74

Анонимен

преди 2 години

"Меркел" исках да кажа но автокорекцията не харесва демони които пият кръв.

73

Анонимен

преди 2 години

Така са промили мозъците на хората,че повечето виждат само две възможности1) ваксиниране 2)умиране от Ковид.Това ,че тази инфекция е лечима ,особенно ако се хване в начлото-не е известно,не се говори,не се дискутира.Същото е с превенцията,Даже се стига до парадокси ,като например да се отрича ролята на вит. Д в предпазването и в лечението,а тя е изключителна.Същото е и с вит.С и Ивермектина.

72

Анонимен

преди 2 години

Сега тепърва започват фрапиращите смъртни случаи в Англия,на ред са за ваксини хора между 30 и 40 годишни ,като повечето от тях са здрави.Ваксината е Файзер и много млади хора ще си заминат от инфаркт и сърдечни усложнения.Лекари предупреждават,ама кой да ги чуе

71

Мутафчийски

преди 2 години

От института Роберт Кох-Германия казаха че чакат всеки момент Меркел да изгърми, защото и тя била направила две игли с Астрата! Муааахахаха!

70

Ковидиот

преди 2 години

Нека *** мало умниците! Нали тръбяха че било по-добре да умреш от Астра Зенека отколкото от Ковид?

69

Анонимен

преди 2 години

А здравният министър на Индия ,почина на втория ден след поставяне на ваксината Файзер,от инфаркт.

68

Питър

преди 2 години

До neon7Грешката е моя, умира от рак на белите дробове след като отрича вредата от пушенето.

67

Анонимен

преди 2 години

CHESTITO

66

neon7

преди 2 години

До Питър Я кажи ни от кво почина Ръш Лимбо!? А за Магуфули да кажеш ,че починал от ковид е жалка дезинформация !

65

Питърд

преди 2 години

До Анонимен 73И какво се случи там???????? Един доктатор, който лекуваше епидемия с масови молитви, ритна камбаната...На моменти просто ме е яд, че съм се родил в това наше глупаво и безпросветно племе. Добре е, че природата не толерира глупостта и племето ни се самоизтрива от лицето на земята, освобождавайки тази иначе хубава територия за други, по-приспособими, народи

64

Анонимен

преди 2 години

До Питър ехее не те беше срам да сложиш президента на Танзания тук... На всички е ясно какво се случи там

63

Питър

преди 2 години

До Анонимен 69Интересно кои са тия агитатори за ваксинацията, които са умрели след нея??? Щото известни имена, отричащи съществуването на пандемия, които измряха от коронавирусна инфекция са стотици, вероятно хиляди... Президентчето на Танзания и вицето, супер популярният водещ в САЩ Ръш Лимбо, дори нашият голям учен Чорбанов лапна тръбат на обдишвателя предизборно, а имаше супер силен имунитет след прекрано заболяване :))))

62

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69Аз съм имал температура (41), която може да убие всеки човек, но осъзнавам че хората са стадо, требва им пандемия :)) Повечето които се тръшват, имат богато медицинско минало, не казвам всички разбира се :))

61

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте с доверието към ваксината. На високо ниво е направено всичко възможно, затова защото да се приеме за ненормално съмнението в абсолютните ползи от това ваксиниране. Най-вече чрез лъжи, подкупи и абстрактни "научни данни и изследвания". Винаги когато се гътне някой "разследват връзка с ваксината", но да сте чули някъде нещо от типа "доказано - смъртта е причинена от ваксината". Няма и да чуете. Не се рискуват милиарди долари току така...

60

Анонимен

преди 2 години

Прави ми впечатление, че някои от лицата, които яростно пропагандираха за ваксиниране са починали след ваксиниране. Случайност или съдбоносно възмездие ?

59

Анонимен

преди 2 години

Накрая се оказва вярно. Ползите превишават рисковете. Рисковете някое невино заблудено NPC да загине от експериментално боцкане са пренебрежими в сравнение с ползата от масовото натръшкване на вакси-пропаганда-троловете, което предстои.

58

Анонимен

преди 2 години

Хората уж мрежа че не са ваксинирани а сега че на ваксинирани ,и не разбирам Борисов падна и вирус няма ,и ваксини всички видове

57

Анонимен

преди 2 години

Минимум половината писани като умрели от КОВИД в България са възрастни хора с инфаркт и инсулт. По-вероятно 60%.

56

Анонимен

преди 2 години

До ТъпанарВ България е 100% за официално над 17000. Неофициално двойно повече.

55

Анонимен

преди 2 години

Ми, блондинка е. Може да е противопоказано.