12

Анонимен

преди 2 години

379 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

11

Анонимен

преди 2 години

Дpyrape, нЕма да се плашите жалкия фигурант скоро ще наложи вето на коронавируса

10

Пазете се

преди 2 години

от Ваксинираните - те са заразни и отделят най-опасните ГМО КОВИД вируси! и не го казвам аз, а няколко Нобелови Лауреата по Медицина!

9

УчудЕна

преди 2 години

Много ли са тези 293 случая на коронка?!

8

Галин Костов

преди 2 години

Добре де кой и защо прави толкова много тестове? Това болни хора ли са или такива които желаят да пътуват? От поне две седмици насам бройката инфектирани падна под 500 на денонощие, оздравяват в пъти повече, а хоспитализираните си стоят в интервала +- 4000!? Като са тръгнали да правят ревизия на държавата, да проверят и болниците с техните "златни кокошки"- Ковид отделенията.

7

д-р Джозеф

преди 2 години

Байдън, пардон, д-р Джозеф Менгеле! Боцкай Стадото с Експериментални Ваксини-Убиец!! Такъв купон се вихри, като в Нациска Германия, ама тоя път Белите Арийци са под Ножа, а Юдеи-Семитите ги инжектират, след като им спретнаха Холивудска Продукция, че в Израел всички се ваксинирали...супер кефче...

6

до 2

преди 2 години

за тестисите си напълно прав, но при жените не плацентата, а основната причина за бездетия след тези ваксини е маточната лигавица - медицинското й име е ендометриум - като тестисите супер силно наситени с АСЕ2 рецептори - ваксините я увреждат, затова и толкова жени след КОВИД ваксина имат абнормални цикли! такова, Престъпление срещу Човечеството и с такъв мащаб никога не е извършвано!

5

Анонимен

преди 2 години

Кой коронавирус?

4

Анонимен

преди 2 години

Добро утро, циркаджий.

3

Анонимен

преди 2 години

Пазете се и се лекувайте.В никакъв случай не ходете при проф. Николай Габровски от Пирогов, или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ, болница Медикал парк Истанбул.Тези хора са изключително арогантни, нахакани, некадърни и се интересуват само от парите ви.

2

Муахаха

преди 2 години

важното е, че ваксините убиват и още по-страшното кастрират и мъже и жени и повече деца няма да се раждат! има вече щати в САЩ с повече убито от ваксините отколкото от КОВИД, също доказателствата, че ваксините те правят бездетен се трупат, защото всяка глетка в тестисите има ACE2 рецептори, както и всяка клетка от плацентата!!

1

Анонимен

преди 2 години

Епидемията затихва..............това е очевидно!!!!