79

Анонимен

преди 11 месеца

"Меркел" исках да кажа но автокорекцията не харесва демони които пият кръв.

78

Анонимен

преди 11 месеца

Така са промили мозъците на хората,че повечето виждат само две възможности1) ваксиниране 2)умиране от Ковид.Това ,че тази инфекция е лечима ,особенно ако се хване в начлото-не е известно,не се говори,не се дискутира.Същото е с превенцията,Даже се стига до парадокси ,като например да се отрича ролята на вит. Д в предпазването и в лечението,а тя е изключителна.Същото е и с вит.С и Ивермектина.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Сега тепърва започват фрапиращите смъртни случаи в Англия,на ред са за ваксини хора между 30 и 40 годишни ,като повечето от тях са здрави.Ваксината е Файзер и много млади хора ще си заминат от инфаркт и сърдечни усложнения.Лекари предупреждават,ама кой да ги чуе

76

Мутафчийски

преди 11 месеца

От института Роберт Кох-Германия казаха че чакат всеки момент Меркел да изгърми, защото и тя била направила две игли с Астрата! Муааахахаха!

75

Ковидиот

преди 11 месеца

Нека *** мало умниците! Нали тръбяха че било по-добре да умреш от Астра Зенека отколкото от Ковид?

74

Анонимен

преди 11 месеца

А здравният министър на Индия ,почина на втория ден след поставяне на ваксината Файзер,от инфаркт.

73

Питър

преди 11 месеца

До neon7Грешката е моя, умира от рак на белите дробове след като отрича вредата от пушенето.

72

Анонимен

преди 11 месеца

CHESTITO

71

neon7

преди 11 месеца

До Питър Я кажи ни от кво почина Ръш Лимбо!? А за Магуфули да кажеш ,че починал от ковид е жалка дезинформация !

70

Питърд

преди 11 месеца

До Анонимен 73И какво се случи там???????? Един доктатор, който лекуваше епидемия с масови молитви, ритна камбаната...На моменти просто ме е яд, че съм се родил в това наше глупаво и безпросветно племе. Добре е, че природата не толерира глупостта и племето ни се самоизтрива от лицето на земята, освобождавайки тази иначе хубава територия за други, по-приспособими, народи

69

Анонимен

преди 11 месеца

До Питър ехее не те беше срам да сложиш президента на Танзания тук... На всички е ясно какво се случи там

68

Питър

преди 11 месеца

До Анонимен 69Интересно кои са тия агитатори за ваксинацията, които са умрели след нея??? Щото известни имена, отричащи съществуването на пандемия, които измряха от коронавирусна инфекция са стотици, вероятно хиляди... Президентчето на Танзания и вицето, супер популярният водещ в САЩ Ръш Лимбо, дори нашият голям учен Чорбанов лапна тръбат на обдишвателя предизборно, а имаше супер силен имунитет след прекрано заболяване :))))

67

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 69Аз съм имал температура (41), която може да убие всеки човек, но осъзнавам че хората са стадо, требва им пандемия :)) Повечето които се тръшват, имат богато медицинско минало, не казвам всички разбира се :))

66

Анонимен

преди 11 месеца

Внимавайте с доверието към ваксината. На високо ниво е направено всичко възможно, затова защото да се приеме за ненормално съмнението в абсолютните ползи от това ваксиниране. Най-вече чрез лъжи, подкупи и абстрактни "научни данни и изследвания". Винаги когато се гътне някой "разследват връзка с ваксината", но да сте чули някъде нещо от типа "доказано - смъртта е причинена от ваксината". Няма и да чуете. Не се рискуват милиарди долари току така...

65

Анонимен

преди 11 месеца

Прави ми впечатление, че някои от лицата, които яростно пропагандираха за ваксиниране са починали след ваксиниране. Случайност или съдбоносно възмездие ?

64

Анонимен

преди 11 месеца

Накрая се оказва вярно. Ползите превишават рисковете. Рисковете някое невино заблудено NPC да загине от експериментално боцкане са пренебрежими в сравнение с ползата от масовото натръшкване на вакси-пропаганда-троловете, което предстои.

63

Анонимен

преди 11 месеца

Хората уж мрежа че не са ваксинирани а сега че на ваксинирани ,и не разбирам Борисов падна и вирус няма ,и ваксини всички видове

62

Христо Христов

преди 11 месеца

Жалко за женицата!ПП. А Урсула фон дер Лайен от ЕК, ваксинира ли се вече с Астра Зенека или още се ослушва?

61

Анонимен

преди 11 месеца

Минимум половината писани като умрели от КОВИД в България са възрастни хора с инфаркт и инсулт. По-вероятно 60%.

60

Анонимен

преди 11 месеца

До ТъпанарВ България е 100% за официално над 17000. Неофициално двойно повече.