32

Ха

преди 2 години

Цирка до кога ще го играете ? Питам, че леко почнах вече да се понапрягам !

31

Павето

преди 2 години

Много ме радват зомбитата с маски на открито. Скоро ли ще ги активират, за да започваме да ги анихилираме?

30

Леша

преди 2 години

293 "болни" според фалшив тест. Страхотна пандемия :]]Само Бил и Ужасена "вярват" в пандемията.

29

ПЛАНдемия

преди 2 години

Станете и те ще паднат!

28

Сата Нато

преди 2 години

Каква следваща вълна да започне, като преболедувалите и ваксинираните постоянно се увеличават? Откъде контингент за боледуване? Да приемем, че нямаме 70% и вирусът не може да спре, но не си ли давате сметка, че вече има много по-малко потенциални болни и не може да има голяма вълна?

27

Станишката

преди 2 години

Добро утро циркаджии!Страхувате ли се,шушумиги?

26

Пандемия от Диария

преди 2 години

за последните 24 часа Хиляди са със Стомашно-Чревно Разстройство! Имаме Пандемия от Лоши Храни и Извънредно положение! Веднага искам решение от Правителството - повече не изкам да ми се раз пор ва зад ника в тоалетната и да хабя промишлени количества тоалетна хартия!!

25

АТАКИСТ

преди 2 години

Атака предлага неизбежно излизане на България от НАТО и ЕС. Само така ще спасим България и ще върнем България на българите.АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА!АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА!АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА!Ние сме дружинката войници.

24

Реалист

преди 2 години

Спадът на поредната вълна на епидемията продължава. Дано след три дни от понеделник не започне следващата вълна. Ваксинираните са малко, преболедувалите също са малко, нямаме колективен имунитет.

23

???

преди 2 години

До Въпрос *** За коя друга заразна болест питаш? Заради коя друга заразна болест в България трябва да обявим епидемия. Пандемия е нещо друго, но как да знаеш.

22

Анонимен

преди 2 години

И какво значение има кое е правителството?Ваксини има ли?Има!Докторите слагат ли на който желае?Слагат!Какво се занимавате с глупости тогава?!!!

21

Въпрос

преди 2 години

А за послените 24 часа колко са разболелите се от други болести - бас ловя, че са много повече от 293?! дайде, за всичко което е над 250 разболели се за 24 часа да обявяме Пандемия и Извънредно Положение, тогава поне ще имаме Пандемии от какмо ли не и ще сме нон-стоп в Извънредно Положение!

20

Анонимен

преди 2 години

Е, поне темпа на ваксиниране се засили при служебното правителство. От 15189 дози средно на ден през последните 14 дни на мутрите, сега имаме 20245 дози средно на ден за последните 14 дни

19

Анонимен

преди 2 години

Мерките на новия министър дават резултат. От 37 хиляди поставени дози ваксини на ден вече сме на 18 хиляди. По брой ваксинирани на ден на база 100 хиляди души вече сме последни в Европа.

18

Анонимен

преди 2 години

Принципно няма ваксина, която да уврежда. Има редки случаи на проблеми при някои хора с някоя ваксина, но това си е така откакто има ваксини. Въпросът е, че ваксината спадяван1 милион или 10 милиона и уврежда 1. Сега с ваксините срещу Ковид-19 е същото.

17

Анонимен

преди 2 години

41,236 COVID-19 deaths in Bulgariabased on Current projection scenario by September 1, 2021 (Worldometers)

16

Анонимен

преди 2 години

А коя ваксина уврежда?! Това, че *** казват нещо за ваксините, на означава, че е вярно

15

ATAKA_FOREVER

преди 2 години

Искам да питам Тук Разбиращите СериозноБез грам Ирония..За Фазер, АстрсЗенека и т.н. ясно....Ама За Руската и Китайската Това Важи ли???Всички Ваксини ли Увреждат????

14

Анонимен

преди 2 години

Преди една седмица имахме 4073 човека в болница, а вчера са 3295 - доста бърз спад.

13

Анонимен

преди 2 години

Все още са много новите случаи и починалите. Трябва да стигнем до под 20 нови случая и 1 починал на ден, за да кажем, че се справяме с епидемията.