12

Анонимен

преди 2 години

Те тия РЗИ та за нищо не стават,занимават с вируса ,а не ходят по ресторанти кафенета или пазари да правят проверки ,всички работят с много нарушения

11

ДА

преди 2 години

В Австрия ПСР тестовете са безплатни,правиш си ги сам и ги изпращаш със клипа на лаборатория.Ако се окаже положителен,идват от местното РЗИ и ти правят и те тест-веднага!Ако пак е положителен ,тогава те карантинират!

10

Анонимен

преди 2 години

PCR-тестът е толкова сигурен, колкото е сигурно, че българският национален отбор по футбол следващите 10 години ще стане световен шампион. Именно поради несигурността на този тест беше възможно с пЛандемията да се излъжат толкова много хора. Нека направят PCR на 50 човека в 3 различни лаборатории и се хващам на бас, че резултатите от 3-те лаборатории ще са различни и то само при 50 човека, а колко теста се направиха в света за последната година и колко фалшиви резултата се писаха в статистиката?

9

Забременител

преди 2 години

РЗИ ще обжалва присъдата!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Стига бихте институциите те не са живи и не носят отговорност. Бийте хората вътре наказвайте тия дето допускат грешки не някаква си институция. Тва е като кучето което хапе вестника игнорирайки човека дето го бие с него. Уволнен и солидна глоба за грешката и другия път ще гледат...

7

Анонимен

преди 2 години

НЕ РЗИ, а служителите и трябва да бъдат осъдени персонално. Да си отварят очите и да използват главите си(ако има нещо в тях) следващия път.

6

Анонимен

преди 2 години

Решението е при положителен тест да се направи поне още един тест и ако са различни, трети тест.

5

Анонимен

преди 2 години

Самия писиар тест е неточен и голям е шанса и други хора които са били изкарани положителни в друга лаборатория да излязат отрицателни.Решението е да се забрани вноса на тези тестове в България с цел да спасим страната.

4

Анонимен

преди 2 години

Една"грешка", води до психически и финансови проблеми. Лошото е, че цялата процедура със съда ще се проточи във времето и на човека никой не може да му върне нервите около цялата нелепа ситуация. После как да им вярва човек, колко са заразени. Кой знае колко"грешки" е имало във времето?

3

Анонимен

преди 2 години

е РЗИ не се ли съобразява с резултатите от теста който е направен в София...

2

Анонимен

преди 2 години

'заради наложена карантина след сгрешен тест за COVID-19, с което са нарушени граждански права' ------------ Правата ви ги нарушава онова празноглаво шофьорче с шкафчинциту дето дрон му жужи в спалнята и в главата

1

Анонимен

преди 2 години

И излиза ме явно някой ларобатории гонят най-много положителни резултати за ковид.