Кръвни съсиреци :Астразанека - 4 случая на 1000000 = 0.0004 %ковид 165000 случая на 1000000 = 16.5 %"Никога няма да се ваксинирам много е опасно" :)

37

Анонимен

преди 11 месеца

Хитрите англичани, ама какво стана - тази вашата ваксина сега май в Африка ще ходи като дарение, ама чувам и там не я искали...

36

боцко

преди 11 месеца

БОЦ

35

до 34

преди 11 месеца

Не знам каква матемтика си учил, аз само ти сметнах до сега вероятността за умиране в 2та случая за Великобритания по официални данни. А ако верно все пак си учил нещо, изводите сам може да си ги направиш.

34

do 31

преди 11 месеца

По тая логика хората трябва да спрат да ходят и на работа, щото вероятността да ги сгази кола е пак там някъде. Та направо да спрем колите и влаковете щото транспорта убива.

33

Анонимен

преди 11 месеца

До: номер 24 Виж какво, учил съм висша математика, и то не само теория на вероятностите. Така че не ми говори за математици! Аз обичам да работя с факти. А фактите са, че ваксината на АстраЗенека има пълно разрешение за употреба само в Австралия и Бразилия. А в останалите държави където е разрешена е за "Спешна употреба". Аналогично, за ваксината на ПфайзерБионтех има пълно разрешение само в Австралия, Саудитска Арабия и Бразилия! В Бразилия Спутник V я забраниха!

32

Анонимен

преди 11 месеца

Шансa изобщо да се заразите е под 5%От всички умрели, под 60 годишни са 5%Аре правете си изводи дали ви трябва да се ваксинирате ако сте в добро здраве.

31

Анонимен

преди 11 месеца

"Като подпишеш информирано съгласие, рискът си е за твоя сметка! Шансът да умреш бил 1 на милион? А колко вече станаха смъртните случаи?"///Шанса е около 1 на 100 000. Едно на милион са някакви измислици на умните и красивите. При под милион дози поставени в България имаш вече поне десетина много съмнителни случаи на тромботирали. А официално - нито един. Бай Ботокс се грижеше за информационното затъмнение.

30

Анонимен

преди 11 месеца

разбирам, че според стъкмистическите проценти е по-добре да се ваксинираш... ама тая булка ако си беше траяла малко първо можеше въобще да не го хване или да го изкара леко ама тя е избрала третия вариант... най-сигурния.

29

До 24

преди 11 месеца

Ти определено си от неграмотните

28

Анонимен

преди 11 месеца

Карай, ползите превишават рисковете, голям праз че някой е гътнал. Да не забравите по две бустер дози да си нахакате, това е важното.

27

123

преди 11 месеца

За съжаление ваксините са и убиици. Като не се инвестира в лекарства а само във ваксини ще има милиарди починали. Лекуванетостава с лекарства за които СЗО мълчи. Защо ли?

26

Анонимен

преди 11 месеца

С АстраЗенека се молиш да не изтеглиш късата клечка.

25

Модерен тероризъм

преди 11 месеца

Targeted Individuals- била е неудобна на някой с много власт!Да видите в Плимут как буквално ги пържат с антените и радарите,ако получиш инфаркт ще си късметлия!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Поне няма опасност вече да се разболее...

23

Анонимен

преди 11 месеца

Смъртността при Астра Зенека във Великобритания е 0,00017%, докато при разболяване корона е 2,86353% Сами преценете в коя група искате да попаднете, дори ако завишите цифрите при кораната 6-7 пъти. Българите сме изключително неграмотен народ, но за сметка на това претенциите са огромни. Изобщо не е странно вчера що масово тука се удивлявахте какво търси математик при анализ на пандемичната обстановка.

22

ботокса

преди 11 месеца

ползите са повече от вредите

21

God

преди 11 месеца

Там не пият ли Аспирин протект след ваксинация с АЗ?

20

радиоводеща от BBC

преди 11 месеца

военно въздушните сили???